ki WP mağazası zaten kendi kendine gayet güzel gelişiyor ve acil ihtiyacımız olan çoğu uygulama artık var. Bu gerçekleşse bile bir heves insanlar kısa bir süreliğine denerler ama daha sonraları kimselerin bu özellikten faydalanıp WP uygulaması dururken kırma android uygulamasını yükleyeceğini sanmıyorum.Microsoft neden wp için para harcıyor ilk başta mağazaya android emulator koyardı
bu Windows phone intelin elinde olacaktı ozaman görürdünüz teknolojinin kıralını adam çok akıllı ya
öyle değil yazımı dikkatli oku neden o sistem için para harcıyor mağazasını büyütüyor bunu yaparsa zarar eder kullanıcıları daha çok androide alıştırır kimse wp almaz tam teşekküllü android alırDaha belli değil hiç birşey kendi mağazası için niye para harcamasın diyorsun saçmalamıssın. Kendi sistemini kur ama mağaza androidin olsun. E android derim ben ona o zaman.
öyle değil yazımı dikkatli oku neden o sistem için para harcıyor mağazasını büyütüyor bunu yaparsa zarar eder kullanıcıları daha çok androide alıştırır kimse wp almaz tam teşekküllü android alır
hayırlısı.Oyle bir şaçmalık yapacağını sanmıyorum. Kendi sistemi dururken tam olarak android mağazasını getirme.
Arkadaşlar doğrudan Android mağazası gelmesi gibi bir şey söz konusu olamaz.
Benim tahminimce android (apk) uzantılı uygulamaları yükleme imkanı veren bir altyapı gelecek.
Aynen oyle olur bencede. Mağazada olan uygulamalarda yuklenmez heralde whatsapp yuklenirse bizim whatsapp ne olacak ?
Muhtemelen öyle olacak.
APK dosyalarını kendimiz atıp yüklemek zorunda kalabiliriz.
Veya diğer bir ihtimal Nokia X serisinin mağazasına erişebilme.
Arkadaşlar doğrudan Android mağazası gelmesi gibi bir şey söz konusu olamaz.
Benim tahminimce android (apk) uzantılı uygulamaları yükleme imkanı veren bir altyapı gelecek.
abi ağzından bal damlıyo süper beeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!! Bunu başkasından duysam inanmazdım içimdekileri sen anlatmışsın abi !!!!!!!!! yes be vuhuuuuuuuuuuuuuuuuu süper olurMuhtemelen öyle olacak.

bence dediğin olursa güzel olur abiMuhtemelen öyle olacak.
Microsoftun windows phoneda nerdeyse tüm yaptıklarını desteklerim ama bu yaptıkları saçmalık.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Mağaza zamanla gelişecek bişeydir. Mağaza yüzünden gelmeyen kullanıcı hiç gelmesin.Hepsi kullanıcı çekmek için sırf mağaza için gelmeyen kaç kişi vardır.
neyle gönderildiyse gönderildi.
Mağaza zamanla gelişecek bişeydir. Mağaza yüzünden gelmeyen kullanıcı hiç gelmesin.