Türk Arkadaşlara Her Türlü Yardım Ederim , Para , İtem , Level Atlamada , Pet Konusunda , Düşük Level'ken Yüksek Level İtemler Giyme Konusunda , Mektup(item,para vs..) Göndermek için Royal Stamp'lar da Veririm .... COC 'u Berbat Bulduğum İçin Oynamıyorum Artık..hm güzelBende Bu Oyunu Çok Sıkıcı Bulsamda , Oynuyorum İşteTürk Arkadaşlara Her Türlü Yardım Ederim , Para , İtem , Level Atlamada , Pet Konusunda , Düşük Level'ken Yüksek Level İtemler Giyme Konusunda , Mektup(item,para vs..) Göndermek için Royal Stamp'lar da Veririm .... COC 'u Berbat Bulduğum İçin Oynamıyorum Artık..Eskiden bir kaç Yabancı'nın çarını hack'lemişliğim vardır ama artık bıraktım o işleri , oyunda beni başkalarıyla karıştıran arkadaşlar var ama benim premium hesabımdaki çarlarım bunlar , birde normal hesap var ama pek girmiyorumHawkBronxSahinPunkTobleroneOyunda'ki ID'lerimi yakında vericemAyrıca Bazı İtemler SatıyorumLevel 1 (4 ) Pet = 5 TlObsidian Set = 5 TlLevel Atlatma (+50) = 5 Tlİtem Giydirme = Bedava (Telefonunuzun Hack'li Olmasına Gerek Yok)Oyunda'ki Birkaç GM M.Box Hackleyen'lerin , İtem Hack'leyenlerin Hesaplarını Kapatıyor Sanırım , Bu Konuda Dikkatli Olmak Gerek.----------Eklendi @ 10:56:44 ---------- Yazıldı @ 10:52:24 ----------İstek Olursa Kısa Yoldan Teleport Nasıl Yapılır Herkese Açıklayacağım Yakında
bundan 3 ay Önce Gm'le konuşmuştum ve paypal hesabıyla ona para ödediğim halde bana istediğim ID Ve İsmi verecekti , ancak şu an oyunda bazı özel kişiler dışında , 100_._._.+ , 200_._._. ..... 800_._._. gibi ID'lere sahip olan çok az kişi var. Attack Bug , Teleport , Hp Hack gibi bazı hackler bir Endonezya mobil web sitesinde anlatılmıştı ama siteyi gerçekten kaybettim zaten 3 ay kadar önce bakmıştım hatırlamıyorum ama araştıracağım.hm güzel
sen silip indirmişsn ama ben sildm daha yüklenmedi . Bu arada ben x_LeGeND_x . Bu çarı faruk adlı kardeşime verdm helal olsn, yeni nickim XiX-¤-XiXkardeş çalışmıyor ben indirdim patch de yaptım sonra failed to connect server gate diyo ... acaba diyorum server bakımı mı yapılıyo diyorum... ya diyorum bu bakım bi hafta sürmez ... sildim yeniden inmdirdim ... Yine aynı ...![]()

lan iyi forumlar ne ? Ne küfür ediyon----------Eklendi @ 23:09:11 ---------- Yazıldı @ 23:08:07 ----------lan iyi forumlar ne ? Ne dalga geçion?
naber la rompatcher ibnesi
malsn işte yazdğn şeye bak