arkdaşlar şu en en küçük bir sorun dahi yok yüklemeyenler korkmasın nonamex vb bi kaç arkdaş şöyle bi hata var demişlerdi arama gelince ve mesaj gelince isim görünmüyor diye bende öyle bir sorun yok onlar flashtan sonra rehberi kontrol etmemişlerdir rehber siliniyo ben yedeklemiştim yükledim ve denedim isim görünüyo böylece tek sorun denilen şey aslında bilgi eksikliği olduğunu göstermiş oldum
bende rehberi yedekliyip aldim ama bendede sadece numara gozukuyor.. Ama sadece sunu soyluyorym nokia daha napsin.. Bunun ustunede belleyi oturtunca nokia sevdasi yeniden canlanir
dostum bende de gelen aramada isim görünüyo mesajlarda şu şekilde görünüyo dediğimi yapın sorun yok 2 numaradan mesaj attım birinde göründü birinde görünmedi sizde deneyin şimdi rehbere girin mesajı alacağınız numaranın başına +9 yazın kaydedin mesajı gönderin bende +9 lu olanda isim göründü abi toplamda 5-10 dk sürmez tüm rehbere +9 eklemek gelelim neden +9 ekliyoruz şimdi bu anna türkiye için değil onun için uluslararası kod lazım yoksa türkçe anna olursa böyle +9 a gerek yok siz rehberdeki tüm numaralara +9 ekleyin deneyin yorumunuzu bekliyorum tamamen kendi deneyip yapmam garanti çözüm