Telefon Tavsiyesi Arkadaşlar 900-1300 tl arası telefon tavsiyesi alabilirmiyim sizlerden

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
sanki 6 aydır kullanıyon da
6 aya gerek yok kardeş bi cihaz 6 ay sonra mi ısınıyor. İncelemelerini izle görürsün bi sony kadar ısınmıyor
Oyun aç 5-10 dk sonra işi aşırı derecede yukseliyorsa tamam o cihaz ısınıyor dur. Burda da boş boş yorum yapma sanki 6 ay sonra ısınıyor cihaz :D

mrzstyl

mrzstyl

Üye
:oke: NEXUS 5 :oke:

seventime1

seventime1

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu arada ben daha önce internet üzerinden alışveriş yapmadım açıkçası pek güvenmiyorum o yüzden mağaza fiyatlarına göre söylerseniz :D Çok makbule geçer.

MaxipmaN

Üye
6 aya gerek yok kardeş bi cihaz 6 ay sonra mi ısınıyor. İncelemelerini izle görürsün bi sony kadar ısınmıyor
Oyun aç 5-10 dk sonra işi aşırı derecede yukseliyorsa tamam o cihaz ısınıyor dur. Burda da boş boş yorum yapma sanki 6 ay sonra ısınıyor cihaz :D

Zenfonelarda şikayetler gördüm geçen forumda bunun da kokusu bi süre sonra cıkar rahat ol ;)

seventime1

seventime1

Üye
    Konu Sahibi
Beyler Casper via v8 hakkında ne düşünüyorsunuz Görünümü ile çok şık gözüküyor ayrıyetten 8 işlemcisi var fakat kafama şu soru takıldı
Hani bazı uygulamalar çok çekirdeği desteklemiyo deniyor ama s4 de sonuçta 4+4 denen bir sistem var oda çok çekirdekli sayılmıyor mu ?

lazye

lazye

Üye
Casper sakın almayın yerli firma para kazanmasın zaten donanıma aldanmayin 8 çekirdek performansı alamazsin lg g2 veya bütçe yeterse z2

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

geçen sene ocakta 1300e aldım neyin kafası bu bilemedim :D

Bunlar ya para saymayı bilmiyor, ya dayak yememişler, yada milleti keriz , enayi, dangalak yerine koyuyor!!!!
O paraya N2 den çok daha üstün cihazlar var piyasada.

MaxipmaN

Üye
Bunlar ya para saymayı bilmiyor, ya dayak yememişler, yada milleti keriz , enayi, dangalak yerine koyuyor!!!!
O paraya N2 den çok daha üstün cihazlar var piyasada.
note2 candır ama o paraya +9 enayi itemi olmuş :ehe

• Beğen
Tepkiler: lazye
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Z2 alacaksan 'kronik" sorunlar var mı bir kontrol et al, yoksa çok uğraşırsın! Benim tavsiyem Z2 veya G2 ama dedim gibi "kronik" dertlere dikkat et. Z1 Tft olmasa oda iyi cihazdır.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve MaxipmaN
berfo98

berfo98

Üye
Kardeşim ben gittim bugün daha 1 saat olmadı htc desire 820 aldım mavi renginden. Telefon şuanki incelemelerime göre iyi süper bişi daha doğrusu 5.5 inch ekran+ 64 bit +octa core çekirde+2gb ram+sdkart mükemmel bişi bana göre+ön kamerayla video çekebiliyosun :). Ve ayrıca android 5.0 lollipop güncellemesini alıcağınıda duyurdu mart ayında gelicek.Seni rahat 2 sene götürür HTC derim geçerim. :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ön kameradan ace 2 bile video çekebiliyor :ehe

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
berfo98

berfo98

Üye
Emin ol htc kadar kaliteli cekemez :)

berfo98

berfo98

Üye
Bence onuda gecmis.. Benim kisisel gorusum kardes senin gorusune saygim var ;)

• Beğen
Tepkiler: lazye
lazye

lazye

Üye
Evet iPhone daha sağlam çektiği de benim görüşüm tabi kardeşim :)