Haber Hangisi daha dayanıklı? iPhone 6S ya da Galaxy S7?

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Hangisi daha dayanıklı? iPhone 6S ya da Galaxy S7?
Apple Samsung 'un amiral gemisi modelleri düşme testinde karşı karşıya geldi.



Akıllı telefon pazarının güçlü isimleri özellikle de amiral gemisi seviyesinde rekabet içerisinde mücadelelerini sürdürüyorlar ve son dönemde iki önemli marka olarak Samsung ve Apple, satış rakamları olarak zirvede yer alan iki isim olmakta.



Samsung, bu sene amiral gemisi modeli olarak Galaxy S7'yi sunmuştu. Bu akıllı telefon üst düzey donanım özellikleri ile gelirken, tasarımı yanı sıra suya ve toza karşı dayanıklı yapısı ile dikkatleri üzerine çekti.

Cihazın teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, akıllı telefon, 5.1" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip. Diğer teknik özellikleri ise 4GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, Qualcomm Snapdragon 820 / Samsung Exynos 8890 yonga seti, 12MP OiS destekli arka kamera, 5MP ön kamera, Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi olarak sayılabilir.

Samsung'un en büyük rakibi, Apple ise geçtiğimiz sene Eylül ayında iPhone 6S adı ile amiral gemisi sunmuştu. Bu akıllı telefon 4.7" büyüklüğünde 1334x750 piksel HD ekran, 2GB sistem belleği, Apple A9yonga seti, 16GB / 64GB / 128GB dahili veri kapasitesi, 12MP arka kamera, 5MP ön kamera, iOS 9 işletim sistemi özellikleri içeriyor.

Bu yeni cihazlar oldukça yüksek fiyat etiketine sahipler ve teknoloji meraklıları da yüksek meblağlar verdikleri cihazların dayanıklı olmasını istiyorlar. En çok yaşanan kazaların başında yüksekten düşürme gelirken, sunulan bazı dayanıklılık testleri cihazların karşılaştırmalarında bir kriter olmakta ve yeni bir karşılaştırma videosu da iPhone 6S ve Galaxy S7 için geldi.

Bu yeni videoyu aşağıda görebilir ve hangisinin dayanıklı olduğuna dair fikir sahibi olabilirsiniz.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 
  • Beğen
Tepkiler: Luck Star ve 'Şeref'


Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
APPLE :thumbup:
 
  • Beğen
Tepkiler: phasan
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Edge İse Normal Ayrıca S7 Nın Kasa cam Kırılması Doğal
 
  • Beğen
Tepkiler: Luck Star

'Şeref'

Emekli Yönetici
Gorilla glass 4 bile kurtaramamış s7 yi :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Luck Star
phasan

phasan

Üye
IPHONE

Sony Xperia M4 aqua Tapatalk ile gönderildi
 
Türe

Türe

Üye
Alüminyum sadece tahrip olur ezilir. Cam ise "doğal" olarak kırılır.
 
  • Beğen
Tepkiler: __xXx__, Luck Star, teknolojibaronu ve 3 diğerleri
snapdroid

snapdroid

Üye
Samsung daha dayanıklı baksana cama ne kadar dayanmış? Cam lan bu isterseniz kurşun geçirmez olsun. S7 edge zaten kıvrık ekranı daha dayanıksız. Bide kimse 3 metreden telefon atmaz
 
  • Beğen
Tepkiler: Luck Star


Üst Alt