Apple iPhone 4S & Samsung Galaxy S2 Düşürme Testleri (Şaşıracaksınız!)

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Apple iPhone 4S & Samsung Galaxy S2 Düşürme Testleri (Şaşıracaksınız!)

İzleyin, karar verin. Ben artık iPhone düşünmüyorum :) Ne öle, çöpe atmak için mi alıyoz :D

• Beğen
Tepkiler: egzantrik1453, 61semih ve Elektr0

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
Iphone 4s için acıdım. :) bana verselerdi daha iyiydi :D

• Beğen
Tepkiler: klsb44mirc
brk38

brk38

Üye
ıphone la galaksy i karşılaştırmaktan ne zamn vazgeçeceklerse|-)

Lenneth

Üye
Samsung plastik iPhone dayanıklıdır diyenlere kapak niteliğinde karşılaştırma olmuş :)

RonaS

RonaS

Üye
Kıyamete Kadarda karşılaştırsalar İphone ne tahtından iner nede Samsung İphone gibi 3 günde 4 milyon satabilir.

Kefelon

Üye
kardeşim görmüyomusunuz samsung daha dayanıklı yakında işletim sisteminide tam oturturlarsa iphone 3 günde 4 milyonu bırak 10 yılda 1 milyon satamaz !!!! telefonu artislik için alanları satış rakamından çıkarırsak apple hiç satmıyo felandır :D 4milyon satıyosa 3 milyonu artislik için alıyo

• Beğen
Tepkiler: 61semih ve Elektr0
Elektr0

Elektr0

Üye
Kıyamete Kadarda karşılaştırsalar İphone ne tahtından iner nede Samsung İphone gibi 3 günde 4 milyon satabilir.
satmadı |-) ön sipariş aldı ortada çok az bir şanslı azınlıktan başka 4s i kullanan yok yavaş yavaş 4 milyona yaklaşıyor...:oke:

----------Eklendi @ 14:32:43 ---------- Yazıldı @ 14:30:38 ----------

Ya karşılaştırma çok güzel olmuş...iki cihazda göstermiş hünerlerini hayat acıdır yenilmeyide bilmek lazım demi ama :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
içim acıdı be

loaloa

Üye
Benim burda içim acıdı adamlar aoww yapıyorlar :) Çok ilginç, inanılması zor ama gerçek :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yaw adamlar sanki her keresinde yeni bir iphone ve galaxy yere düşürüyor. Bu cihazları almak bu kadar kolay mı? Hem de yere düşürme testi için.....

Ben olsam, adam cihazı yere düşürürken yanında beklerim. Telefonu yere bıraktığı gibi alırım "lan bu telefonu almak için insanlar sıraya giriyor, izdiham yapıyor sen yere atıyorsun, yazık" deyip kaçardım :D

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Ayfoncuğun hali ortada. Boşuna nefret etmiyorum bu firmadan. İşletim sistemini koy bir kenara gerisi çöp.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
61semih

61semih

Üye
kavgaya gerek yok gs2 de super telefon ayfon4s te
neyın yarısı bu :)

• Beğen
Tepkiler: Elektr0

Lenneth

Üye
konuyu değiştirme. O donanımla o işleri yapan başka bi sistem biliyor musun??

Symbian, daha düşük bir donanımla çalışmasına rağmen 3 tane ev ekranı "eklemeye" izin veriyor. Gerçek multitasking yapıyor. Güncelledikçe iOs gibi sorunlar çıkmıyor, sistem iyileşiyor. :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Symbian, daha düşük bir donanımla çalışmasına rağmen 3 tane ev ekranı "eklemeye" izin veriyor. Gerçek multitasking yapıyor. Güncelledikçe iOs gibi sorunlar çıkmıyor, sistem iyileşiyor. :)

Konu işletim sistemi değil, dayanıklılık.

Lenneth

Üye
iOS gibi sorunlar çıkmıyor mu??iCloud mu sorun?Symbian iyileşiyormuş!!Daha iyi şekilde iyileşmesi lâzım.

Arkadaşım 3GS'ine yüklemiş mesela, bazı uygulamaları açarken tema efekti öyle bir takılıyor ki gülmekten kendimi tutamıyorum bu mu deli gibi övdüğünüz iOS diye :)

----------Eklendi @ 19:31:06 ---------- Yazıldı @ 19:30:40 ----------

:good: konu dağılmasın.

tamamdır :)

Üst Alt