Cruzer_Contour
Üye
servis derken kvk falanmiHocam sıkmayın canınızı. En en en kötü ihtimal servise verirsiniz onlar downgrade yaparlar gerekli gereçlerle. Bunun için can sıkacak bişey yok. Merak etmeyiniz. Kimse babayı falan tutmadı
----------Eklendi @ 20:01:33 ---------- Yazıldı @ 20:00:54 ----------
Downgrade işlemini yalnızca servisler yapabilir hocam. Bizim öyle bi şansımız yok malesef..
servis derken kvk falanmi
Aynen hocam. Benim daha önce başıma gelen bir olayı anlatayım. 5800 kullanırken yine böyle beta sürüm bi yazılım çıkmıştı ben de yükledim ama çok sıkıntı yaşadım. Downgrade yapmaya çalıştığımda cihaz açılamaz hale gelmişti. Yeni sürümü de kullanmak istemiyordum. Ben de bir alt sürümü telefona attım. O şekilde telefon açılmaz vaziyetteyken servise verdim bu cihaz açılmıyor diye. Ertesi gün düşük versiyon yazılımı atıp verdiler bana cihazı. Hem de garanti kapsamındaydı. Bu şekilde eski sürüme tekrar kavuşabilmiştim
ama telefon hırpalanmıyormu bu şekilde
Ne gibi bir hırpalanma ? Anlayamadım...
n8in sucu ne?
Peki bu resmi olarak çıkacak olanda damı böyle olucak?blade02iki' Alıntı:Mesaj yazarken yeni bir klavye var ama yine ayrı bi sayfada yazıyo sonra esas yere geçiriyo eskisi gibi direk esas yere yazdığını görmeden yazıyosun tek rastladığım olumsuzluk bu şuana kadar
Peki bu resmi olarak çıkacak olanda damı böyle olucak?
bide arayüz kamera fps si bide flash uygulama oyun felan gelirse tadından yenmicek işteolmayacak diyolar genelde ama resmi olaraj cikmadan ne desek yalan ben suan anna klavye ile yaziyorum hic hatasiz zorluk yok muhtesem bu hali bile bence ayni ekranda yazmasi gelirse bile bize simdiki gibi ayri ekranda yazma secenegide verilmeli cunku bu klavye yarisi kadar ekran kestiginde iyi mi olur bilemiyorum yatay klavyesi ozellikle manyak degismemis demistim ama biraz kuculmus harf aralari acilmis iphone dan daha rahat bir yatay klavye
----------Eklendi @ 22:33:59 ---------- Yazıldı @ 22:30:44 ----------
bu arada tarayicida manyak hizli cevap gonderirken pcden daha hizli gonderiyor yemin ederim super ya kac gundur yukledim annayi ama detayli kullanmamistim yuzeyseldi anna olmasi gereken gibi telefon degismeye gerek kalmadi
Peki teşekkür ederim.olmayacak diyolar genelde ama resmi olaraj cikmadan ne desek yalan ben suan anna klavye ile yaziyorum hic hatasiz zorluk yok muhtesem bu hali bile bence ayni ekranda yazmasi gelirse bile bize simdiki gibi ayri ekranda yazma secenegide verilmeli cunku bu klavye yarisi kadar ekran kestiginde iyi mi olur bilemiyorum yatay klavyesi ozellikle manyak degismemis demistim ama biraz kuculmus harf aralari acilmis iphone dan daha rahat bir yatay klavye
rica ederim^^
Peki teşekkür ederim.
uğraştırıcı duruyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Burda adam nasıl yapılacağını anlatmış türkçe yazım dili eklemeyi..
4 gb kotalı internete mahkumum, o yüzden indirip yapamıyorum..
arkadaşlar çin versiyonunu yükledim benim bazen telefonda arayan nosunu göstermiyor mesajda hiç göstermiyor mesala cağrı geliyor no yok cagrı durunca arayanları kısmına bakıyorum orda yazıyor rehberi sadece telefon yada sim kartını seciyorum sizdede durum aynımı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?