Android Telefonlar İçin Flash Destekli Browser

Sponsorlu Bağlantılar

payners

Üye
    Konu Sahibi
Android Telefonlar İçin Flash Destekli Browser
Arkadaşlar bugüne kadar çok uğraştım. Çok araştırdım ama ne gariptir öğrenebildiklerimiz teknik terimlerden öteye geçemedi. Samsung Galaxy Ace telefonlarında kullandığı ARM11 işlemci mimarisi flash desteklemiyor dendi. Önce Skyfire yazılımını kurduk flash içeren sadece videoları izleyebildik. Ama araştırmalarım nihayet sonuç verdi. Bu işlemi bir tarayıcı yapıyor. Hem de flash sadece yükleniyor ve siz tıklamazsanız açılmıyor. Gerek video gerekse banner reklamlarında denedim sonuç mükemmel. Örnek olması açısından haberturk.com sitesindeki reklamları gösteriyorum.

[h=2]flash reklam yüklendi fakat tıklayıp aktifleştirmemiz gerekli[/h]
[h=2]tıklayıp aktifleştirdiğimizde oynayan flash reklamı görüyoruz[/h] Ben bunun dışında habertürk sinema kısmında yer alan film ve sinema özetlerini yine bu tarayıcı ile kesintisiz izledim. 3G bağlantıda kotamı doldurduğumdan wifi ile harika sonuçlar elde ettim. Herkese öneririm. En azından şu an Samsung Galaxy S2 almaktan kurtuldum An itibariyle donanımsal olmasa da Galaxy Ace cihazımız yazılımsal olarak flash destekliyor. Vatana millete hayırlı olsun..

İndir:

KELGER

KELGER

Üye
önceden paylaşılımıştı

alpik

Üye
sağ ol

levent484

levent484

Üye
güzel

payners

Üye
    Konu Sahibi
Link yenilenmistir

utkan35

Üye
arkadaşım bende htc wildfire s war puffinle izliyebiliyorum ama cok kasıo bunun bi yolu yokmu

payners

Üye
    Konu Sahibi
biraz yavaş ama hiç yoktan iyidir

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Konu açarken başlıklara dikkat edelim. :locked:

Takipçi Satın Al

Üst Alt