Haber Android te mıcrosoft kancası?

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
İlginçmiş

PriZm

PriZm

Üye
Emektar Note 2 ye son Cm12.1 build'ini yüklediğimde aynısını gördüm. İlginç.

• Beğen
Tepkiler: ilyas_0177
Invoke

Invoke

Üye

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
    Konu Sahibi
Bu işler her zaman böyle başlar ;) amac yapamayınca rezil olmamak
nisan 1 şakası icin okadar kişinin hakkına giremezler
adamların attıgı maili silmeseydim paylaşacaktım malüm mailler fazla olunca geldigi gibi siliyorum.

karansa

karansa

Üye
Android Lollipop güncellemesinde Microsofttan teknik bilgi ve uygulama aktarımı yapılmıştır. Herhangi bir anlaşma söz konusu değildir. Uydurma haberlere inanmayalım. Unutmayalım ki CyanogenMod bir Custom Rom geliştirici takımıdır. Ticari markalarla anlaşma yapmaz. Yapsa da yerinde olmaz.

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
    Konu Sahibi
Android Lollipop güncellemesinde Microsofttan teknik bilgi ve uygulama aktarımı yapılmıştır. Herhangi bir anlaşma söz konusu değildir. Uydurma haberlere inanmayalım. Unutmayalım ki CyanogenMod bir Custom Rom geliştirici takımıdır. Ticari markalarla anlaşma yapmaz. Yapsa da yerinde olmaz.
Adamlar babasının hayrına rom destegi verip hergün yayınlıyor degilmi? kimse menfeati olmadan elini oynatırmı?

karansa

karansa

Üye
Adamlar babasının hayrına rom destegi verip hergün yayınlıyor degilmi? kimse menfeati olmadan elini oynatırmı?
Ticari veya resmi anlaşma söz konusu değil. Tabii ki maddi bir yatırım yapıldı CyanogenMod'a... Microsoft, Google uygulamalarını değil de kendi uygulamalarını koymasını istedi. Para girmeden kimse kimseye destek olmaz.

Emre

Üye
Oneplusla cm yolları ayırıyormuş.

AHKE

AHKE

Üye
Emektar Note 2 ye son Cm12.1 build'ini yüklediğimde aynısını gördüm. İlginç.

bende ivan melerin cm sını kullaniorum böle bisey görmedim, bizim kullandığımız orjinal cm degilmi.çok cm rom var note2 icin. şaşırdım valla hangisini kullanayim diye

PriZm

PriZm

Üye
Arkadaşlar CyanogenMod'un Microsoft ile bir ilişkisi olmadığı açıklanmıştı. O windows ikonu ise tamamen 1 Nisan şakasından ibaret.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
karansa

karansa

Üye
Arkadaşlar CyanogenMod'un Microsoft ile bir ilişkisi olmadığı açıklanmıştı. O windows ikonu ise tamamen 1 Nisan şakasından ibaret.
Böyle bir şey varsa bile Google ile başı fena derde girer. Powered By Microsoft yazılması tam tamına telif hakkı ihlali. Android'i destekleyen Google'dan başkası değildir.

PriZm

PriZm

Üye
Böyle bir şey varsa bile Google ile başı fena derde girer. Powered By Microsoft yazılması tam tamına telif hakkı ihlali. Android'i destekleyen Google'dan başkası değildir.
Google ile başı derde girmez. Açık kaynak proje ne de olsa.

karansa

karansa

Üye
Google ile başı derde girmez. Açık kaynak proje ne de olsa.
AOSP Sadece bir kısmı kapsıyor. Yazılım içinde ki uygulamalar vs. Bazı cihazların açılış logolarında bile Powered by Google yazıyor. Sen bunu Microsoft yaparsan. Google'da der; Benim ürünümü bana destek vermeden, destek verdi diye gösteriyor. Telefon üretici markalar bile Androidi cihazlarında kullanmak için zamanında Google'dan patent almıştır.

PriZm

PriZm

Üye
AOSP Sadece bir kısmı kapsıyor. Yazılım içinde ki uygulamalar vs. Bazı cihazların açılış logolarında bile Powered by Google yazıyor. Sen bunu Microsoft yaparsan. Google'da der; Benim ürünümü bana destek vermeden, destek verdi diye gösteriyor. Telefon üretici markalar bile Androidi cihazlarında kullanmak için zamanında Google'dan patent almıştır.
O senin dediğin uygulamalar gapps için geçerli. Saf androidde google a ait bir imza bulunmamakta.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kanlı bir savaş çıkmasını isterim açıkçası çok fazla yükselme duraklamaya girdi artık.

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
    Konu Sahibi
Mıcrosoft uygulamalarını android ve ios icin taşıma kararı aldı biliyormusunuz?
kimse boş yere kimsenin adına paylaşım yapmaz heleki bu mıcrosoft ise

adamlar harbi android'i de ele gecirecek ya başımıza iş aldık :D
Ticari veya resmi anlaşma söz konusu değil. Tabii ki maddi bir yatırım yapıldı CyanogenMod'a... Microsoft, Google uygulamalarını değil de kendi uygulamalarını koymasını istedi. Para girmeden kimse kimseye destek olmaz.
Kesinlikle

Takipçi Satın Al

Üst Alt