Bu işler her zaman böyle başlarLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Adamlar babasının hayrına rom destegi verip hergün yayınlıyor degilmi? kimse menfeati olmadan elini oynatırmı?Android Lollipop güncellemesinde Microsofttan teknik bilgi ve uygulama aktarımı yapılmıştır. Herhangi bir anlaşma söz konusu değildir. Uydurma haberlere inanmayalım. Unutmayalım ki CyanogenMod bir Custom Rom geliştirici takımıdır. Ticari markalarla anlaşma yapmaz. Yapsa da yerinde olmaz.
Ticari veya resmi anlaşma söz konusu değil. Tabii ki maddi bir yatırım yapıldı CyanogenMod'a... Microsoft, Google uygulamalarını değil de kendi uygulamalarını koymasını istedi. Para girmeden kimse kimseye destek olmaz.Adamlar babasının hayrına rom destegi verip hergün yayınlıyor degilmi? kimse menfeati olmadan elini oynatırmı?
bende ivan melerin cm sını kullaniorum böle bisey görmedim, bizim kullandığımız orjinal cm degilmi.çok cm rom var note2 icin. şaşırdım valla hangisini kullanayim diyeEmektar Note 2 ye son Cm12.1 build'ini yüklediğimde aynısını gördüm. İlginç.
Emektar Note 2 ye son Cm12.1 build'ini yüklediğimde aynısını gördüm. İlginç.

Böyle bir şey varsa bile Google ile başı fena derde girer. Powered By Microsoft yazılması tam tamına telif hakkı ihlali. Android'i destekleyen Google'dan başkası değildir.Arkadaşlar CyanogenMod'un Microsoft ile bir ilişkisi olmadığı açıklanmıştı. O windows ikonu ise tamamen 1 Nisan şakasından ibaret.
Google ile başı derde girmez. Açık kaynak proje ne de olsa.Böyle bir şey varsa bile Google ile başı fena derde girer. Powered By Microsoft yazılması tam tamına telif hakkı ihlali. Android'i destekleyen Google'dan başkası değildir.
AOSP Sadece bir kısmı kapsıyor. Yazılım içinde ki uygulamalar vs. Bazı cihazların açılış logolarında bile Powered by Google yazıyor. Sen bunu Microsoft yaparsan. Google'da der; Benim ürünümü bana destek vermeden, destek verdi diye gösteriyor. Telefon üretici markalar bile Androidi cihazlarında kullanmak için zamanında Google'dan patent almıştır.Google ile başı derde girmez. Açık kaynak proje ne de olsa.
O senin dediğin uygulamalar gapps için geçerli. Saf androidde google a ait bir imza bulunmamakta.AOSP Sadece bir kısmı kapsıyor. Yazılım içinde ki uygulamalar vs. Bazı cihazların açılış logolarında bile Powered by Google yazıyor. Sen bunu Microsoft yaparsan. Google'da der; Benim ürünümü bana destek vermeden, destek verdi diye gösteriyor. Telefon üretici markalar bile Androidi cihazlarında kullanmak için zamanında Google'dan patent almıştır.
O senin dediğin uygulamalar gapps için geçerli. Saf androidde google a ait bir imza bulunmamakta.

KesinlikleTicari veya resmi anlaşma söz konusu değil. Tabii ki maddi bir yatırım yapıldı CyanogenMod'a... Microsoft, Google uygulamalarını değil de kendi uygulamalarını koymasını istedi. Para girmeden kimse kimseye destek olmaz.
