=Anrufen Online Call of Champions (Lux and Umbra)=

Sponsorlu Bağlantılar

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye

iphone için download linki

tahaf1234

Üye
mastris kardeş oyundaki nickim HyperMageTR bana ulaşırmısın ?

Mobinazmi

Üye
bu anrufen yeni versiyon çıktı da çince açabilen var mi girerken şöyle seneckler açanadim 3gwap net 3gnet vs açabilen varsa yardım edebilir mi

Gother

Üye
Eger halen acamadiysan pm at detayli bir sekilde anlatiyim

Mobinazmi

Üye
kardeş n95 telm yapamadım bi türlü

Hades92

Hades92

Üye
Gdmob.gb ye tıklıyorsun internet ayarlarıni indiryr snra oyuna gr bu arada benim oyundaki nick SAYKO

Mobinazmi

Üye
anlatamıyorum galiba ben wifi den bağlanmak istiyorum

rew

Üye
oyuna girebiliyorum ama hesap almada bir sorun war. Ne yazdıysam bir türlü alamadım.

alilegolas

Üye
aynen hesap alamıyoruz beyler bi anlatın o kısmı tekrar

rew

Üye
kesinlikle hesap almada su an bi sorun war. 457846. deneyisim ama sonuç yok

USAForever

USAForever

Üye
arkadşlar çince saçmalk oynamayın boşuna , facebook.com/anrufencoc ingilizcesini verecek onu bekleyin

neco383838

Üye
binek nerden alınıyor. Kaç lvl de yardımcı olurmusunuz

----------Eklendi @ 12:34:05 ---------- Yazıldı @ 12:30:34 ----------

binek kaç level de nerden alınıyor ben 7 level oldum görevleri yapıyorum şu anda.

Hades92

Hades92

Üye
binek nerden alınıyor. Kaç lvl de yardımcı olurmusunuz

----------Eklendi @ 12:34:05 ---------- Yazıldı @ 12:30:34 ----------

binek kaç level de nerden alınıyor ben 7 level oldum görevleri yapıyorum şu anda.

s.a ben ömer oynda binek 1.5 2m arası ama ben artk pek grmyorum oyuna

mastris

mastris

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 100lvl oldum 1500 diamondum war+20m para+b.angel pet+b.fly pet+ +8 100lvl item takılı+panda binek var. . . Yardm isteyen pm atablr
Nick: ¤HüRaDaM¤
Id: 1323689

• Beğen
Tepkiler: gomancele
eyeofgolem

eyeofgolem

Üye
Arkadaslar iphone uma indirdim oyun gayet guzel aciliyor ama uyelik alamiyorum dogur dolduruyorum 1. Bosluga nick 2. Ve 3. Ye sifre aonuncuya tel no msn falan hersey denedim olmuyor cince bir hata veriyorrrr :(

gomancele

gomancele

Üye
saçmalığın daniskası sene olacak nerdeyse hala ingilizcesi çıkmamış

Metin137

Metin137

Üye
Oyuna girişte karşınıza böyle bi yer çıkacak;

gdmob.gd seçeneğine basıyoruz. . . biraz bekledikten sonrra ekrana olmadığına dair bi yazı gelir. . anrufeni arka plana atıp telefondan araçlar=ayarlar=bağlantı=erişim noktasını seçiyoruuz. . . Orda yeni bi erişim noktası çıkmıştır. . . Burda iki yöntem var (Benim Yaptğıım)

1. Yöntem (N73)

Yeni çıkan o erimişim noktasını siliyyoruz ve oyuna dönüp tekrar gdmob.gd seçeneğine basıyoruz ve bi süre bekledikten sonra size erişim noktasını seçmenizi isteyecek. Avea internet/Turkcell İnternet vs. vs. seçip bekliyosunuz ve oyunu rahatça oynayabilirsiniz artık. .

2. Yöntem (N95 8Gb için) Büyük ihtimal diğer caihazlarda da böye çalışmaktadır. .

Yeni çıkan o erşim noktasını silmeyip içne girip erimiş noktası ismini internet ile değiştiriyoruz ve ayarlar menüsünden tamamen çıkıp oyuna dönüyoruz. . . Ve yine gdmob.gd seçeneğine basıyoruz biraz bekledikten sonra erişim noktasını tanıycak ve oyuna rahatça girebilceksiniz. . .

kardeş ben de gdmod yok ne yapcaz bi yardım etsen

- - - Eklendi - - -

http://m.youtube.com/watch?desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DFsRmx6FpBRs&v=FsRmx6FpBRs&gl=US arkadaşlar yapamayanlar bu videoyu izlesinler olur ama üye nasıl olur bilmiyom

- - - Eklendi - - -

en sonunda üye oldum

dejavu178

dejavu178

Üye
bende v64 sürümü ve v74 sürümü var. v64'ü yüklediğimde gdmob.gd seçeneği çıkıyor. Ama v74'te çıkmıyor. Bende v64'ü yükleyip denilenleri yaptım güncelleme başladı. Güncelleme sonunda v74'ü yükledi gdmob.gd seçeneği yine kayboldu :(

Metin137

Metin137

Üye
you tubede anrufen diye arat ordaki videolardan biri gdmod olmadan açmayı gösteriyor bende o video sayesin de açtım oyunda ki ismim metin04

dejavu178

dejavu178

Üye
Oyuna girmek işkence yemin ediyorum. Videodanda bişi anlamadım çok hızlı geçiyor :S

Üst Alt