Tüm Lumia ailesi için gelebileceği belirtiliyor.bu olay yeni çıkan cihazlar da mı kullanılacak yoksa bize de güncelleme ile falan gelir mi acaba ?
Bence birde şu şekilde düşünelim: Diyelim bir tür emülatör ile bu başarıldı, bir android uygulamasını aldık ve windowsphone işletim sistemine kurduk. Diyelimki bu whatsapp olsun. Kurduğumuz androit tabanlı whatsapp ile windowsphone için yapılmış orjinal whatsapp aynı stabillikte mi çalışır? Ben sanmıyorum. Androidden portlananın mutlaka sorunlarla birlikte kurulacağını düşünüyorum. Stabilitesi ve hızı da orjinali gibi olmayacaktır. Bu durumda bilmeyen kullanıcı diyecek ki, "Windows phone denildiği gibi stabil değilmiş hatta berbat, bir arkadaşım lumia telefonuna whatsapp yükledi çok berbat çalışıyordu. Windowsphone alacağıma android telefon alırım daha iyi. Hem androidde daha güzel çalışıyor uygulamalar"... Nereden bilsin wp altyapısı kullanılarak yapılan orjinal programların, androidden portlanan programlara göre daha stabil olacağını. Ve nerden bilsin arkadaşının gerçek whatsapp yerine androitten portlananı kurduğunu?

mp3 göndermek içinWP mağazasında WhatsApp varken Android kökenli WhatsApp kurmak ne için?![]()

mp3 göndermek için![]()

ihtiyaç duyduğumdan değil ama eşimin kuzeni bazen benden mp3 istiyo indirmem için, eee? whatsapptan at onu banaO özellik muhtemelen WP'deki sürüme de gelecek önümüzdeki süreçte![]()
diyom ben atamıyorum
ben de eşime atıyorum bluetoothla o atıyo ona
hani bi ona lazım oldu bugüne kadar 
bulut sistemi ne için oraya yükleyipde yolluyap link paylaşa bilirsiniz aslında şuan herşeyin alternatifi var yani ben videoda yolluyorum her şeyimide yapıyorum bende pek sanmıyorum android uygulamalrını kullanacağımı wp ler varken bunu belki çok konuşan bazı haber sitelerinin ağzını kapatmak için yapılabilir, sırf onlar için yapılmasını isterim sonuçta bunu direk mağazaya entegre etmedikleri sürece sıkıntı yok ayrı bir magaza uygulaması yayınlanır büyük ihtimalihtiyaç duyduğumdan değil ama eşimin kuzeni bazen benden mp3 istiyo indirmem için, eee? whatsapptan at onu banadiyom ben atamıyorum
ben de eşime atıyorum bluetoothla o atıyo ona
hani bi ona lazım oldu bugüne kadar
![]()
Bu özellikwpye gelene kadar whatsapp kaçıncı güncellemesini almış olurihtiyaç duyduğumdan değil ama eşimin kuzeni bazen benden mp3 istiyo indirmem için, eee? whatsapptan at onu banadiyom ben atamıyorum
ben de eşime atıyorum bluetoothla o atıyo ona
hani bi ona lazım oldu bugüne kadar
![]()
whattsapı boşver internetten bildiğimiz apk yüklenecek diyorum aynı diğer andrıid cihazlarımdaki gibi 3.parti mapğğazalar mesela aptoide , blackmart , mobogoine onlar yüklenebilecek. Paralıları hem mağazadan , hem inbternetten indirebileceğiz. Bu da demek oluyorki , android oyun bölümünde açtığım(ız) konulardan yararlanabileceğizBence birde şu şekilde düşünelim: Diyelim bir tür emülatör ile bu başarıldı, bir android uygulamasını aldık ve windowsphone işletim sistemine kurduk. Diyelimki bu whatsapp olsun. Kurduğumuz androit tabanlı whatsapp ile windowsphone için yapılmış orjinal whatsapp aynı stabillikte mi çalışır? Ben sanmıyorum. Androidden portlananın mutlaka sorunlarla birlikte kurulacağını düşünüyorum. Stabilitesi ve hızı da orjinali gibi olmayacaktır. Bu durumda bilmeyen kullanıcı diyecek ki, "Windows phone denildiği gibi stabil değilmiş hatta berbat, bir arkadaşım lumia telefonuna whatsapp yükledi çok berbat çalışıyordu. Windowsphone alacağıma android telefon alırım daha iyi. Hem androidde daha güzel çalışıyor uygulamalar"... Nereden bilsin wp altyapısı kullanılarak yapılan orjinal programların, androidden portlanan programlara göre daha stabil olacağını. Ve nerden bilsin arkadaşının gerçek whatsapp yerine androitten portlananı kurduğunu?

Şunları gördükçe birde Lumiamın yanına nexus5 falan alasım geliyr ne alaka diyeceksiniz bilmiyorum vallaMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
surface pro 3'e adam android kurmuş canavar gibihadi android uygulamaları sorunsuz çalıştı ozaman adam birde aynı programı wp için yayınlar mı?

Abi oylede gelmiyor işte king uygulama paylaşmıyor snapchat gelmiyor. Microsoftun bir suçu yok programı yapanın afedersiniz salaklığı ama yok. Microsoftta böyle bir yola başvurmuş eğer eline tutabilirse kontrolleri iyi bir taktikte olabilir.
Mağazaya ön kontrolden geçiriliyor demek yanlış olur defalarca mağazada kullanıcı bilgisi vs çalan uygulama tespit edildi.Wp'un androide göre en büyük artılarından biri de mağazaya önüne gelen her uygulamayı almayıp , ön kontrolden geçirmesiydi. Şimdi laf attığımız play strore'daki uygulamarı kullanırsak tükürdüğümüzü yalamış olmaz mıyız ?
Android'deki virüslü uygulamaların yanında 5-10 uygulamanın lafı geçmez bence. Kullanıcı bilgilerini çalan uygulamalar da Microsoft'un sorumsuzluğu birazMağazaya ön kontrolden geçiriliyor demek yanlış olur defalarca mağazada kullanıcı bilgisi vs çalan uygulama tespit edildi.

Ben bu konuları maxicep.com üzerinde defalarca tartıştım ama herkes kendi kullandığı telefonun mağazasını savunuyor,açıkcası o kadar uygulama olsun yarısı virüs olsun.Android'deki virüslü uygulamaların yanında 5-10 uygulamanın lafı geçmez bence. Kullanıcı bilgilerini çalan uygulamalar da Microsoft'un sorumsuzluğu biraz![]()
