Android, Flash Player ve Görüntülü Arama vb... Androidcilerden yardım bekliyorumm...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
e_memet88

e_memet88

Üye
    Konu Sahibi
Android, Flash Player ve Görüntülü Arama vb... Androidcilerden yardım bekliyorumm...
Arkadaşlar, android işletim sistemli telefon almayı düşünüyorum, forumdaki arkadaşların önerileri doğrultusunda....

Fakat benim özellikle istediğim görüntülü arama özelliği vede flash desteği..

Ancak yaptığım incelemelerde Andorid İşletim Sistemli telefonların çoğunda görüntülü arama yok... Aslında pahalı olanlarda var fakat herkesin olduğu gibi benimde bütçe problemim var o nedenle orta segmentte olanlara baktım görüntülü arama yok...(Galaxy Ace)

Sorularım şunlar;

1-) Görüntülü Arama Cihazın mı desteklemesi lazım yoksa işletim sisteminin mi?

2-) İşletim sistemi destekliyorsa; Android'in destekleyen sürümünü, alacağım telefona yüklesem (tabi yüklenebiliyorsa) ana kamerayı kullanarak görüntülü arama yapabilir miyim?

3-) Flash Player'ın çalışması telefonun donanımsal desteğine mi ; yazılımsal desteğine mi bağlı?
(Benim Samsung Corby Pro da, internet tarayıcısında seçeneklerde flash var, fakat pek iş görmüyor)

o ki konu açıldı....

4-) Android işletim sisteminde Symbian gibi büyük ölçekli ve boyutlu fotoğrafları ekstra programsız çalıştırabilecek miyiz ?

5-) Android işletim sisteminde kurulan bütün programlar internet üzerinden mi çalışacak? (Sonuçta Android Google tarafından üretiliyor)

6-) Buna benzer bilinmesi gereke püf noktalar ve sorular??

Şimdiden ilgilenen arkdaşlara teşekkür ederim, yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum... İyi forumlar..

Saygılarımla...

hoss

hoss

Üye
dostum androidli telefonların cogunda 3g var ama ön kamera olmadıgı için konuşmaayı ana kameradan yapabilirsin..
sony ericsson xperia neo modelinde önce 3 g kamerası var
flash player destegi android 2.2 ve üzeri cıkan yazılımdestegi mevcut ancak galaxy ace , p503 gibi modeller donanım geregi 2.2 destegine sahip olmalarına ragmen flash player destegi yok ,bunun yerine skyfire yi yükleyebilirsin flash player dan farkı yok

Starsley

Skyfire çalışmıyor türkiye'de sen Nokia al farkı yakala

e_memet88

e_memet88

Üye
    Konu Sahibi
dostum androidli telefonların cogunda 3g var ama ön kamera olmadıgı için konuşmaayı ana kameradan yapabilirsin..
sony ericsson xperia neo modelinde önce 3 g kamerası var
flash player destegi android 2.2 ve üzeri cıkan yazılımdestegi mevcut ancak galaxy ace , p503 gibi modeller donanım geregi 2.2 destegine sahip olmalarına ragmen flash player destegi yok ,bunun yerine skyfire yi yükleyebilirsin flash player dan farkı yok

Arkadaşım yani flash özelliği cihaz ile ilgili..

Peki Skyfire dediğin nedir açar mısın biraz???

----------Eklendi @ 13:08:39 ---------- Yazıldı @ 12:57:19 ----------

Skyfire çalışmıyor türkiye'de sen Nokia al farkı yakala

Teşekkür ederim ilgin için kardeş...

Peki neden Skyfire çalışmıyor Türkiye'de... Anlamadım...

Ben pek Nokia taraftarı değilim kardeşim yaa...

Saygılar...

Starsley

Bilmiyorum ama çalışmıyor. Sen bilirsin kardeş c601 700 lira tarayıcıda flaş var ikinci kamerada

e_memet88

e_memet88

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum ama çalışmıyor. Sen bilirsin kardeş c601 700 lira tarayıcıda flaş var ikinci kamerada

Kardeş Nokia almak birşey değil...
Önemli olan Nokia'ya muhtaç olmamak...
Zaten nokia cep dünyasının en ucuz ve en basit telefonu..
c6 01 gayet güzel görünümlü bir telefon ama Nokia sızlığın nedenleri başka olunca hiçbir etkisi olmuyor güzelliğin..
Devir ekonomi devri, istediğin coğrafyayı güçlendirmen lazım ama Türk milleti kime ne yardım ettiğinin farkında değil..
Ben bu kadar diyorum.. Kusurum ve yanlışım varsa affola...

Saygılarımla..

e_memet88

e_memet88

Üye
    Konu Sahibi
Başka androidci yok mu yaa.... :S

Bu kadar mı yardımcı oluyorsunuz arkadaşlar yaa..

pRime.

pRime.

Üye
Dostum aradığın fiyatlardaki androidlilerin nerdeyse hiçbirinde flash ve 3g kamerası yok. Görüntülü görüşme de ana kameradan yapılmaz!

hoss

hoss

Üye
burdaki arkaşlar nokia fanı sana zorla nokia aldırtmaya çalışıyorlar farkındaysan arkadasım , sky fire , flash playerin görevini yapıyor ve internetten video izlemeni saglıyor , yukarıdaki bi arkadaş ana kamerayla görüntülü görüşme yapılamaz demiş te benim 250 lira ya aldıgım g502 modelinde ön kamera yoktu ancak görüntülü görüşmeye arka kameradan yapabiliyordum bi sorun yaşamadım
android hakkındaki daha fazla bilgileri android bölümündeki arkadaşlara sorarsan daha iyi yardımcı olurlar dostum
:oke:

e_memet88

e_memet88

Üye
    Konu Sahibi
Dostum aradığın fiyatlardaki androidlilerin nerdeyse hiçbirinde flash ve 3g kamerası yok. Görüntülü görüşme de ana kameradan yapılmaz!

Teşekkürler kardeşim,

Şöyle açık sözlü bir iki kişinin forumda dolaşması güzel :)

Saygılarımla...

----------Eklendi @ 05:34:20 ---------- Yazıldı @ 05:29:28 ----------

burdaki arkaşlar nokia fanı sana zorla nokia aldırtmaya çalışıyorlar farkındaysan arkadasım , sky fire , flash playerin görevini yapıyor ve internetten video izlemeni saglıyor , yukarıdaki bi arkadaş ana kamerayla görüntülü görüşme yapılamaz demiş te benim 250 lira ya aldıgım g502 modelinde ön kamera yoktu ancak görüntülü görüşmeye arka kameradan yapabiliyordum bi sorun yaşamadım
android hakkındaki daha fazla bilgileri android bölümündeki arkadaşlara sorarsan daha iyi yardımcı olurlar dostum
:oke:

Teşekkür ederim kardeş..

Fakat bildiğim kadarıyla bazı telefonlar destekliyor arka kameradan görüntülü aramayı o soru o nedenle soruldu...
Mesela Samsung Wave 723 arka kameradan görüntülü arama yapıyor diyor ürün özelliklerinde, ama hepsi yapıyor mu onu merak ediyordum arthur09prime kardeş onun cevabını vermiş..

En iyisimi biz normal işletim sistemli ikinci el bir ürün bulalım o ki android yok.. aslında fring diye bir uygulama gördüm bu konuda araştırma yaparken fakat tam içeriğini bilmiyorum..sadece sohbet programlarıyla mı çalışıyor yoksa normal görüntülü arama mı yapıyor çözemedim.. ki onunla da ön kamerayla konuşuyorlar izlediğim videolarda..

Saygılarımla..

mtf_hp

Üye
kardeş bende galaxy ace aldım bi türlü görüntülü aramayı yapamadım. skype,fring, o dedidiğin programlarıda denedim olmadı.şu skyfree muhabbetini anlamadım tam olarak anlasam onuda denerdim ) .neyse çalıştıran varsa cevap versin..tşlr.

e_memet88

e_memet88

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun kardeş...
Kardeş tamam o programın çalışma prensibini öğrendim...
İnternet üzerinden msn vb. programlarla ve diğer android telefonlara aynı program kurulması şartıyla görüntülü arıyor...
Galaxy ace çok hoşuma gitmişti şekil özellik bakımından ama o soruna çözüm bulamağım için kaldı...
Şimdi Galaxy Neo yu bekliyorum inşallah tez zamanda Türkiyede satışa sunulur..Şu an Güney Korede satışta.. Galaxy ace ile görünüm aynı... Onda görüntülü arama mevcut fakat.. Ama kamera flaşı yok... Artık onada katlanacaz... Bakalım ne zaman gelir...
Diğer özellikleri kesinleşmemiş vede Korece bilmediğim için sitesinden öğrenemedim
:D

Saygılarımla..

----------Eklendi @ 08:25:52 ---------- Yazıldı @ 08:24:14 ----------

Hatta tuttum Samsunga mail attım... Ace ye görüntülü arama eklenebilir mi? Frimware ile yok diye mail atmışlar... Ürün özellikleri standart filan işte.. Bende o mailden sonra temelli vazgeçtim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...