ANRUFEN ONLİNE 2010 Pach ( Resimli ) - verilmiş ama linkler bozuk ve eski pach

Sponsorlu Bağlantılar

weapo

Üye
sen gercekten delisin ben hesap satınca çalışıyordu kör. Tarihine bak

----------Eklendi @ 23:36:19 ---------- Yazıldı @ 23:35:39 ----------

nerden biliyon androide gelmeyeceğini?

----------Eklendi @ 23:43:31 ---------- Yazıldı @ 23:36:19 ----------

12 lvl oldum sunucu hatası yedm daha da grmedi.sn bn değlsn ne olduğunu bilemezsn o yüzdn sadece oku----------Eklendi @ 14:59:35 ---------- Yazıldı @ 14:58:31 ----------çalısmıyo diyosun yukarda hesap satmaya calısıyosun.o günlere ne diceksn
hakikaten safsın sen

USAForever

USAForever

Üye
weapo yakında sokakta karşılarşırsak ve canın yanarsa hiç şaşırma , ben sabırlı biriyim , senin limitin doldu. yazdıklarına cevap verip senle muhattap olma gereği duymadım ama işler değişti , kendine dikkat et..

mastris

mastris

Üye
arkdaslar call of champions ta tiger pet satıyorum . Oyunu oynayanlar pm atsın. . ID=1290556

eyeofgolem

eyeofgolem

Üye
Ya konuyu hortlatmak gibi olmasın ama bnm bir sorunum var ben iPod Touch 3G 8GB aldım APPSTORE de Anrufen yada Call Of Champions diye arama yaptığınmda bir sonuç çıkmıyor yada verilen linklere iTunes ile girdiğimde The item you've requested is not currently available in the US store. diye hata veriyor yardım edin indiremedim su oyunu :(

eyeofgolem

eyeofgolem

Üye
bİRİ YARDIM ETSİN iPhone den oynayan yokmu hiç :(

blacktalon

blacktalon

Üye
anrufen android gibi bi sistemde neden yok ki :) gelmeyecem miymiş hiç bizde oyuna geri dönerdik ;)

eyeofgolem

eyeofgolem

Üye
Bendeki anrufen e giremiyorum beyler net error hatası veriyor yeni oyun açıldı diye kapandı diyorlar yeni oyunu nerden indircez ?

tourn

Üye
▄▓▄▓▄▓▄▓▄▓

Ritchie88

Ritchie88

Üye
parasız oynanmıyomu bu oyun. Yok mu beles on oyunlar

Ritchie88

Ritchie88

Üye
sertifika hatası veriyo oyun yükleyemiyorum

gokason

Üye
sertıfıka hatası alym yardm edn

mastris

mastris

Üye
telraya larından tarihi 2009 olmazsa 2010ay pın sonra tekrar yükleyin . . iyiy oyunlar...

USAForever

USAForever

Üye
oyunu adresinden yenisini indirin

alex_34

Üye
eskı anrufen acılmıs beyler
anrufen.wistone.com/News_View.asp?NewsID=451

Ritchie88

Ritchie88

Üye
c6-01 de oynanmıyormu, ben yükledim ama ekran donuyo oyunun girişinde.

maxwell43

maxwell43

Üye
arkdasalr call of champıons un ingilizce versıyonu ne zaman cıkıyor? ben mart diye duydum ama tam dogru deyıl galıba

Mobinazmi

Üye
arkadaşlar oyuna giremiyorum server lar yok anrufengogate var basıyorum hata veriyo yardım lütfen

USAForever

USAForever

Üye
OYUN BİTTİ , SONA ERDİ , SİLİN GİTSİN. facebook.com/anrufencoc a bakın

Mobinazmi

Üye
oyun bitmedi aslında yeni versiyon çıktı ama çince ıngilizce versiyonu yakında çıkacaktır...

amacdevrim

amacdevrim

Üye
merhaba hala oynuyormusun ben indirdim tam server e gireceğim oyun kapatıyor kendini yardımcı olursan sevinirim telim e71

Üst Alt