serkanacar25
Üye
dostlar flexi hilecidir çünkü mine 123 yaparken beni oyun atıyor saygılaaar
Takım lideri sen ol o zaman...
dostlar flexi hilecidir çünkü mine 123 yaparken beni oyun atıyor saygılaaar
la tamam taım lideri ben oluyımda bende daha 1hour 23 min. var diyor nasıl ocak bu iş ha?![]()

Merhaba arkadaşlar ben Pargali , AhmeTR beni oyunda bilenler bilir neyse ben sizden bizle hack paylaşmanızı istiyoruz Amerikalı bana anlattı ama olmadı türklerde anlatmam diyo beni ark ekleyin veya buradan paylaşıun turklerde ilerlesin .ben sadece 2 hile biliyom 1.istediğin lwde isdedgn ıtmi takma bıde peti süre sınırı olmadan sürekli geliştirme neolur paylaşın bildiklerinizi sorcerer de var telde.

Şu pet hilesi nasıl oluyo biraz açıklarmısın.mesaj at bana.bende m.box,hp hack bide kalkan hack ogreteyim![]()
KENDİM ANLATTIM ALINTI DEĞİL
ve bütün bu uygulamaları yaparken oyun hep açık kalacak 
Tabikide burada paylaşıyorum tüm arkadaşlar yararlanabilir.Sizde buraya paylaşırsanız iyi olur herkez bildiğini yazsa burası bilgi kaynar sizde ogrenirsiniz birsürü herkez öğrenir.[PET GELİŞTİRME HİLESİ] (Pet DOymuş hatasını engeller yanlızca!!!) Öncelikle petinizi öldürtün ve canlandırın daha bunu petin açık seviyesi en az 70 olana kadar yapın sonra canlandırın mutluluk yedirin defans,atak,büyü artık hangi furuıt yedircekseniz onu yedirin tekrar öldürtün (Her canlandığında sadece 1 Tane yedirin!!) bu işlemi sürekli tekrarlayın eğer yine Pet aç değil gibi uyarı alırsanız birkaçdefa daha öldürtün ama bişey yedirmeyin taki acıkana kadar.
Bunu anlattığını bilmeme gibi bi ihtimalim yok
Kaç tane pet kastım bende hatırlamıyorum 

dostlar bu petler çok neden bende v vulture var çok kötü beahh
Oyunda niye cevap vermiosun.Para vercektim :P
Önmli değil hacı da Snn bildiğin hileleri yaz yine buraya HP hilesi gibi mesela bide sınırsız para biliyosanız yazın biri bilio para verio ama solemio siz biliyosanız bildiklerinizi paylaşın uşenmeyin bakın 2 tane yazdım bndekilerin hepsi buEyw sagol ama Belki tanıyosundur beni Çarım "Darkstyle"..Bunu anlattığını bilmeme gibi bi ihtimalim yok
Ayrıca m.box hilesi için Acadia ya girmen,yani premium olması lazım. !
Bu arada ilgilenen olursa hesabımı "20 tl vodafone" karşılığında satıyorum. 4 tane 120 lvl car,18 pet slot ve premiumuda var...![]()

bekle hemen giriyom
----------Eklendi @ 18:56:21 ---------- Yazıldı @ 18:55:53 ----------
dostum ıd ni verirmisin
dur giriorum worlde yazarım.Önmli değil hacı da Snn bildiğin hileleri yaz yine buraya HP hilesi gibi mesela bide sınırsız para biliyosanız yazın biri bilio para verio ama solemio siz biliyosanız bildiklerinizi paylaşın uşenmeyin bakın 2 tane yazdım bndekilerin hepsi bu![]()

cakal serkan satıon mu charıEyw sagol ama Belki tanıyosundur beni Çarım "Darkstyle"..Bunu anlattığını bilmeme gibi bi ihtimalim yok
Ayrıca m.box hilesi için Acadia ya girmen,yani premium olması lazım. !
Bu arada ilgilenen olursa hesabımı "20 tl vodafone" karşılığında satıyorum. 4 tane 120 lvl car,18 pet slot ve premiumuda var...![]()

cakal serkan satıon mu charı![]()
Alan olursa tabi.Bu arada Bugun oyunda Nevfell in hesabı kaptırdım.Dolandırdılar beni
Ama Biliodum boyle olacağını
Oyunu oynuyo olsaydım girmezdim riske tabi 
AynenAlan olursa tabi.Bu arada Bugun oyunda Nevfell in hesabı kaptırdım.Dolandırdılar beni
Ama Biliodum boyle olacağını
Oyunu oynuyo olsaydım girmezdim riske tabi
![]()

.sonra acadia ya gidin tradera tıklayın ve m.boxu görün ekranda .sonra sorcerer e dönün ve 50.000.000 arayın cıkanları 1 yapın.sonra mboxa tıklayın 9 tane alckmıs gıbı ayarlayın (9da kalsn ama almıoyruz)sorcerer e dönüp 9 u arayın.sonra oyuna dönüp o 9u 8 yapın.tekrar sorcerer dönün ve belirsiz aramadan dword ve az oldu yapın 8 sonucları cıkacak.onları 80 yapın.m.boxlarınız hayırlı olsun
sorcerer i maxicepten türkçe olarak bulup indirin daha kolay olur
tesekkür için oyunda IviolenTxI ve Darkstyle burda bana ve serkan a tesekkur edebılırsınız
etmesenizde olur
hadi kolay qelsin oyunun tadını cıkarın