Haber Android Uygulamaları Windows Phone'a mı Geliyor?

Sponsorlu Bağlantılar

TurboCall

TurboCall

Üye
Android işletim sistemi direkt olarak yüklenecek denmiyor, android uygulamaları çalıştırılacak deniyor, bb10 os işletim sisteminde olduğu gibi uygulamaları apk olarak yükleyebileceksiniz.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Gerek dahi yok, :) ki WP mağazası zaten kendi kendine gayet güzel gelişiyor ve acil ihtiyacımız olan çoğu uygulama artık var. Bu gerçekleşse bile bir heves insanlar kısa bir süreliğine denerler ama daha sonraları kimselerin bu özellikten faydalanıp WP uygulaması dururken kırma android uygulamasını yükleyeceğini sanmıyorum.

Serhan

Serhan

Üye
android sistemi yüklenmesini istemem , ama google play den portlanmış uygulamalar veya apk desteği inanılmaz olur. apk dediğim xap :) yani appx :D

Emre

Üye
Microsoft neden wp için para harcıyor ilk başta mağazaya android emulator koyardı
bu Windows phone intelin elinde olacaktı ozaman görürdünüz teknolojinin kıralını adam çok akıllı ya

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Microsoft neden wp için para harcıyor ilk başta mağazaya android emulator koyardı
bu Windows phone intelin elinde olacaktı ozaman görürdünüz teknolojinin kıralını adam çok akıllı ya

Daha belli değil hiç birşey kendi mağazası için niye para harcamasın diyorsun saçmalamıssın. Kendi sistemini kur ama mağaza androidin olsun. E android derim ben ona o zaman.

Emre

Üye
Daha belli değil hiç birşey kendi mağazası için niye para harcamasın diyorsun saçmalamıssın. Kendi sistemini kur ama mağaza androidin olsun. E android derim ben ona o zaman.
öyle değil yazımı dikkatli oku neden o sistem için para harcıyor mağazasını büyütüyor bunu yaparsa zarar eder kullanıcıları daha çok androide alıştırır kimse wp almaz tam teşekküllü android alır

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
öyle değil yazımı dikkatli oku neden o sistem için para harcıyor mağazasını büyütüyor bunu yaparsa zarar eder kullanıcıları daha çok androide alıştırır kimse wp almaz tam teşekküllü android alır

Oyle bir şaçmalık yapacağını sanmıyorum. Kendi sistemi dururken tam olarak android mağazasını getirme.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar doğrudan Android mağazası gelmesi gibi bir şey söz konusu olamaz.

Benim tahminimce android (apk) uzantılı uygulamaları yükleme imkanı veren bir altyapı gelecek.

• Beğen
Tepkiler: byibo, Serhan ve ogzhnoTr
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

Benim tahminimce android (apk) uzantılı uygulamaları yükleme imkanı veren bir altyapı gelecek.

Aynen oyle olur bencede. Mağazada olan uygulamalarda yuklenmez heralde whatsapp yuklenirse bizim whatsapp ne olacak ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Aynen oyle olur bencede. Mağazada olan uygulamalarda yuklenmez heralde whatsapp yuklenirse bizim whatsapp ne olacak ?

Muhtemelen öyle olacak.
APK dosyalarını kendimiz atıp yüklemek zorunda kalabiliriz.
Veya diğer bir ihtimal Nokia X serisinin mağazasına erişebilme.

• Beğen
Tepkiler: ON9
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Muhtemelen öyle olacak.

Yada bilgisayar üzerinden portlayan bir program yapar birde filtre olursa mağazada olan programlarla filan var olan programlar portlanmaz. Tabi bi açığı bulunur ama. Tabi buda saçma oldu yuklemek için developer hesabı gerekir o zaman.

Serhan

Serhan

Üye

Muhtemelen öyle olacak.
abi ağzından bal damlıyo süper beeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!! Bunu başkasından duysam inanmazdım içimdekileri sen anlatmışsın abi !!!!!!!!! yes be vuhuuuuuuuuuuuuuuuuu süper olur :yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru

byibo

byibo

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Serhan
ykd96

ykd96

Üye
Microsoftun windows phoneda nerdeyse tüm yaptıklarını desteklerim ama bu yaptıkları saçmalık.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Microsoftun windows phoneda nerdeyse tüm yaptıklarını desteklerim ama bu yaptıkları saçmalık.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Hepsi kullanıcı çekmek için sırf mağaza için gelmeyen kaç kişi vardır.

neyle gönderildiyse gönderildi.

ykd96

ykd96

Üye
Hepsi kullanıcı çekmek için sırf mağaza için gelmeyen kaç kişi vardır.

neyle gönderildiyse gönderildi.
Mağaza zamanla gelişecek bişeydir. Mağaza yüzünden gelmeyen kullanıcı hiç gelmesin.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Mağaza zamanla gelişecek bişeydir. Mağaza yüzünden gelmeyen kullanıcı hiç gelmesin.

Abi oylede gelmiyor işte king uygulama paylaşmıyor snapchat gelmiyor. Microsoftun bir suçu yok programı yapanın afedersiniz salaklığı ama yok. Microsoftta böyle bir yola başvurmuş eğer eline tutabilirse kontrolleri iyi bir taktikte olabilir.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Valla sırf bundan kendi çevremde en az 100 insan androidi bırakıp Windows Phone sistemine geçer. Böyle bir şey olursa ben de iPhone almaktan vaz geçerim vallahi. İnşallah olur. Haber için teşekkürler :)

kahraman333333

kahraman333333

Üye
Beyler sakin olun bence şöyle çalışacak çok fazla android programı oyunu var bunları getirmeye kalksalar 2 3,yıl sürecek bence bundan önce oyalanalım diye böyle birşey geliştirecekler ve bu süreçte yavaş yavaş uygulama ve oyunları wp ye port edecekler

Üst Alt