C6-01 QT ve Smart Installer Çözümü...! Kesin.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erbenben

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 QT ve Smart Installer Çözümü...! Kesin.
Arkadaşlar öncelikle bu tür birşey daha önce yazıldı ise şimdiden kusuruma bakmayın ama ben yeni keşfettim :D Şimdi bildiğiniz gibi tüm Symbian Anna cihazlarda QT ve Smart Installer Problemi var ama bugün denedim ve kesin sonuç aldım ve sizlere anlatmak istedim. Öncelikle Navifirm Yazılımından C6-01 e ait olan son sürümümüz yani 25.007 yazılımını indiriyoruz ve Phoenix adlı program ile cihazımıza tekrar flashlıyoruz telefonumuz tekrar açıldığında Nokia Suite adlı program ile tüm güncellemeleri yaptıktan sonra da ne smart installer de ne QT de ne de Ovi Store de bi problem kalıyor şahsen ben kendi cihazımda QT ve smart installeri Bildiğimiz yazılım Nokia Sleeping Screen yazılımının Smart Installerlı sürümü ile kurulum yaptım ve Wi-Fi üzerinden download gerçekleştirerek gayet net bir şekilde yükledi ... Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :D

Not: Arkadaşlar Flash sırasında doğabilecek problemler Kullanıcıya aittir bu işlem için kimseyi zorlamıyorum ;)

Sorunuz Olursa yardımcı olabilirim.

Bu arada bunların hepsi telefon türkçe iken oluyor herhangi bi dil değişikliğine gerek yok ;)

uribaju

uribaju

Üye
flash attiktan sonra herturlu cozulur zaten :)

erbenben

Üye
    Konu Sahibi
Malesef ama flash atmadan kimse çözümü bulamadı ;) :)

JustADreamer

JustADreamer

Üye
şahsen ben flash atmadım hiç .normal güncellemeleri yaptım . Hiçte qt. sıkıntısı yaşamadim sleep. Scr. Uygulamasında :) ama yaşayanlar için çözüm olmuş :) teşekkürler :)

erbenben

Üye
    Konu Sahibi
Valla ne diyim şanslıymışsın :D Ben teşekkür ederim ilk yorum yapan arkadaş gibi saçma bi genelleme kurmadın tabi o da kendince haklı ama bu işi herkes yapamıyor ;) Faydalı olur diyorsan ne mutlu bana :)

JustADreamer

JustADreamer

Üye
Ben flash riskini göze alamadım yapamam diye :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
son sürüm yazılımı niye flashla yüklüyoruz ki zaten güncellemelere düşmedi mi 25.007 sürümü? şahsen bende yüklü versiyon bu ve normal telefondan güncelledim

erbenben

Üye
    Konu Sahibi
Çünkü Normal güncelleyince QT ve smart installer sorunu çoğu cihazda düzelmiyor CanKartaL Kardeşim yani açıkcası benim cihazımda ve çoğu cihazda sorunlar çözülmemişti flahlyınca düzeliyor ;) JustADreamer Kardeşim tabi sende haklısın tehlikeli bir iş olduğu için herkes yapmak istemiyor e halieyle telefonlarımız basit cihazlar değil ;) :)

hakan_710

hakan_710

Üye
Navifirmle uğraşmak ıstemeyen arkadaşlar Nokia Software Updater indirerek basitçe yapabilirler. Diğer yöntemlere göre daha az riskli bir yol. Flash atmadan önce dosyalarınızı her ihtimale karşı yedeklemeyi unutmayın.

erbenben

Üye
    Konu Sahibi
Dostum Nsu ile gayet rahat yapılabileceğini elbet bende biliyorum ancak Symbian Anna hatalarla dolu bi sistem olduğu için yani umarım Anna'lı bi cihaz kullanıyorsundur. Ve Bu sorunların çözümü çoğu cihazda Nsu ile düzelmiyor ;)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Flaşla düzelir

qsaw

qsaw

Üye
faydalı paylaşım :alkis:tşk: tbi flash atmayı istemeyenler için :D

erbenben

Üye
    Konu Sahibi
Faydalı olursa ne mutlu bana :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt