androide geçiyorum telefon önerisi!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OrdeaL35

Üye
    Konu Sahibi
androide geçiyorum telefon önerisi!!!
evet arkadaşlar bende androide geçicem bütçem 700 lira aklımda sony xperia u var golddan 630 liraya almayı düşünüyorum bide telefon 4.1 jely benn alıcakmı onu merak ediyorum başka telefon tavsiyelerinizide bekliyorum.

JenLedger7

JenLedger7

Üye
Xperia u arkadaşımda var. android 4 e yükselttide ben sürümleri pek bilmem. 4.1 miydi falan hic bilmiyorum yani :)

Ekranı sana yeterli geliyosa alabilirsin derim güzel telefon ama biraz daha fazla para verebilirsen daha güzelleri var tabi. Şahsen ben olsam bütceyi zorlardım

Pringles

Pringles

Üye
o fiyata androit telefon olmaz pişman olursun !

OrdeaL35

Üye
    Konu Sahibi
bütçek çok yok malesef ekranda yeterli bence

OrdeaL35

Üye
    Konu Sahibi
galaxy wonderdwn dahamı aşağı ekaileri artıları neler mesela

Buraxlive

Buraxlive

Üye
galaxy wonderdwn dahamı aşağı ekaileri artıları neler mesela

Yani galaxy wonder ortalama bir telefon. Android telefonlarda donanimin ne kadar iyi ve güclü ise okadar keyif alirsin telefondan. Onun daha altındaki özellikli telefonlar sana androidin her tadını yasatmayacaktir. Belli bir süre sonra daha iyi donanimdaki telefonlari isteyeceksin ve keske az daha katıp daha iyisini alsaydim diyeceksin. Tavsiyem o fiyata 2. el temiz bir galaxy s2 almandan yana :)

gredyy06

gredyy06

Üye
Kardes 100lira daha katarsan galaxy ace 2 alabilirsin cok guzel bir telefon s1 den yuksek bazi ozellikleri var bazilari ayni bazilari ise biraz daha dusuk. 800tl bulursan 0 ace 2 cok guzel bir telefon gerekk internet gerekse donanim bakimindan guzel bir telefon mali-400mp gpu su var (s3 ün gpu dan) ;) ozelliklerine bakabilirsin.. Karsilastirma yap

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
galaxy wonderdan aşagı android telefon pişmanlıktır

xperia u galaxy wonderden neresi pes????
:D

- - - Eklendi - - -

tek eksigi Sony Xperia U 'da 4 gb dahili hafıza
var ve sd kart desteği yok.

skywalker06

skywalker06

Üye
800tlye galaxy ace 2 sıfır alabilir yada az kullanılmış 600e satanlar var bence bir bak derim pişman olmazsın çok memnunum

OrdeaL35

Üye
    Konu Sahibi
aynen wonderden daha iyi bi telefon güncelleme konusundada önde

xtrem06

xtrem06

Üye
2. el sağlam bir s2 senin için idealdir.ekran,kamera,islemci,ram o fiyata cuk diye oturur ;)

gredyy06

gredyy06

Üye
2.el bir telefondan ne cikacagi belli olmaz eger tanidiksa alabilir ama tanidik degilse bence hic bulasmasin.

kcsoft

kcsoft

Üye
dostum sen o paraya orj. spot s advance alir 100 :tl: yide yersin ben aldim memnunum

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
700 liraya android e geçilmez geçersende kafanı çok taşlara vurursun ilk basta güzel farklı gelir ama android i tanıdıkça zaman ilerledikçe cihaz zevk vermez

Kerim.

Kerim.

Üye
Galaxy w,xperia u,ace2 falan alma.android alcaksan en az s3miniden basla.veya atrix al600e.

- - - Eklendi - - -

Kardes 100lira daha katarsan galaxy ace 2 alabilirsin cok guzel bir telefon s1 den yuksek bazi ozellikleri var bazilari ayni bazilari ise biraz daha dusuk. 800tl bulursan 0 ace 2 cok guzel bir telefon gerekk internet gerekse donanim bakimindan guzel bir telefon mali-400mp gpu su var (s3 ün gpu dan) ;) ozelliklerine bakabilirsin.. Karsilastirma yap
Ace2deki mali400le s3teki mali400un arasinda daglar kadar fark var

• Beğen
Tepkiler: enterneoll

OrdeaL35

Üye
    Konu Sahibi
bütçem yok işte sorun orda öğrenci adamız bide xperia u jely been alıcakmı?

loneely42

loneely42

Üye
dostum sen o paraya orj. spot s advance alir 100 :tl: yide yersin ben aldim memnunum

Kesinlikle katiliyorum spotu 590 civari sanalpazarda cift çekirdek jb aldi 100 tlde cebinde kalir

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Huawei Ascend P1

2.el 775 bence muhteşem ötesi 65 gram 1.5ghz Amoled saysay bitmez incele derim param olsa hiç tereddüt etmeden alırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...