Anna yükleyip Smart Installer ve QT sorunu için "QT 4.8.0" ve "QT Mobility 1.2.0"

Sponsorlu Bağlantılar

aliens

aliens

Üye
    Konu Sahibi
Anna yükleyip Smart Installer ve QT sorunu için "QT 4.8.0" ve "QT Mobility 1.2.0"
Bu konu sadece Symbian^3 kullanıcıları içindir !

Smart Installer ve QT sorunları için bir dosya oluşturdum.

İçerisinde 7 adet dosya var. QT 4.8.0 ve QT Mobility 1.2.0 (beta değil) komponentleri bulunuyor. Araştırdığım kaynaklardan yükleme sırasının önemli olduğu belirtildiği için her dosya numaralandırılmıştır.

Bu dosyalar son sürümlere aittir, Anna yüklemelerinde QT 4.7.4 gelmektedir.
Smart Installer ve QT sorunu devam etmesi durumunda sadece signed sürümleri güncellemiş olacaksınız, telefona herhangi bir eksisi yoktur...

Deneyen arkadaşlar buradan sonuçlarını belirtirlerse diğer kullanıcılar için yararlı olacaktır.

EK : Smart Installer 1.1 dil sorunu olmadığını belirtmişler. Telefondaki mevcut sürümü kaldırıp bu sürümü yükleyip deneyebilirmisiniz?

-
Bottom line, the 0.46.0 version (Smart Installer 1.1) should have fixed the localization issue and it should have been deployed as an SDK update already.

QT İndirme Linki :

• Beğen
Tepkiler: ssuu18

risqkrt

risqkrt

Üye
deniycem saol

SilentOne

SilentOne

Üye
deneyelim bakalım :D :tşk:

mezoart

mezoart

Üye
Nedir bu smart installer tam olarak ?
Kusuruma bakmayın konuyla alakalı değil belki ama pek bilgili değilim QT ve benzeri meselelerde.QT nedir onuda tam bilmiyorum... (:
Birileri açıklarsa sevinirim.
Paylaşım için Teşekkürler kardeşim, tekrar özür dilerim.

gkyrn

gkyrn

Üye
emeğine sağlık kardeşim teşekkürler:oke:deneyen var mı arkadaşar??

aliens

aliens

Üye
    Konu Sahibi
peki deneye arkadaşlar yükleme sırasında herhangi bir sorunla karşılaştılar mı?

birde flash attıktan hemen sonra bu paketi yükleyen olur ise, sonrasında telefon üzerinden gelen 1/2 ve 2/2 güncellemelerini yüklerken hata bilgilerini almak isterim..

tasarimx

Üye
tamam yapıcaz, ancak sen denedin mi? denediysen sorun çözüldü mü?

ozcangoral

Üye
dosyayı aynen yükledim,fakat sıra vermişsin 3. sırada qtcomponents var.onu qt mobility 1.2 yüklemeden kurmuyor.yani 3. sırada qtmobility olması gerekiyor. ama hala smart installer sorunu devam ediyor.üstelik telefonuma dead phone ile flash attıktan sonra ve anna 1 - 2 güncelleştirmelerini yükledikten sonra senin dosyaları yüklememe rağmen. smart installerin problemi nedir anlamadım. internetede bağlıyken yüklüyorum ama Türkçe dilde maalesef olmuyor. ayrıca sizde de oluyor mu sleeping screeni yüklüyorum dil ingilizce iken yükledikten sonra telefon acayip kasıyor,resmen donuyor.menüye bile girmek zulüm oluyor.keşfettiğim kadarıyla qtquickcomponents le alakalı bişey.çünkü qtquickcomponentsi kaldırınca ytelefon düzeliyor hatta uçuyor :) ama sleeping screen kullanılmıyor. bende kullanmam gayrı.beni sorunumda böyle.aynı sorunu yaşayan oldu mu? ben bu sorun yüzünden telefona defalarca format ve flash attım. germany anna da olmuyordu böyle.

metyuu

metyuu

Üye
nokia C7 ye sorunsuz hepsi kuruldu ama malesef yine Qt sorunu var bazı program çalışmıyor bazılarıda reset attırıyor telefona. vermiş olduğun Qt programları telefonun hafızasına kurmamız gerekiyor.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
dosyayı aynen yükledim,fakat sıra vermişsin 3. sırada qtcomponents var.onu qt mobility 1.2 yüklemeden kurmuyor.yani 3. sırada qtmobility olması gerekiyor. ama hala smart installer sorunu devam ediyor.üstelik telefonuma dead phone ile flash attıktan sonra ve anna 1 - 2 güncelleştirmelerini yükledikten sonra senin dosyaları yüklememe rağmen. smart installerin problemi nedir anlamadım. internetede bağlıyken yüklüyorum ama Türkçe dilde maalesef olmuyor. ayrıca sizde de oluyor mu sleeping screeni yüklüyorum dil ingilizce iken yükledikten sonra telefon acayip kasıyor,resmen donuyor.menüye bile girmek zulüm oluyor.keşfettiğim kadarıyla qtquickcomponents le alakalı bişey.çünkü qtquickcomponentsi kaldırınca ytelefon düzeliyor hatta uçuyor :) ama sleeping screen kullanılmıyor. bende kullanmam gayrı.beni sorunumda böyle.aynı sorunu yaşayan oldu mu? ben bu sorun yüzünden telefona defalarca format ve flash attım. germany anna da olmuyordu böyle.
,

ben sorunsuzca türkçe dilinde kullanıyorum sleeping screen i

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
yok kardeşim bir şeye yaramadı değişen birşey yok

aliens

aliens

Üye
    Konu Sahibi
ilginiz için teşekkürler. araştırmaya devam, herhangi bir değişiklik olursa ilk başlıkta değişikliği bildiririm..

devil____boy

Üye
az önce müşteri hizmetlerinden aradılar bu uygulamalarla ilgili genel bir sorun olduğunu ilgili yerlere bildirdiklerini kısa zaman içerisinde türkiye ye özel bir güncelleme çıkacağını belirttiler ayrıca şarj konusunu söyledim bununla ilgili bir şikayet almadıklarını araştırma yapılabileceğini söylediler forum olarak arayıp söylersek birşeyler yapılır belki

aliens

aliens

Üye
    Konu Sahibi
1. sayfaya Smart Installer eklendi

forbidden5

forbidden5

Üye
az önce müşteri hizmetlerinden aradılar bu uygulamalarla ilgili genel bir sorun olduğunu ilgili yerlere bildirdiklerini kısa zaman içerisinde türkiye ye özel bir güncelleme çıkacağını belirttiler ayrıca şarj konusunu söyledim bununla ilgili bir şikayet almadıklarını araştırma yapılabileceğini söylediler forum olarak arayıp söylersek birşeyler yapılır belki
şarj konusunda bende bi sorun yok aksine memnunum artmış bugün 3. gün herşeyide yaptım oyun internet daha 2 çubuk şarj var tek sorun qt oda çözüldümü tadından yenmez

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
çalışıyormu smart installer türkçe dilinde

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
telefondaki smart installer nerden kaldırılıyor..ben uygulama yöneticisinden falan bulamadım da..

ssuu18

Üye
çççoookkkkk sağol kardeşim bütün sorunlarımı çözdün allah telefonuna zeval vermesin fakat smart installeri yükleyemiyorum bi uyarı veriyor smart installer sorunu var yardım edersen sevinirim

tycoon_gs

Üye
hiçbir işe yaramıyor. Sleeping screen halen yüklenmiyor.

Üst Alt