problemboy3
Üye
pete yem ver yani mana
veriyorum olmuyn mavı kırmızı damlaya benzer olsun yuvarlak olsun yok hatta salyangoz kabuna benzeyen sey bastm gene tık yok yardm edn arkadaşlar lutfn
pete yem ver yani mana
veriyorum olmuyn mavı kırmızı damlaya benzer olsun yuvarlak olsun yok hatta salyangoz kabuna benzeyen sey bastm gene tık yok yardm edn arkadaşlar lutfn

oyunu bırakıyorum mobilwar çıkacak
ama emin ol beni gorseydin birakmak istemezdin ya beyler bu petin arpası fazlamı geldı ne her onune gelene saldırıyor ya la![]()

.. Neyse faceden yapabileceğim ilk görevler hakkında yardım ederseniz sevinirim
4 lwl oldum 10 lwl itemler satılıyo onlardan giymek lazım 
tsk dostum kendi uğraşımla warrior car oluşturup alıştırma haritasını geçtim ve sanırım şuan normal bi köydeyim işmim Sync .. Online Oyunlara aşikarz tabiki ama şu çince olayı öğrenmeyi yavaşlatıyo.. Neyse faceden yapabileceğim ilk görevler hakkında yardım ederseniz sevinirim
4 lwl oldum 10 lwl itemler satılıyo onlardan giymek lazım
![]()
itemleri değiştim .. Hani şu 10 tane npc kesme görevleri varya en son kelebek kestim sonra yeni görev verdi şimdi ne kesmem lazım .. Bu arada yan haritasında yılanlar olan bi town buldum
bu millet en çok hangi haritada takılıyo kank bi soyle bana... Ben ne zaman binek alcam pet diyorlar demi onlara ..
gidip npc kesip geliyorum görev hangisini istiyorsa .. Ödülleri topluyorum sonra yeni görevler
civar haritaları filan geziyorum baya ışınlanmayıda öğrettiler .. Gelişiyoruz yani 20 level sandığı var şimdi onun için uğraşıyorum 
şu pet olayını nasıl yapıcaz onu anlatırmışın .. Level lazımsa soyle önce kasam bende ona göre .. Ve itemlere nasıl artı basacaz ? Cevapları bekliyorm![]()