Anrufen Online > multiplayer

Sponsorlu Bağlantılar

HellRanker

Üye
arkadaşlar oyundaki adım plymouth1. iPhone 3g var bende. ayrıca iPhonede bütün haritalar açık prem alma derdi yok. 50 lw dim bugun 74 oldum. güzel oyun. ama item yapmak için param yok. yardım edebilcek olan varmı

serkanacar25

serkanacar25

Üye
arkadaşlar oyundaki adım plymouth1. iPhone 3g var bende. ayrıca iPhonede bütün haritalar açık prem alma derdi yok. 50 lw dim bugun 74 oldum. güzel oyun. ama item yapmak için param yok. yardım edebilcek olan varmı

Ben oyunu bıraktım ama ne zaman Oyunda oldugunu soylersen bi ara girip sana 1 B Verebilirim.1.000.000.000 gold yani :naughty: çarımın adı DaRkStyLe :P

Oyunda sana mail gönderdim .Messenger a git ordan gönderdiğim maili al.2 tane 500m lik mail yolladım.Umarım bulursun :box

last321

Üye
serkan ne güzel 1.89 bilyon vardı 1b vermişin adama :D o kadar ugrastım yapmak ıcın

serkanacar25

serkanacar25

Üye
serkan ne güzel 1.89 bilyon vardı 1b vermişin adama :D o kadar ugrastım yapmak ıcın

boşver kanka ya sen hile kralısın :D yaparsın tekrar.Hem 2B Den yukarı çıkmıyo.Denemiştim sıralamaya girmek için :D

6730c

Üye
serkan sen ne artissin bööle yaa ben kız olsam oyunumu sana verirdim

reaurora

reaurora

Üye
ula kuvvet sen ha

xmerty

xmerty

Üye
arkadaşlar çin versiyonunu nasıl indirecem yardım help me

----------Eklendi @ 14:02:45 ---------- Yazıldı @ 13:46:25 ----------

?

:allalla::yuru:allalla:

eftelya07

Üye
:naughty: -HeroTürk- :naughty:

----------Eklendi @ 15:00:28 ---------- Yazıldı @ 14:58:44 ----------

Bu oyun daha kapanmadımı yaa :d ingilizcesi çıkmadımı

----------Eklendi @ 15:06:30 ---------- Yazıldı @ 15:00:28 ----------

Ben oyunu bıraktım ama ne zaman Oyunda oldugunu soylersen bi ara girip sana 1 B Verebilirim.1.000.000.000 gold yani :naughty: çarımın adı DaRkStyLe :P

Oyunda sana mail gönderdim .Messenger a git ordan gönderdiğim maili al.2 tane 500m lik mail yolladım.Umarım bulursun :box

Vaybe 3 , 4 günde 120 lvl yaptıgımız aklıma geldi dark :d:

serkanacar25

serkanacar25

Üye
:naughty: -HeroTürk- :naughty:

----------Eklendi @ 15:00:28 ---------- Yazıldı @ 14:58:44 ----------

Bu oyun daha kapanmadımı yaa :d ingilizcesi çıkmadımı

----------Eklendi @ 15:06:30 ---------- Yazıldı @ 15:00:28 ----------

Vaybe 3 , 4 günde 120 lvl yaptıgımız aklıma geldi dark :d:

harbiden ya :D Premiumda boşuna gidiyo benim. :d:

6730c

Üye
dostlar bana hp hilesini öğretirmisinizzzz plz,mine123,pet,blood angel,s.man :DDDD

last321

Üye
serkan ben kullanıom ne boşa gitmesi :D

6730c

Üye
dostlar ben kuvvet her türlü destek verilir

asdertys

Üye
Arkadaşlar şu hile hurda işini bilenler bizede öğretirmisiniz, oyun güzel ama pre olmadan sarmıyo.

flexi06

Üye
beyler herkes oyunda yardım ederim diyorda oyunda yardım istiyoruz tınlayan yok. Yardım diyince bişi isticez sanki.1 turk yardım etti pargalli bi de elin mısırlısı yardım ediyor. Kasacak kimse yok pet yok diye pt alanda yok. FleXi

cozturk

cozturk

Üye
Arkadaşlar benim oyundaki ismim. Giozturk ...Oyun içinde çoğu kişi tanırdi beni.3 aydan beri girmiyorum.Beni yakalarsaniz oyunda 15b ye kadar yardım edebilirim xD.

serkanacar25

serkanacar25

Üye
Arkadaşlar benim oyundaki ismim. Giozturk ...Oyun içinde çoğu kişi tanırdi beni.3 aydan beri girmiyorum.Beni yakalarsaniz oyunda 15b ye kadar yardım edebilirim xD.

ben tanımıyorum :D

6730c

Üye
dostlar flexi hilecidir çünkü mine 123 yaparken beni oyun atıyor saygılaaar

Takipçi Satın Al

Üst Alt