Androidden Cevap geldiiii :D

Sponsorlu Bağlantılar

ovural

Üye
yaw jet star ve monte ye yükleniyorsa i8910 hd ye hayli hayli yüklenmeli ..

Arkadaşlar sonunda cevap yazılar.YaZdıklarını söylüyorum:

Samsung jete android os 2.1 eclair i yükledik şimdi samsung star ve monte icin android os hazırlıklarına başlandı kurulumu bittiğinde samsung bir güncelleme ile bunları size dağıtacak ilginiz için teşekkürker.

bu arada samsung jete yapılanları monteye denesem telefon yanarmı xD

feelmypower

Üye
star telefonlar için wifiliside dahil.. eğer doğruysa Samsung New PC Studio dan usb kablosuyla güncelleme yapicaz

swat456

Üye
nasıl yani benim starım anroid mi olcak yakında :D yalan bence

zehribahri

Üye
stardroid ve jetdroid oldu ancak montedroid portların ayarlanması sırasında takıldı kaldı. bu portlama işlemini yapanlar gönüllü kişiler ve başka işleri, hayatları da var. ancak monteye uyarlama sırasında güçlük yaşandı ve süresiz olarak rafa kaldırıldı. yanlış bilgilendirme yapmayalım. tekrar başlandı vs. diye. İnternette bazı dosyalar var doğru ancak onlar da deneme dosyaları. stabil değiller! yüklemeye kalkmayın bootloader değişmesi lazım telefonunuzun bunu yüklerseniz servise göndermeniz gerekir. kaldı ki garanti dışı kalır! biraz daha bekleyin. araştırın. sabredin desemde vaz geçin monteye android olacak gibi değil.

nevdar_1986

nevdar_1986

Üye
stardroid ve jetdroid oldu ancak montedroid portların ayarlanması sırasında takıldı kaldı. bu portlama işlemini yapanlar gönüllü kişiler ve başka işleri, hayatları da var. ancak monteye uyarlama sırasında güçlük yaşandı ve süresiz olarak rafa kaldırıldı. yanlış bilgilendirme yapmayalım. tekrar başlandı vs. diye. İnternette bazı dosyalar var doğru ancak onlar da deneme dosyaları. stabil değiller! yüklemeye kalkmayın bootloader değişmesi lazım telefonunuzun bunu yüklerseniz servise göndermeniz gerekir. kaldı ki garanti dışı kalır! biraz daha bekleyin. araştırın. sabredin desemde vaz geçin monteye android olacak gibi değil.

ben de star wifi kullanıyorum. gerçi, yakında iphone 4 alacam ama; stara yüklendiyse neden kimsenin haberi yok sizin dışınızda? han ekran görüntüleri, yükleme dosyaları?

klhn

Üye
ne zaman dağıtılıcak

nescafe.19

Üye
cevap yok mu sonuç ne ?

Criver

Üye
Keşke haberin sitesini verseydin :D

zekiye53

Üye
Ben youtube da monteyi galaxy s2 yapan izledim :-D

hisisman

Üye
Ben youtube da monteyi
galaxy s2 yapan izledim Diyen arkadaş nasl oluyo bu? :)