Haber Android Uygulamaları Windows Phone'a mı Geliyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
bu olay yeni çıkan cihazlar da mı kullanılacak yoksa bize de güncelleme ile falan gelir mi acaba ?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bence birde şu şekilde düşünelim: Diyelim bir tür emülatör ile bu başarıldı, bir android uygulamasını aldık ve windowsphone işletim sistemine kurduk. Diyelimki bu whatsapp olsun. Kurduğumuz androit tabanlı whatsapp ile windowsphone için yapılmış orjinal whatsapp aynı stabillikte mi çalışır? Ben sanmıyorum. Androidden portlananın mutlaka sorunlarla birlikte kurulacağını düşünüyorum. Stabilitesi ve hızı da orjinali gibi olmayacaktır. Bu durumda bilmeyen kullanıcı diyecek ki, "Windows phone denildiği gibi stabil değilmiş hatta berbat, bir arkadaşım lumia telefonuna whatsapp yükledi çok berbat çalışıyordu. Windowsphone alacağıma android telefon alırım daha iyi. Hem androidde daha güzel çalışıyor uygulamalar"... Nereden bilsin wp altyapısı kullanılarak yapılan orjinal programların, androidden portlanan programlara göre daha stabil olacağını. Ve nerden bilsin arkadaşının gerçek whatsapp yerine androitten portlananı kurduğunu?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bence birde şu şekilde düşünelim: Diyelim bir tür emülatör ile bu başarıldı, bir android uygulamasını aldık ve windowsphone işletim sistemine kurduk. Diyelimki bu whatsapp olsun. Kurduğumuz androit tabanlı whatsapp ile windowsphone için yapılmış orjinal whatsapp aynı stabillikte mi çalışır? Ben sanmıyorum. Androidden portlananın mutlaka sorunlarla birlikte kurulacağını düşünüyorum. Stabilitesi ve hızı da orjinali gibi olmayacaktır. Bu durumda bilmeyen kullanıcı diyecek ki, "Windows phone denildiği gibi stabil değilmiş hatta berbat, bir arkadaşım lumia telefonuna whatsapp yükledi çok berbat çalışıyordu. Windowsphone alacağıma android telefon alırım daha iyi. Hem androidde daha güzel çalışıyor uygulamalar"... Nereden bilsin wp altyapısı kullanılarak yapılan orjinal programların, androidden portlanan programlara göre daha stabil olacağını. Ve nerden bilsin arkadaşının gerçek whatsapp yerine androitten portlananı kurduğunu?

WP mağazasında WhatsApp varken Android kökenli WhatsApp kurmak ne için? :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
O özellik muhtemelen WP'deki sürüme de gelecek önümüzdeki süreçte :hmmm
ihtiyaç duyduğumdan değil ama eşimin kuzeni bazen benden mp3 istiyo indirmem için, eee? whatsapptan at onu bana :dry:diyom ben atamıyorum :ah ben de eşime atıyorum bluetoothla o atıyo ona :) hani bi ona lazım oldu bugüne kadar :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ihtiyaç duyduğumdan değil ama eşimin kuzeni bazen benden mp3 istiyo indirmem için, eee? whatsapptan at onu bana :dry:diyom ben atamıyorum :ah ben de eşime atıyorum bluetoothla o atıyo ona :) hani bi ona lazım oldu bugüne kadar :)
bulut sistemi ne için oraya yükleyipde yolluyap link paylaşa bilirsiniz aslında şuan herşeyin alternatifi var yani ben videoda yolluyorum her şeyimide yapıyorum bende pek sanmıyorum android uygulamalrını kullanacağımı wp ler varken bunu belki çok konuşan bazı haber sitelerinin ağzını kapatmak için yapılabilir, sırf onlar için yapılmasını isterim sonuçta bunu direk mağazaya entegre etmedikleri sürece sıkıntı yok ayrı bir magaza uygulaması yayınlanır büyük ihtimal

Serhan

Serhan

Üye
Bu özellikwpye gelene kadar whatsapp kaçıncı güncellemesini almış olur :hmmm
whattsapı boşver internetten bildiğimiz apk yüklenecek diyorum aynı diğer andrıid cihazlarımdaki gibi 3.parti mapğğazalar mesela aptoide , blackmart , mobogoine onlar yüklenebilecek. Paralıları hem mağazadan , hem inbternetten indirebileceğiz. Bu da demek oluyorki , android oyun bölümünde açtığım(ız) konulardan yararlanabileceğiz :)

skynet

Üye
WhatsappAudio klasörü oluşturup göndermek istediğin mp3 dosyasının uzantısını mp4 yaparak karşıya yollanabiliyor zaten :)

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Her şeyi geçtim, normal bir instagram istiyorum. Başka bir şey değil :(

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

surface pro 3'e adam android kurmuş canavar gibihadi android uygulamaları sorunsuz çalıştı ozaman adam birde aynı programı wp için yayınlar mı?
Şunları gördükçe birde Lumiamın yanına nexus5 falan alasım geliyr ne alaka diyeceksiniz bilmiyorum valla :ah

themardinli

themardinli

Üye
Arkadaşlar hemen aydınlığa kavuşturayım. Android için uygulama yapımcıları ile görüşülecek teşvik vs. İle getirilecek. Yoksa öteki türlü zaten Microsoft'un protokolleri ile uyuşmuyor.

ykd96

ykd96

Üye
Abi oylede gelmiyor işte king uygulama paylaşmıyor snapchat gelmiyor. Microsoftun bir suçu yok programı yapanın afedersiniz salaklığı ama yok. Microsoftta böyle bir yola başvurmuş eğer eline tutabilirse kontrolleri iyi bir taktikte olabilir.

Öyle bi sistem olamaz bence microsoftun android uygulamalarını alması microsoftun kalitesini düşürür. Niye popüler olan uygulamalar için yarışma veya ödül gibi bişey düzenlemiyor ? Buna ayıracağı ödeneği oraya harcasın. Böyle bişey gelirse çevremdekilere windows phone u eskisi gibi iddialı öneremem.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

TurboCall

TurboCall

Üye
Herkes bi farklı söylemiş ama... Windows Phone üzerinde Google hayatta izin vermez diye tahmin ediyorum, yani Blackberry üzerinde APK oldukça rahat kuruluyor ben geçtiğimiz günlerde Google Play kurdum Blackberry Z10 üzerine uygulamalar oldukça stabildi ama bunun Windows Phone için olması bence imkansız.

bozokluht

bozokluht

Üye
Wp'un androide göre en büyük artılarından biri de mağazaya önüne gelen her uygulamayı almayıp , ön kontrolden geçirmesiydi. Şimdi laf attığımız play strore'daki uygulamarı kullanırsak tükürdüğümüzü yalamış olmaz mıyız ?

TurboCall

TurboCall

Üye
Wp'un androide göre en büyük artılarından biri de mağazaya önüne gelen her uygulamayı almayıp , ön kontrolden geçirmesiydi. Şimdi laf attığımız play strore'daki uygulamarı kullanırsak tükürdüğümüzü yalamış olmaz mıyız ?
Mağazaya ön kontrolden geçiriliyor demek yanlış olur defalarca mağazada kullanıcı bilgisi vs çalan uygulama tespit edildi.

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
bozokluht

bozokluht

Üye
Mağazaya ön kontrolden geçiriliyor demek yanlış olur defalarca mağazada kullanıcı bilgisi vs çalan uygulama tespit edildi.
Android'deki virüslü uygulamaların yanında 5-10 uygulamanın lafı geçmez bence. Kullanıcı bilgilerini çalan uygulamalar da Microsoft'un sorumsuzluğu biraz :)

TurboCall

TurboCall

Üye
Android'deki virüslü uygulamaların yanında 5-10 uygulamanın lafı geçmez bence. Kullanıcı bilgilerini çalan uygulamalar da Microsoft'un sorumsuzluğu biraz :)
Ben bu konuları maxicep.com üzerinde defalarca tartıştım ama herkes kendi kullandığı telefonun mağazasını savunuyor,açıkcası o kadar uygulama olsun yarısı virüs olsun.

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher

Üst Alt