Peocawe
Üye
Ben teşekkür ederim.

kurdum attım fakat yine dosya indirmeye kalkıyor iptal etsem de olmuyor galaxy wonder kullanıyorum ve birşey daha sormak istiyorum telefondan wifi aracılıgı ile indirmeyi denedim bu sefer de hata verdi sonra tekrar indirmeyi denedim yer yok diyor. acaba data'yı hafıza kartına nasıl taşırım daha önce sorulduysa affola
ellerine sağlık.anlatım için teşekkürler.ilkkez android telefonum oldu zamanla sayenizde öğreniyorum
seviyom ya bu maxicep i çok güzel bi anlatım olmuş eline parmaklarına sağlık![]()
özel mesajlada olabilir konuyu dağıtmamak için burdanda olabilir tesekkürler şimdiden kolay gelsin.ben de data dosyasının içinde böyle bir görüntü var. obb adlı dosyayı atınca olmuyor. dosya adının böyle olması gerekmiyor mu?
selam benim telefonum htc sensation xl yani sd kart yuvasi yok şu an için sadece ücretsiz olan android market oyun uygulamalarını indirebiliyorum. maxicepten indirip yüklemem için neler yapmam gerekir yani biraz bilgilendirilmek istiyorumdaözel mesajlada olabilir konuyu dağıtmamak için burdanda olabilir tesekkürler şimdiden kolay gelsin.
mrhaba benim telefonum galaxy pocket yeni çıktığı için usb kablosu yok galiba o yüzden bluetooth yoluyla yapmak gerekiyor çaresi varmı?
Yani diyorum ki resimdeki dosyalara bakarsan adları site adı gibi ama bendeki dosyanın adı obb. atınca data dosyasına olmuyor diyorum.
İllaha com. ile başlayacak da değil zaten hocam. Fakat obb yi ilk defa görüyorum.