Android Vs Apple Market

Sponsorlu Bağlantılar

kaptanpolo

Üye
    Konu Sahibi
Android Vs Apple Market
Arkadaslar yakında telefon alacaktım 250 tl cıvarı bunu al diyen varsa yorum amata bilir ama konu bu degil ben Iphone 3gs almayı düsünüyorum fakat 2 arkadasım apple market in cogu ücretli dedi sen android ala dedi siz ne düsünüyosunuz yourmları nızı bekliyorum ...

caglar b

caglar b

Üye
3gs eskidi artık hem 250 tl ye temizini bulamazsın

enterneoll

enterneoll

Üye
bütçe çok düşük ve 3gs artık bir işe yaramaz

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
250 :tl:'ye 2.el Nokia 603 alabilirsin.

phasan

phasan

Üye
Sana tavsıye etmem parana yazık olur 3gs alırsan en az 4 yada 4s alınır

Samet.25

250 ye aldigin telle zaten oyun oynayamassin illa tel alacam diosan butceni 600 e cikar gm discovery al su anda en ucuz ve en iyi sisteme sahip cihazlardan

kapakli511

kapakli511

Üye
Nokia sakın alma symbianda oyun yok

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
smh60

smh60

Üye
Bütçe yetersiz

MaxipmaN

Üye
bu devirde ne 603 alınır ne de 3gs

• Beğen
Tepkiler: Samet.25
Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
bu devirde ne 603 alınır ne de 3gs

Arkadaşda haklı ama :)
Ortada sınırlı bi bütçe var adam ne yapsın?
Örneğin bende 2000tl olan telefonlardan almak isterdim ama para kısıtlı alamıyoruz ışte :D istersem alacağımi biliyorum ama şimdiki telefonlar o parayı hak etmiyorlar :D
Bence en iyi tel bütçenize uygun olanı :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Arkadaşda haklı ama :)
Ortada sınırlı bi bütçe var adam ne yapsın?
Örneğin bende 2000tl olan telefonlardan almak isterdim ama para kısıtlı alamıyoruz ışte :D istersem alacağımi biliyorum ama şimdiki telefonlar o parayı hak etmiyorlar :D
Bence en iyi tel bütçenize uygun olanı :)

Aynen.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
adamın maddi imkanı 250TL adam ne yapsın???

kardeşim devri geçmiş olsa bile ben iphone3Gs öneriyorum.jailbreak yapar bütün oyunları bedava indirirsin ayrıca 603'te olmayan
10'larca oyunu oynarsın:oke:

fk555897

fk555897

Üye
250 TL'ye iyi android telefon bulman imkansız. 250 TL'ye 3GS bulduysan hiç kaçırma derim.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
3GS alınabilir. Real Racing 2'yi bile oynatıyor. Her şey donanım değil. Hem iOS 7 alsa bile eminim eskisi kadar akıcı olmazdı.

mertxxcan

mertxxcan

Üye
Bütçeyi 600 e çıkarıp Discovery Tavsiye ederim Bu sıralar çok satılan bir ürün adını duymayan kalmadı :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bütçeyi 600 e çıkarıp Discovery Tavsiye ederim Bu sıralar çok satılan bir ürün adını duymayan kalmadı :)

350 Tl sen katarsan seve seve alır o telefondan!!!

Yahu arkadaş siz ne kullanıyorsunuz yeminle merak ediyorum. Azıcık bütçeye bakıp öyle öneri yapsaydınız olmaz mıydı.?

Puck

Puck

Üye
3gs bulabilirsen al bence en iyisi o olur .

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Siz daha seviyeli tartışamıyorsunuz. Hep hakaret hep hakaret. Burda sadece siz yoksunuz. Büyükler , küçükler ve bayanlar var. Elinize ne geçiyor anlamıyorum ama bu davranışınızı değiştirmeniz gerekiyor. Adminler ceza verince de laf yapıyorsunuz.Lütfen yazdıklarımıza dikkat edelim.

• Beğen
Tepkiler: Nextman