satmadıKıyamete Kadarda karşılaştırsalar İphone ne tahtından iner nede Samsung İphone gibi 3 günde 4 milyon satabilir.
ön sipariş aldı ortada çok az bir şanslı azınlıktan başka 4s i kullanan yok yavaş yavaş 4 milyona yaklaşıyor...

o işletim sistemi ile neler yapıyor farkında değilsin galibaAyfoncuğun hali ortada. Boşuna nefret etmiyorum bu firmadan. İşletim sistemini koy bir kenara gerisi çöp.
o işletim sistemi ile neler yapıyor farkında değilsin galiba
konuyu değiştirme. O donanımla o işleri yapan başka bi sistem biliyor musun??iOs uzaya çıkıyorda biz mi farkında değiliz ?
konuyu değiştirme. O donanımla o işleri yapan başka bi sistem biliyor musun??

iOS gibi sorunlar çıkmıyor mu??iCloud mu sorun?Symbian iyileşiyormuş!!Daha iyi şekilde iyileşmesi lâzım.Güncelledikçe iOs gibi sorunlar çıkmıyor, sistem iyileşiyor.![]()
tabi ki öyle. Ama iOS kötü değil.kavgaya gerek yok gs2 de super telefon ayfon4s te neyın yarısı bu![]()
Symbian, daha düşük bir donanımla çalışmasına rağmen 3 tane ev ekranı "eklemeye" izin veriyor. Gerçek multitasking yapıyor. Güncelledikçe iOs gibi sorunlar çıkmıyor, sistem iyileşiyor.![]()
Konu işletim sistemi değil, dayanıklılık.
konu dağılmasın.iOS gibi sorunlar çıkmıyor mu??iCloud mu sorun?Symbian iyileşiyormuş!!Daha iyi şekilde iyileşmesi lâzım.

konu dağılmasın.