Apple iPhone 4S & Samsung Galaxy S2 Düşürme Testleri (Şaşıracaksınız!)

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
sonuçta cam illa ki kırılır ve bence iki cihazada yazık olmuş millet kıyamıyor bunların yaptığına bak ve 3GS de 600(?) mhz işlemci 128mb ram var ve gpu berbat aynı özellikte android cihazlara bakmak lazım
3gs'te 256 mb ram var hasan.

Uruloki

Uruloki

Üye
serdar ne dalgası Allah aşkına biliyoruz değil mi birbirimizi gerek yok bunlara

Ocean258

Ocean258

Üye
Gercekten çok kötüymüş ya.. telefonun ustunden araba gecmıs gıbı oldu 2 düşmede.. :/ o telefona okadar para verılmemısını gosteren bı neden daha işte..

y n s c n

y n s c n

Üye
Konuya pek vakıf olamadım, ama aradaki fark ortada zaten bize bişey demek düşmez :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Düşene bir tane de sen vuracaksın. Bende iphoneye tekmeyi vurdum artık aklımda iphone yok :oke:

Kefelon

Üye
beyler duyduğum kadarıyla bu videoları firmalar çektiriyormuş kendilerinin böyle bi video yapması yasal olmadığı için başkalarına yaptırıyolar adamlarda bi karşılaştırma yapmak için 3 adet 4s 3adet s2 almaz :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
beyler duyduğum kadarıyla bu videoları firmalar çektiriyormuş kendilerinin böyle bi video yapması yasal olmadığı için başkalarına yaptırıyolar adamlarda bi karşılaştırma yapmak için 3 adet 4s 3adet s2 almaz :D

Olabilir, yoksa herkesin aradığı telefonlarla öyle oynamaları şaka gibi geliyordu.

EFG_07

EFG_07

Üye
iphone'u bende çok seviyorum ancak şu bir gerçek ki telefonun sağlamlığına baktığımızda verilen parayı hak etmiyor malesef

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Aynı fikirdeyiz EFG_07.

• Beğen
Tepkiler: EFG_07
CrySource

CrySource

Üye
Bu Videodan sonra asla iPhone Almam :D

Lenneth

Üye
Plastik plastik derler, böyle plastiğe can kurban.

Navy Blue

Navy Blue

Üye
kıyaslamada bir nokia telefonu olsaydı eminim 10 kere atsalar yine zarar görmezdi :)
Üzerinden araç geçtiği halde zarar görmeyen nokialarıda gördük biz bu neki :)

phasan

phasan

Üye
en ıyısı samsung burda

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
pRime.

pRime.

Üye
Çakma iphone alacağıma camı kırılan orjinal iphone'u tercih ederim. Hele 4s gibi güçlüyse hiç düşünmeden alırım.

Üst Alt