Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Androidden Cevap geldiiii :D
Sponsorlu Bağlantılar
by-pass
Üye
Hadi hayırlısı beklıyoruz
virus19
Üye
kulağa pek inandırıcı gelmese de inşallah diyorum
Dialga
Üye
olucak olucak
Silinen Üye 737108
Kapalı Hesap
E hadi ama olsun bea yarın alıyorum Monte'yi zaten
O zaman benimde onların alayına yayında ve yapımda çok emeğim geçer. Asıl wi-fi'ye yapsın ötekine yapmasın kardeşim bu zamana kadar zaten bişi yapamadık wi-fi'li die.
Bazıları bana kapak olduğundan bahsetmişte neden kapak olsunki.Star'a Android yüklenmesi benimde işime gelir ama mantıklı düşündüğüm zaman bana gerçek gelmiyor.Okuduğum kadarıyla Samsung Resmi bir güncelleme yapıcak.Bana pek inandırıcı gelmedi ama olursa tabiki iyi olur.Hem kapak olsun diyen arkadaşlar öyle ortada bişey yokken bence kendinizden emin konuşmayın.Yarın birgün bu haber yalan çıkar asıl kapak size olur.Ben sadece yüklenmesi bana mantıksız geldiğini söylüyorum.Ortada bişey yokken bana Android yükleniyor diyorsunuz ve benden inanmamı bekliyorsunuz.Getirin önüme bi kanıt bende diyeyimki yanılmışım.
bak yine konuşturacan beni ALLAH aşkına starı inclmdn konuşmasanız yahu
tmm kanıtımız yok ama bize yüklnmsi grçekçi değil deme konuda güllim dedik mahfettin ya
--------------- Ekleme ---------------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şu siteye bi bakın anlamadım ama
YumukluSucurta
Üye
pıss fokur fokur
yusufcanusta
Üye
Star wi-fi de olmayak mı bu destek acaba umarım uzun süren çabalar sonuç verir
montenin varmı ki ama jetdroid yani samsung jetin gerçek arkadaşım yaptı emin olun gerçek ama çok zor birde windows 7 pclerde olmuyordu sırf onun için xp kurduk
Merak etme onu dünyaya dağıtmak için İngilizcede yaparlar
virus19
Üye
yani olsa bileki çok zor görünüyor bence türkçe dil desteği olmayacak. peki oldu ingilizce yayınladılar diyelim şu fw lerde olduğu gibi mesajlarda türkçe dil desteği olmadığından msjlarda harfler çıkmama gibi sorun olurmu çok çekiyorum bu yüzden servise fw attıracağım