Anrufen Online > multiplayer

Sponsorlu Bağlantılar

6730c

Üye
la tamam taım lideri ben oluyımda bende daha 1hour 23 min. var diyor nasıl ocak bu iş ha?:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur

serkanacar25

serkanacar25

Üye
la tamam taım lideri ben oluyımda bende daha 1hour 23 min. var diyor nasıl ocak bu iş ha?:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur

mine 123 görevinde süre var.bi kez tamamladıktan sonra bi süre beklemek zorundasin. :box

eyeofgolem

eyeofgolem

Üye
Merhaba arkadaşlar ben Pargali , AhmeTR beni oyunda bilenler bilir neyse ben sizden bizle hack paylaşmanızı istiyoruz Amerikalı bana anlattı ama olmadı türklerde anlatmam diyo beni ark ekleyin veya buradan paylaşıun turklerde ilerlesin .ben sadece 2 hile biliyom 1.istediğin lwde isdedgn ıtmi takma bıde peti süre sınırı olmadan sürekli geliştirme neolur paylaşın bildiklerinizi sorcerer de var telde.

serkanacar25

serkanacar25

Üye
Merhaba arkadaşlar ben Pargali , AhmeTR beni oyunda bilenler bilir neyse ben sizden bizle hack paylaşmanızı istiyoruz Amerikalı bana anlattı ama olmadı türklerde anlatmam diyo beni ark ekleyin veya buradan paylaşıun turklerde ilerlesin .ben sadece 2 hile biliyom 1.istediğin lwde isdedgn ıtmi takma bıde peti süre sınırı olmadan sürekli geliştirme neolur paylaşın bildiklerinizi sorcerer de var telde.

Şu pet hilesi nasıl oluyo biraz açıklarmısın.mesaj at bana.bende m.box,hp hack bide kalkan hack ogreteyim :oke:

6730c

Üye
dostlar ıd 524348 bana para atarsanız sevinirim, mutlu olurum, havalara uçarım :naughty::naughty:

eyeofgolem

eyeofgolem

Üye
Şu pet hilesi nasıl oluyo biraz açıklarmısın.mesaj at bana.bende m.box,hp hack bide kalkan hack ogreteyim :oke:

Tabikide burada paylaşıyorum tüm arkadaşlar yararlanabilir.Sizde buraya paylaşırsanız iyi olur herkez bildiğini yazsa burası bilgi kaynar sizde ogrenirsiniz birsürü herkez öğrenir.[PET GELİŞTİRME HİLESİ] (Pet DOymuş hatasını engeller yanlızca!!!) Öncelikle petinizi öldürtün ve canlandırın daha bunu petin açık seviyesi en az 70 olana kadar yapın sonra canlandırın mutluluk yedirin defans,atak,büyü artık hangi furuıt yedircekseniz onu yedirin tekrar öldürtün (Her canlandığında sadece 1 Tane yedirin!!) bu işlemi sürekli tekrarlayın eğer yine Pet aç değil gibi uyarı alırsanız birkaçdefa daha öldürtün ama bişey yedirmeyin taki acıkana kadar.

----------Eklendi @ 18:24:41 ---------- Yazıldı @ 18:10:05 ----------

İstediğin levelin itemini istediğin levelde takma..
öncelikle Sorcerer indirin daha sonra HellooX2 yi indirin öncelikle HelloOX2 yi kurun kurduktan sonra HelloOX2 yi açın o sizin telefonunuzda birkaç işlem yapacak bunları kurup bittikten sonra sizi menüye atacak o menüye ROMPAtcher++ diye bir program gelecek ama önce siz telefonunuzu kapatıp açın daha sonra RomPatcher++ yı çıkan menüde tek bi seşenek var onu okeyleyin sonra Sorcerer i yükleyin (Bu işlem Sorcerer'i yüklerken Serfitika hatasını engellemek için ayrıca bu program telefonunuzdayken herşeyi yükleyebilirsiniz hiç serfitika hatalarını vermez)Şimdi oyunu açın Atıyom sen 40 levelsin giyeceğin item 111 levellik. Çantanı aç iteme gel Detail de detayların olduğu pencereyi kapamadan sorcerer i aç sonra gelen uyarıya hayır de Seçenekler yap Data Control>Select application de o listeden Anrufen_OL seç sonra seçenekler de Exact search tıkla gelen pencereye giymek istediğin itemin levelini yaz (örn:111)ve arat çıkan yerde DWORLD 'u seç çıkan yerde seçenekler de DATA control>Modify All datas de çıkan yerede kendi levelini yaz (örn:40) sonra oyuna dön bütün oyundaki pencereleri kapat.Sonra menüyü aç charecterden charecter biligilerini aç orada ekipmanlar olan yere gel(Üstündeki itemleri gösteren yere) Sonra bu takmak istediğiniz ney ise onun katagolisine gelin(Yani zırh sa zırha tıkla silahsa silaha vss.) Sonra sana çantanda olan oray uyumlu şeyleri gösterecek ordan o itemi seç ve üstünde :D KENDİM ANLATTIM ALINTI DEĞİL
ÖNEMLİ UYARILAR!!!!:İtemi çantadan seçmeyin yoksa giymezz.:d: ve bütün bu uygulamaları yaparken oyun hep açık kalacak :evet:

serkanacar25

serkanacar25

Üye
Tabikide burada paylaşıyorum tüm arkadaşlar yararlanabilir.Sizde buraya paylaşırsanız iyi olur herkez bildiğini yazsa burası bilgi kaynar sizde ogrenirsiniz birsürü herkez öğrenir.[PET GELİŞTİRME HİLESİ] (Pet DOymuş hatasını engeller yanlızca!!!) Öncelikle petinizi öldürtün ve canlandırın daha bunu petin açık seviyesi en az 70 olana kadar yapın sonra canlandırın mutluluk yedirin defans,atak,büyü artık hangi furuıt yedircekseniz onu yedirin tekrar öldürtün (Her canlandığında sadece 1 Tane yedirin!!) bu işlemi sürekli tekrarlayın eğer yine Pet aç değil gibi uyarı alırsanız birkaçdefa daha öldürtün ama bişey yedirmeyin taki acıkana kadar.

Eyw sagol ama Belki tanıyosundur beni Çarım "Darkstyle".. :D Bunu anlattığını bilmeme gibi bi ihtimalim yok :d: Kaç tane pet kastım bende hatırlamıyorum :)
Ayrıca m.box hilesi için Acadia ya girmen,yani premium olması lazım. !

Bu arada ilgilenen olursa hesabımı "20 tl vodafone" karşılığında satıyorum. 4 tane 120 lvl car,18 pet slot ve premiumuda var... :oke:

6730c

Üye
dostlar bu petler çok neden bende v vulture var çok kötü beahh

eyeofgolem

eyeofgolem

Üye
Eyw sagol ama Belki tanıyosundur beni Çarım "Darkstyle".. :D Bunu anlattığını bilmeme gibi bi ihtimalim yok :d: Kaç tane pet kastım bende hatırlamıyorum :)

Bu arada ilgilenen olursa hesabımı "20 tl vodafone" karşılığında satıyorum. 4 tane 120 lvl car,18 pet slot ve premiumuda var... :oke:
Önmli değil hacı da Snn bildiğin hileleri yaz yine buraya HP hilesi gibi mesela bide sınırsız para biliyosanız yazın biri bilio para verio ama solemio siz biliyosanız bildiklerinizi paylaşın uşenmeyin bakın 2 tane yazdım bndekilerin hepsi bu (h)

6730c

Üye
adam haklı beyler

serkanacar25

serkanacar25

Üye
bekle hemen giriyom

----------Eklendi @ 18:56:21 ---------- Yazıldı @ 18:55:53 ----------

dostum ıd ni verirmisin

Darkstyle ara çıkar :D dur giriorum worlde yazarım.

----------Eklendi @ 19:05:45 ---------- Yazıldı @ 19:04:21 ----------

Önmli değil hacı da Snn bildiğin hileleri yaz yine buraya HP hilesi gibi mesela bide sınırsız para biliyosanız yazın biri bilio para verio ama solemio siz biliyosanız bildiklerinizi paylaşın uşenmeyin bakın 2 tane yazdım bndekilerin hepsi bu (h)

Hp hilesi sage setle yapılıo ve 5.skile 30 puan vermiş olman gerekli :D

eyeofgolem

eyeofgolem

Üye
Sınırsız para bilennnn

last321

Üye

cakal serkan satıon mu charı :ehe

serkanacar25

serkanacar25

Üye
cakal serkan satıon mu charı :ehe

Aynen :D Alan olursa tabi.Bu arada Bugun oyunda Nevfell in hesabı kaptırdım.Dolandırdılar beni :d: Ama Biliodum boyle olacağını :D Oyunu oynuyo olsaydım girmezdim riske tabi :d:

last321

Üye
Aynen :D Alan olursa tabi.Bu arada Bugun oyunda Nevfell in hesabı kaptırdım.Dolandırdılar beni :d: Ama Biliodum boyle olacağını :D Oyunu oynuyo olsaydım girmezdim riske tabi :d:

oyunda yapmadığın bi o kalmıstı tam oldu bırakabılrsın şimdi :D

----------Eklendi @ 14:09:42 ---------- Yazıldı @ 14:01:20 ----------

ayrıca m.box hack anlatıyorum oyun bitti nasılsa. önce prem o0lması lazım.ilk olarak canta bug yapmamız lazım.2 tane egg bulunduruyoruz ustumuzde ve tradeden birine veriyoruz.cantada 2 egg bug olacak bilinir bu.sonra ork towndan skıll kıtapları var 83 lvl onlardan 100 tane kadar alıyoruz.sonra satıyoruz bu bu kadar :D.sonra acadia ya gidin tradera tıklayın ve m.boxu görün ekranda .sonra sorcerer e dönün ve 50.000.000 arayın cıkanları 1 yapın.sonra mboxa tıklayın 9 tane alckmıs gıbı ayarlayın (9da kalsn ama almıoyruz)sorcerer e dönüp 9 u arayın.sonra oyuna dönüp o 9u 8 yapın.tekrar sorcerer dönün ve belirsiz aramadan dword ve az oldu yapın 8 sonucları cıkacak.onları 80 yapın.m.boxlarınız hayırlı olsun:oke:sorcerer i maxicepten türkçe olarak bulup indirin daha kolay olur:ehe tesekkür için oyunda IviolenTxI ve Darkstyle burda bana ve serkan a tesekkur edebılırsınız :D etmesenizde olur :ehe hadi kolay qelsin oyunun tadını cıkarın :bigstar:

6730c

Üye
yaw nasıl oluyorda bu wizard ,, savaşcı itemi giyiyorrr??? anlaran varsa ortalığa yazssın

kamufle

Üye
Darkstyle çarını 15tl wodafone liraya satarsan ben alırım oyundaki adım Ghost-55 pm at

Takipçi Satın Al

Üst Alt