Haber Nokia'nın yeni Android akıllı telefonlarının fiyatları ne olacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Nokia'nın yeni Android akıllı telefonlarının fiyatları ne olacak?
İddialara göre gelecek sene sunulacak Nokia modeller 200 dolardan yüksek fiyat etiketi içermeyecek.





Finlandiya kökenli Nokia, cep telefonu pazarında yakaladığı başarının arkasından, akıllı telefon pazarında ise başarısız oldu. Firma, Android ve iOS üzerinde çalışan akıllı telefonların karşısına Microsoft'un Windows Phone işletim sistemi ile çıkarken, bu karar firmaya pahalıya patladı ve Nokia, cihazlar ve servisler bölümünü Microsoft'a satarak, pazardan çekildi.



Microsoft ile yapılan anlaşma gereği, 2016 son çeyreğe kadar firma akıllı telefon pazarına giremiyordu. Bu sürenin bitmesinin ardından 2017 senesinde Nokia, tekrar oyuna dahil oluyor. Finlandiya merkezli HMD Global bünyesinde yer alacak olan Nokia, akıllı telefon modelleri geliştirecek ve üretimin ise Çinli Foxconn tarafından gerçekleştirileceği ifade ediliyor.

Yeni gelen raporlara göre Nokia'nın ilk akıllı telefon modellerini, Şubat ayında İspanya'nın Barcelona şehrinde gerçekleştirilecek olan MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde resmi olarak duyurması bekleniyor.

Nokia D1C olarak da bir süre önce hakkında bilgiler gelen akıllı telefonun bellek ve ekran açısından farklılık gösteren iki versiyon olarak sunulması bekleniyor. Bu versiyonların en pahalısı iddialara göre 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ve 3GB sistem belleği içerecek. Fiyatının ise 200$ seviyesinde olacağı kaydediliyor.

Daha düşük versiyon is 5" büyüklüğünde 1920x1080 piksel Full HD ekran ve 2GB sistem belleği içerirken, fiyatının da 150$ olacağı belirtiliyor.

Ayrıca düşük model 13MP, yüksek versiyon da 16MP kamera içerebilir. Ayrıca işletim sistemi de Android Nougat olacak.


Nokia'nın yeni Android akıllı telefonlarının fiyatları ne olacak?
 
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve _ardaa


_ardaa

_ardaa

Üye
Buraya gelince ne kadar olur acaba :hmmm
 
yeumyang

yeumyang

Moderator
pahali olur dolar yuksek arti vergiler yuksek
 
_ardaa

_ardaa

Üye
1000 tl olsa nasıl alırdık.

Şaka bir yana da fiyat öyle olursa gayet güzel olur donanım hiç fena değil bir de Nokia yapınca ortaya fena bişey çıkacak gibi.
Eski Nokia fanı olarak dört gözle bekliyorum.
 
0MG90

0MG90

Üye
Mi5 varken 1000 liradan fazla olursa alınmaz.
Aliexpress'te satılır mı acaba? :D
 
Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
snapdragon 8xx li bi işlemci bekliyoruz
 
yeumyang

yeumyang

Moderator

MaxipmaN

Üye
N95 uretsin daha cok satar :ehe
 
lazye

lazye

Üye
s6xx şeklinde 200 dolar civarında gelirse bence yine gayet iyi para ama yok s2xx falan gelecekse işi bıraksınlar hiç bu piyasaya girmeye çalışmasınlar fiyat düşük tutmak içinde saçma sapan işler yapılmaz yani hayırlısı bakalım :)
 
  • Beğen
Tepkiler: mcnpl4
cyborg78

cyborg78

Üye
İki farklı seçenek sunacak :islik

Nokiapoweruser adlı kaynak ise, Nokia D1C adlı akıllı telefon modeliyle ilgili iddialarda bulundu. Nokia yakın olduğu söylenen internet sitesinin iddiasına göre Nokia D1C, iki farklı ekran seçeneğiyle birlikte gelecek. Bunlardan birinin 5 inç diğerinin ise 5,5 inç olacağı söyleniyor. Aynı zamanda cihazın Full HD ekran çözünürlüğüne ve 1,4 GHz’lik Snapdragon 430 işlemcisine sahip olacağı da iddialar arasında yer alıyor.

5 inç'lik modelde 2 GB RAM, 5,5 inç'lik modelde ise 3 GB RAM’in yer alacağı söyleniyor. Giriş segmentinde yer alacak telefonun 13 megapiksel ön, 16 megapiksel arka kamerasının yanında 16 GB dahili hafızası olacağı konuşuluyor
 


Üst Alt