Androidli telefon önerisi!!!!!ACİL!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burakc1907

Üye
    Konu Sahibi
Androidli telefon önerisi!!!!!ACİL!!!!
Merhaba arkadaşlar..
Başlıktanda anlayacağınız gibi androidli telefon önerisi istiyorum.
Öncelikle internetteki benzer konularda aradığımı pek bulamadım.
İstediğim telefona geçecek olursak:
1-Android işletim sistemi
2-İlk kez android kullanacağım için kullanımı biraz kolay olmalı
3-Kameraya pek önem vermem yani fazla işime yaramaz gündüz iyi çekim yapsın yeter :D
4-interneti deli gibi kullanırım
5-Oyun açısından yeterli performans göstersin çok oyun oynarım
6-Biraz büyük olup ele gelmelidir galaxy pocket gibi olmasa iyi olur

Maximum bütçem 450 TL civarı yok üstüne 100 daha koy şunu al demeyin mağlum öğrenciyiz :D
şimdiden teşekkürler :D

dejavu178

dejavu178

Üye
450 TL'ye öyle bir telefon bulamazsın sadece bunu söyleyeyim.

burakc1907

Üye
    Konu Sahibi
Aradığım özellikler pek ahım şahım değil sonuçta oyun açabilecek ve internet hızı iyi bi telefon en fazla ne kdar olabilrki ?
Sanki telefon üreticisisin ve herşeyi sen biliyorsun.

cukuleaks

Üye
Sen yeterli performans gostersin demissin. Dejavu hakli . 450 ye anca androiddden bi dilim alip tadina bakarsin okadar. Yeteri duzey bisey istiosan bi 650 yi gozden cikarcan...

• Beğen
Tepkiler: dejavu178 ve adam john

burakc1907

Üye
    Konu Sahibi
Ya arkadaşlar saçmalamayın yeterli düzeyde oyun açabilecek telefon nedir ya 650 Tl dmişsin 650 Tlye galaxy wonder alınır şimdi galaxy gio yeterli düzeyde oyun açamazmı ? yada interneti tatmin etmezmi ?

Metin137

Metin137

Üye
galaxy mini olur anca o fiyata

cukuleaks

Üye
Ya arkadaşlar saçmalamayın yeterli düzeyde oyun açabilecek telefon nedir ya 650 Tl dmişsin 650 Tlye galaxy wonder alınır şimdi galaxy gio yeterli düzeyde oyun açamazmı ? yada interneti tatmin etmezmi ?

Giomu :D hahahahahaa :kop2: fena guldum ha :D angry birds vesaire oyunlardan bahsediyorsan acar. Ama modern combat real football fifa 2012 asphalt 7 felan istiyorsan kasmaktan oynanmaz. :D

-Emre

-Emre

Üye
O fiyata en iyisi mini 2 olur,ama oyunda sıkıntı çıkarır en iyisi wonder al internette super flash eklentilerini sorunsuz aciyor ayrica dolphin browser beta kullanirsan html5 desteği de oluyor :)

ZaZuM

ZaZuM

Üye
Kardeşim git alcatel one touch 995 in 2. Eline bak 4.3 inc ekran 1.4 ghz işlemci adreno 205 gpu android 4.0 ben mayıs azından beri kullaniyorum forum sitelerinde yazan hiçbir sıkıntıyi yaşamadim her turlu isteğini de karşılar ilk aldığım da biraz donma vardi birkac format sonrasi birşey kalmadi 1500 mah lik batarya seni 1 gün götürür

burakc1907

Üye
    Konu Sahibi
neyse arkadaşlar teşekkürler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...