Annem,ben,diğer aile üyeleri ve kesitler

Konu Sahibi
hayattan kurtarırım seni fenamı
hem benim bildiğim yoğurtla falan balık yenmezdi o tezde çürütüldü..ona zaten fazla protein neden oluyor ve proteinden zehirleniyosun.malum balık ve yoğurtta baya var.eee sende az yersen bişi olmaz haliyle neyse benim alkol kana karışıyo sanırım
...sen beni dinle canlı kanıtı karşında.ne zaman akşamdan kalma olsam bunları alırım ben
yarın mesela uyandığımdaki kursağımdan geçecek ilk şeyler

Tamam sen bugün iç iç yarın dene,ölmezsen görüşürüz
teşekkürler tavsıyen ıcın

Tepkiler: vapur dumanı
    Konu Sahibi
önemli değil

Tepkiler: ' KalendeR '

ben olayı çözememiştim sölediin iyi oldu ya ev de kimse yokken bunları yapıp içseydim de öleydim Sorumlusu sendin esra abla

Konu Sahibi
Telefonunu bulamayınca arkadaşına Beni bir çaldırırmısın? diyip, on saniye sonra telefonunu bulunca da cevapsız çağrıyı görüp Kimsiniz? diye mesaj atan benim annem olmasın,başka biri daha olsun ne olur. Yoksa bu yaşta Alzheimer olduğundan şüphe edicem

Konu Sahibi
Ablam yeğenlerime İslamın şartlarını öğretiyo Ben mutfaktayım ve gelen sesleri dinliyorum. Yeğenim kardeşimden duyduklarını tekrar etmeye çalışıyor Bir namaz kıymak, iti doktaya ditmek, üç... Yaa neden güyüyosun hala Bi de beş, hacca ditmek! Ya sussanıza yaaa

pelın_

az önce avatar arıyodum kendıme abim gedi odaya nese ben bakıodum bırden tuhaf bişey çıkmazmı allahım rezıl oldum abı ben şey derken ya biz bu pc ye format attıralım kafayı yedı ıyce dedı

Konu Sahibi
ben sana ne dedim hanımı yolladı kimilir hamgi sitelere giriyo bence o odayı kırkla sen

Tepkiler: Şizofren_

pelın_

almıyorum zaten pek odaya

Konu Sahibi
Dışarda hamburger yemek isteyen yeğeninize Boşver hamburgeri, ben o parayla sana evde bir sürü yemek yaparım diye karşılık veriyorsanız, biyolojik olarak anne olma zamanınız gelmiştir

pelın_

Dışarda hamburger yemek isteyen yeğeninize Boşver hamburgeri, ben o parayla sana evde bir sürü yemek yaparım diye karşılık veriyorsanız, biyolojik olarak anne olma zamanınız gelmiştir

kız ben bunu hep yaparım dısarda yenen yemek bana hep gereksız gıbı gelır

Konu Sahibi
Arkadaşımla iddiaya girdik.İtfaiye aracından su istiycektik."Yaparım, yapamazsın" konuşmalarının son bulduğu yer... kıpkırmızı itfayiye aracını durdurup "Sular kesik de, annem bir bardak su istedi abi" diyebilmek... Çok gülmüştük yeminle

Konu taşınmış başlıgıda degişmiş