aliens
Üye
Anna yükleyip Smart Installer ve QT sorunu için "QT 4.8.0" ve "QT Mobility 1.2.0"
Bu konu sadece Symbian^3 kullanıcıları içindir !
Smart Installer ve QT sorunları için bir dosya oluşturdum.
İçerisinde 7 adet dosya var. QT 4.8.0 ve QT Mobility 1.2.0 (beta değil) komponentleri bulunuyor. Araştırdığım kaynaklardan yükleme sırasının önemli olduğu belirtildiği için her dosya numaralandırılmıştır.
Bu dosyalar son sürümlere aittir, Anna yüklemelerinde QT 4.7.4 gelmektedir.
Smart Installer ve QT sorunu devam etmesi durumunda sadece signed sürümleri güncellemiş olacaksınız, telefona herhangi bir eksisi yoktur...
Deneyen arkadaşlar buradan sonuçlarını belirtirlerse diğer kullanıcılar için yararlı olacaktır.
EK : Smart Installer 1.1 dil sorunu olmadığını belirtmişler. Telefondaki mevcut sürümü kaldırıp bu sürümü yükleyip deneyebilirmisiniz?
-
QT İndirme Linki :
Smart Installer ve QT sorunları için bir dosya oluşturdum.
İçerisinde 7 adet dosya var. QT 4.8.0 ve QT Mobility 1.2.0 (beta değil) komponentleri bulunuyor. Araştırdığım kaynaklardan yükleme sırasının önemli olduğu belirtildiği için her dosya numaralandırılmıştır.
Bu dosyalar son sürümlere aittir, Anna yüklemelerinde QT 4.7.4 gelmektedir.
Smart Installer ve QT sorunu devam etmesi durumunda sadece signed sürümleri güncellemiş olacaksınız, telefona herhangi bir eksisi yoktur...
Deneyen arkadaşlar buradan sonuçlarını belirtirlerse diğer kullanıcılar için yararlı olacaktır.
EK : Smart Installer 1.1 dil sorunu olmadığını belirtmişler. Telefondaki mevcut sürümü kaldırıp bu sürümü yükleyip deneyebilirmisiniz?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
-
Bottom line, the 0.46.0 version (Smart Installer 1.1) should have fixed the localization issue and it should have been deployed as an SDK update already.
QT İndirme Linki :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

deneyen var mı arkadaşar??
ama sleeping screen kullanılmıyor. bende kullanmam gayrı.beni sorunumda böyle.aynı sorunu yaşayan oldu mu? ben bu sorun yüzünden telefona defalarca format ve flash attım. germany anna da olmuyordu böyle.