Anna yı biraz önce yükledim Tüm Detaylar İçerde !!!(GÜNCEL)

ya bu 5235 navifirmde nasıl görünüyo bi bilgisi olan var mı bi de phoenixle atarım aynı şekilde dimi?

suat1111

Üye
ewet dün gece kurdum temayı değiştirdim zaten içindekilerden hiç biri gitmiyor pro oyun vesaire

Vallaha Süper ya gece yatağa yattım sabah 6'ya kadar teli kurcaladım programlarımı yükledim vs Çok HızLı Çok

dostum o hatayı bende aldım nedeni ise phoenixin 2 sürümü yüklü gir hepsini sil denetim masasından sonra yükle

----------Eklendi @ 06:36:27 ---------- Yazıldı @ 06:33:51 ----------

teşekkürler hocam

yok ne yaptıysam olması benim bilgisayardamı sorun var ne başka bir bilgisayarda deneyeceğim sadece fhonex 2011 de yapabiliyordum oda ilk hatadan sonra kapanıyor o yüzden beceremedim :-)) herseyi kaldırdım yeniden yükledim ovi suite de dahil...

Vallaha Süper ya gece yatağa yattım sabah 6'ya kadar teli kurcaladım programlarımı yükledim vs Çok HızLı Çok
ya özgür bende Phoenix Service Software 2010.08.004.41526 bu versiyonla atacaktım ama flashing kısmında dosyayı görmedi bende ordaki ... olan kutucuğa bastım orada chinese falan yazıyordu acaba gidişat doğrumu?

oyhş panik oldum product kodu falan öyle bişi yok dimi

cencali

Üye
bende yükledim gerçekten çok güzel olmuş ufak tefek sorunlar var gibi ama telefon çok net bir şekilde hızlanmış

Uploaded with

arkadaşlar böyle bir uyarı alıyorum bi yardımcı olurmusunuz?

sendemi öyle yaptın...

----------Eklendi @ 13:20:00 ---------- Yazıldı @ 13:14:19 ----------

birisi yardım etsin bu uyarıya ne diyeyim

evet de geççç

----------Eklendi @ 13:22:01 ---------- Yazıldı @ 13:21:36 ----------

blade in dediğini duymuştum evet deyin demişti

----------Eklendi @ 13:22:18 ---------- Yazıldı @ 13:22:01 ----------

şimdi vebalinide almıyımda duyduğm bu