Hangi Android Telefonlarda Flash Player Çalışıyor

Sponsorlu Bağlantılar

tnt_mitat

Üye
Galaxy Ace adobe flash player desteklememektedir. Maalesef:((( No support for Adobe Flash in the web browser (kaynak:gsmarena). Herşeye rağmen memnun olduğum bir cihaz.
 


WoXeD

Üye
galaxy ace de flash player bende yükleyemedim ama büyük sitelerde facebook youtube vs gibi bunlarda video oynatımında sıkıntı yok.bunu ayırmak lazım.ama yüklense güzel olur.eski sürüm flash lar yüklenirmi acaba
 
AbkhaziA

AbkhaziA

Üye
bende galaxy ace var 2.2 froyo ama flash yok :ehe program desteğiyle flash kullanıyorum
 

cousteau01

Üye
flash desteği yok video seyredemiyorum diyen arkadaşların telefonları malesef bozuk.yazılımsal olarak tabiki. teknik servise götürsünler bence. çünkü her türlü int. tarayıcıyla video seyredebiliyorsunuz face, youtube vs vs . 20 gündür kullanıyorum alet super bence.wave de kullandım iphone da.bu bambaşka bişey.
 

tnt_mitat

Üye
Samsung Galaxy ACE telefonuma Adobe Flash Player 10.x sürümünü yükledim, sorunsuz çalışıyor diyen arkadaşım var mı? Video ları bende seyrediyorum ama Flash player eski yeni hiçbir sürümünü yükleyemedim cihaza. Cihazın yazılımı bozuk diyen arkadaşım nerden varmış bu kanıya? Cihazın flash desteğinin olduğu güvenilir bir kaynakta yazıyormu, varsa link lütfen? Ben olmadığına dair link attım da.
 

Kefelon

Üye
samsungun alt düzey galaxylerinde flash player çalışmaz(galaxy mini,fit,gio) htc nin çoğunda çalışır tattoo dan emin değilim ama wildfirede çalışıyor bizzat kendim denedim
 

cousteau01

Üye
Cevap için cok tesekkur ederim cunku galaxy s ıkıncı el mı ACE sıfır mı arasında gidip geliyorum...
işlemcileri ve ram ozellikleri benim isimi rahat gorecek nitelikte ama Galaxy S cok buyuk ve ACE sankı daha ergonomik henuz tanısma fırsatım olmadı ACE ile ama cok asırı kararsızım sdn sitesinde web tarayıcısının flash destekli olmadını soyluyolar.Yine kendim gormediğim için kullanan arkadasların yorumlarına asırı ihtiyacım var.Bir de anlayamadıgım Galaxy S 2.1 iken flashsız 2.2 froyo da flash destegine kavustu deniliyor.Oysa ACE benim bildigim direkt olarak 2.2 froyo ile geliyor.Flash nasıl desteklemez anlamıyorm.İşlemci mimarisi ile ilgili dedikodular gezine dursun hala içime sinen bişey yok bir de Android 3.0 gingerbread için 1 ghz işlemci 512 mb ram'e gereksinim duydugunu ogrendim.Sonuc olarak ACE ile sonsuza kadar 2.2 froyo mı kullanıcam ????

telefonu alalı 1,5 ay oldu.videoları sorunsuz seyrediyorum.flash player a ihtiyaç duymuyor alet kendi player ınde açıyor.youtube, facebook, izlesene,buralardan seyderdebilirsin.ama takılıp kaldığınız şeye bak.i phone 4 gibi cihaz çıkartmış samsung.bence beklemeden alın.
 
CK1991

CK1991

Üye
burada listelenmiş arkadaşlar bence zahmet etmeyin boşuna
 

asker_68

Üye
[sıze=4]htc desıre hd
[/sıze]
 
bozok6666

bozok6666

Üye
galaxy ace flash player yok ama kendi tarayıvısı internetteki videoları bir şekilde açıyor flash player sonradan yüklenmiyor 1ghz üzerinde işlemcili telefonlara yüklenebiliyor flash işlemci mimarisiyle alakalı değil flash player sistem gereksinimleri malesef yüksek, bilgisayarları bile kasıyo telefona ne yapar siz düşünün
 
Üstündağ

Üstündağ

Üye
Arkadaşlar acer liquid telefonu
android 2.1 ile flash oynatıyor mu yoksa yükseltmemiz mi lazım?ayrıca buna 2.1 ile skyfire indirebiliyor muyuz?
 
MERT3233

MERT3233

Üye
bende de lgp503 2.2 froyo var calismiyor
 

mevzii3

Üye
bende iki hafta önce galaxy ace aldım telefondan gayet memnunum youtube face ve benzeri sitelerde videoları izleyebiliyorum fakat facebook da ki videoların bir çoğunu açamıyorum (video kral , video deposu , anında görüntü gibi sayfalardan )
 
ercan0058

ercan0058

Üye
dostum son noktayı koyayım bari android 2.2 (froyo) sürümünden soraki tüm sürümler destekler. Tek bir şart ile telefonda en az 800 mhz işlemci olması zorunludur. piayasada flash player çalıştırabilen (en düşük) cihaz galaxy ace dir. bu cihaz orta seviyedir. çalıştıramayacak cihazlar : vodafone 945 (2.2 olsa bile işlemcisi yetersiz 600 mhz)- türrkcell t10-lg optimus-motorola milistone-galaxy serisininde 800 mhz işlemciden daha düşük işlemciye sahip olanları-htc hero-htc tatoo- ve daha birçoğu birde işlemci yetsede çalıışmayacaklar var kısacası flasplayer gereksinimleri sunlardır en az 800 mhz işlemci-android 2.2 foroyo sürümü ve üzeri sürüme sahip cihaz saygılarımla uzun oldu bea :bigstar:
 

cuntaoo

Üye
arkadaş bende ace kulanıcısıyım ama adobe flas player çalışmıyor örneğin face vidieosu izlemek için flas player yükle diyor. yükleye tılyorum hiç sonuç bulunamdı diyo destekliyorsa nasıl telefona indirmeliyim. yardımcı olursan sevinirim yoksa tlfyi sinirden kırıcam valla.

----------Eklendi @ 21:40:36 ---------- Yazıldı @ 21:36:16 ----------

nasıl yüklicem peki .link gönderirsen sevinirim arkadaşım.bende ace kulanıyorum ama bitürlü bulamadım acaye uygun flash player
 
mangdaşire

mangdaşire

Üye
ace flash player desteklemez ki.acenin işlemcisi arm11 tabanlıdır,bu da eski bir işlemci oldugu için çalıştırmaz.
 

Jetlak

Üye
şimdi biri demiş 600mhz çalıştırmaz diye yine birileri sallıyor öncelikle bu işlemci yonga setine bağlıdır mhz ile alakası yoktur eski tip işlemciler flash lite hariç sürümler kurulmaz.
 

ersink

Üye
ideos x5 ve bilg.dan farkı yok. Harika!!
 


Üst Alt