Androidden Cevap geldiiii :D

Sponsorlu Bağlantılar

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
    Konu Sahibi
Androidden Cevap geldiiii :D
Arkadaşlar sonunda cevap yazılar.YaZdıklarını söylüyorum:

Samsung jete android os 2.1 eclair i yükledik şimdi samsung star ve monte icin android os hazırlıklarına başlandı kurulumu bittiğinde samsung bir güncelleme ile bunları size dağıtacak ilginiz için teşekkürker.

bu arada samsung jete yapılanları monteye denesem telefon yanarmı xD

• Beğen
Tepkiler: M3L!H ve Paranoya

eemmiirrhhaann

Üye
Süper bir haber bu ama inşallah wifi içinde yaparlar..

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Yok artık harbi mi :S Şaka değil dimi bu XD XD

123kn456

123kn456

Üye
bittiğinde samsung bir güncelleme ile bunları size dağıtacak ilginiz için teşekkürker. demişsin nasıl oluyo bu ? yani yeni telefon mu dağıtçaklar ?????**

• Beğen
Tepkiler: sukruisik

A_R_D_A16

Üye
Yani monte güncelleme mi gelicek demek bu anlamadım??

One907

One907

Üye
bittiğinde samsung bir güncelleme ile bunları size dağıtacak ilginiz için teşekkürker. demişsin nasıl oluyo bu ? yani yeni telefon mu dağıtçaklar ?????**

:D güldürdün beni :D sadece işletim sisteminin kurulum dosyalarını yayınlayacaklar...

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
hay allah belanızı vermesin ben teli kırarım bu çıkar hayda :D

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
    Konu Sahibi
sadece almamız gereken 4gb yada üstü microsd almak ne kadar onların fiyatı :D bide jete 4,5 ayda hazırlanmış bu kaç ay sürer bilgisi olan ? xD

OğuzcanAbi

Üye
:hmmm

Paranoya

Paranoya

Üye
Ohh be sonunda milletin çenesindende kurtulduk ben yüklenecek diyordum inanmayan ve boşuna laf yapan insanlar vardı onlarada kapak oldu bir nevi :D

• Beğen
Tepkiler: Narutodth
SAINT1

SAINT1

Üye
Hade bakalım hayırlısı.Şu star'da Androidim olsun 5 sene daha değişmem bunu.

SAINT1

SAINT1

Üye

Ama bildiğim kadarıyla bu çalışma katkısız star içinmiş :d:
O zaman benimde onların alayına yayında ve yapımda çok emeğim geçer.
Asıl wi-fi'ye yapsın ötekine yapmasın kardeşim bu zamana kadar zaten bişi yapamadık wi-fi'li die.

Paranoya

Paranoya

Üye

O zaman benimde onların alayına yayında ve yapımda çok emeğim geçer.
Asıl wi-fi'ye yapsın ötekine yapmasın kardeşim bu zamana kadar zaten bişi yapamadık wi-fi'li die.

Arkadaşım :ehe: bu kadar agresifliğe gerek yok , ben yukarda galiba dediğimi hatırlıyorum yani belli olmaz belki wi-fi li içinde çıkarırlar :oke: :d:

M3L!H

M3L!H

Üye
Tebrikler. Çok iyi bir haber :oke:

Dialga

Üye
laaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben en çok didyou ya kapak oldu diye seviniyorum :d::naughty:

by-pass

Üye
Katkısız derken :D yanı s5233a ıcın deme :D hadı be cıksında kuram sıkıldım bundan