Apple iPhone 4S & Samsung Galaxy S2 Düşürme Testleri (Şaşıracaksınız!)

Sponsorlu Bağlantılar

Uruloki

Uruloki

Üye
sonuçta cam illa ki kırılır ve bence iki cihazada yazık olmuş millet kıyamıyor bunların yaptığına bak ve 3GS de 600(?) mhz işlemci 128mb ram var ve gpu berbat aynı özellikte android cihazlara bakmak lazım

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
sonuçta cam illa ki kırılır ve bence iki cihazada yazık olmuş millet kıyamıyor bunların yaptığına bak ve 3GS de 600(?) mhz işlemci 128mb ram var ve gpu berbat aynı özellikte android cihazlara bakmak lazım
:alkis

Lenneth

Üye

iPhone 3gs 600 mhz işlemci, 256 mb ram ve PowerVR SGX535 GPU ile geliyor. Bu cihaz kötüyse eğer N900'a iyi deme o zaman :)

Uruloki

Uruloki

Üye
yaz google N900 quad boot hız gör ve daha konuşma tamam mı mac os ve win7 yi tek açabilen cihaz ve asla android i sorarken başka yerden cevap verme kaçma hemen başka konulara

----------Eklendi @ 20:21:51 ---------- Yazıldı @ 20:20:55 ----------

ve eminim powervr sgx535 yok 3gs de o iphone 4 de var bulursam ismini yazarım

----------Eklendi @ 20:25:12 ---------- Yazıldı @ 20:21:51 ----------

al bak powrvr 535 mi var 256 mb ram mi var

Lenneth

Üye

----------Eklendi @ 20:30:28 ---------- Yazıldı @ 20:26:52 ----------

Orda iPhone 3G'nin donanımından bahsetmiş, bana link vermeden önce kendin oku :zuhaha:

Uruloki

Uruloki

Üye
alta in alta üst kısımdan geçme okey

Lenneth

Üye
alta in alta üst kısımdan geçme okey

Bak wiki sayfasında ne yazıyor donanımında te Allahım ya :zuhaha: Orda iPhone 2G ve 3G'den bahsetmiş diyorum hala altını oku diyor :zuhaha:

Oku diye en büyük puntoyu seçiyorum :zuhaha:

The Original

The iPhone and iPhone 3G use a system on a chip (SoC) from Samsung. The SoC is a custom part and actually has Apple’s logo on the chip. The SoC houses the CPU, GPU and memory for the iPhone.

The CPU is based on the ARM11 core, in specific it is the ARM1176JZF-S. The CPU runs at 412MHz to save power, although the core is capable of running at 667MHz. The ARM11 CPU is a single-issue in-order microprocessor with an 8-stage integer pipeline. It’s got a 32KB L1 cache (16KB for instructions, 16KB for data) and no L2 cache. The ARM11 CPU in the iPhone also has a vector floating point unit, but thankfully the SoC includes a separate GPU for 3D acceleration. You can think of this core as a very high clocked, very advanced 486. And extremely low power. Under typical load, the CPU core should consume around 100mW. By comparison, the CPU in your laptop can require anywhere from 10 - 35W. Idle power is even lower.

Uruloki

Uruloki

Üye
iyi tamam öyle olsun o zaman ben yine diyorum 600 mhz 256 mb ram powervr sgx 535 e sahip bir android cihaz en son sürüm olsun yani android 2.3 sonuçta en iyi sürüm bu ios5 da en son sürümse ikisindede bir asphalt 6 filan ve ya herhangi başka oyun karşılaştırması göster

Lenneth

Üye
iyi tamam öyle olsun o zaman ben yine diyorum 600 mhz 256 mb ram powervr sgx 535 e sahip bir android cihaz en son sürüm olsun yani android 2.3 sonuçta en iyi sürüm bu ios5 da en son sürümse ikisindede bir asphalt 6 filan ve ya herhangi başka oyun karşılaştırması göster

Hemende kıvır :zuhaha:

iOs'un oyun performansı bütün işletim sistemlerinden (sizin o uçan kaçan dediğiniz MeeGo'da buna dahil) daha iyi. Çünkü bütün oyunlar iOs için yazılmış ve ondan diğer sistemlere uyarlanmış. Haliyle iOs performans konusunda öne çıkıyor. Bu iPhone'nun donanımı harika kullandığıyla alakalı değil. (Asphalt 5'in 300 mhz'lik GPU kullanan Symbian'lı cihazlardaki performansını da örnek gösterebilirim buna.. )

Uruloki

Uruloki

Üye
al browser puanları işlemci performansı ios5 ve ios4 ün karşılaştırmasını buradan yap he arada 3gs android2.3 le çalışan cihazları geçmiş kusura bakma istersen daha detaylı sonuçlar için iphone 4s benchmark yazabilirsin tamam 800 mhz ye 1.2lik ler nasıl eziliyor browser ve java performanslarında iyi görebilirsin he şimdi dicen ki videolarda hala sgs2 daha hızlı taraflı videolarda öyle ama daha önce koyduğum video yu izlediysen bunu sormazsın bile

----------Eklendi @ 20:55:59 ---------- Yazıldı @ 20:51:41 ----------

ve donanımı harika kullandığıyla alakalı değil derken ne iş sonuçta adam basma kalıp kod üretmiyor üretse her platform a aynı anda gelir oyun ve uygulamalar he android e basma kalıp üretiyorlae o başka ve ios un güzelliği gpu ve cpu en iyi şekilde kullanabilmesi

----------Eklendi @ 20:58:18 ---------- Yazıldı @ 20:55:59 ----------

ve kıvır derken benim koyduğum video ya hadi onu geçtim meego bölümünde senin kıvırmalarına ne demeli ayrıca şu android 4 ün benchmark sonuçlarını merakla bekliyorum ben şimdiden diyorum androidde hiç bir şey değişmedi arayüzden başka

Lenneth

Üye
GS2 ile iPhone 4S'in browser karşılaştırmasını gördüm, GS2 çoğu sayfayı açmada hala önde :) Benchmark'ı pek yansıtmıyor açıkçası :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
GS2 ile iPhone 4S'in browser karşılaştırmasını gördüm, GS2 çoğu sayfayı açmada hala önde :) Benchmark'ı pek yansıtmıyor açıkçası :)
mümkünse link alabilir miyim??(sadece meraktan)

Uruloki

Uruloki

Üye
hakan cevap yazmıcaktım ama slashgearın video yu bul izle 9dk lık video sgs2 nin 1.5lik versiyonunu da yiyor cihaz 1.2 likte aynı wi-fi a bağlı olunca anlaşılıyor olay pocketnow un da videosu var ordada aynı sgs2 önde gibi ama ip4s yüklemeyi daha önce bitiyor misal flash açıkken sgs2 reklamlar gözükmüyor(? Nasıl anlamış değilim belk engelliyordur) ip4s de onlar dahi çıkıyor

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
diğer karşılaştırma videolarında da görüldüğü gibi s2 açmaya daha önce başlıyor.
fakat iphone4s ile kıyasta 4s daha önce bitiriyor. :)

• Beğen
Tepkiler: Elektr0

Lenneth

Üye
Bir kısmında GS2 önde, bir kısmında iPhone 4S.

Ama benchmark'a bakarsak 4S'in silip süpürmesi lazım :)

Uruloki

Uruloki

Üye
silip süpürüyor ki slashgear ın video da engadget i açıyorlar sgs2 direk pc sürümünü açıyor ip4s ise mobil fakat ip4s bitiyor adam pc sürümünü seçiyor ip4s onu da bitiriyor fakat sgs2 hala yüklüyor bu silip süpürme değil mi ve dolu örnek var böyle

----------Eklendi @ 21:40:00 ---------- Yazıldı @ 21:38:50 ----------

he bazıları güya sgs2 daha hızlı demek için wi-fi kullanmamış çünkü sgs2 21.6mbit indirme yapabilirken ip4s 14.4mbit onun için en iyisi büyük sitelerin ki

Consul9

Consul9

Üye
@Rambo_FT emin ol kimse yere düşürmek için veya çöpe atmak için telefon almıyor

Lenneth

Üye
@Rambo_FT emin ol kimse yere düşürmek için veya çöpe atmak için telefon almıyor

Kimse yere düşürüp atmak için almıyorda kazara elinizden kaysa yada cebinizden çıkartırken kayıp düşse ? 2000+ lira verdiğim bir cihazın bu kadar dayanıksız olmasını kabul edemem şahsen.

• Beğen
Tepkiler: Elektr0 ve Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kimse yere düşürüp atmak için almıyorda kazara elinizden kaysa yada cebinizden çıkartırken kayıp düşse ? 2000+ lira verdiğim bir cihazın bu kadar dayanıksız olmasını kabul edemem şahsen.

Aklımı okudun :D

Elektr0

Elektr0

Üye
Türkiye seninle gurur duyuyor ...:yuru:good:

----------Eklendi @ 23:50:53 ---------- Yazıldı @ 23:46:36 ----------

Burda ne browser hızı ne işlemci nede atıyorum kamera ile ilgili bir durum var ... İnsan kusursuz varlık değildir... dikkatsizlik yapabilir hata yapabilir dalgın olabilir.. düşünün bir 3000 TL'ye yakın bir cihaz alacaksın yere düşürdüğünde cihaz tuz buz olacak ... Hey Apple aldığın paranın hakkını ver hakkını dedirtir insan'a...

Üst Alt