Android Oyun Yükleme [RESİMLİ ANLATIM!] Güncellendi - 04.07.2014

Sponsorlu Bağlantılar

tuna0

Üye
9mm apk'yı kurdum fakat data dosyasını indirirken sorun çıkarıyor hata veriyor. şimdi data dosyasını indiriyorum bunu harici karta atınca çalışır mı ?

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Doğru yere atarsanız evet.

tuna0

Üye
kurdum attım fakat yine dosya indirmeye kalkıyor iptal etsem de olmuyor galaxy wonder kullanıyorum ve birşey daha sormak istiyorum telefondan wifi aracılıgı ile indirmeyi denedim bu sefer de hata verdi sonra tekrar indirmeyi denedim yer yok diyor. acaba data'yı hafıza kartına nasıl taşırım daha önce sorulduysa affola

bytunc74

ellerine sağlık.anlatım için teşekkürler.ilkkez android telefonum oldu zamanla sayenizde öğreniyorum

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
kurdum attım fakat yine dosya indirmeye kalkıyor iptal etsem de olmuyor galaxy wonder kullanıyorum ve birşey daha sormak istiyorum telefondan wifi aracılıgı ile indirmeyi denedim bu sefer de hata verdi sonra tekrar indirmeyi denedim yer yok diyor. acaba data'yı hafıza kartına nasıl taşırım daha önce sorulduysa affola

Oyunları hafıza kartına taşımak için root yetkisi olması gerekli telefonda. Eğer sorun hala devam ediyorsa oyunla ilgili bir sıkıntı vardır.

- - - Eklendi - - -

ellerine sağlık.anlatım için teşekkürler.ilkkez android telefonum oldu zamanla sayenizde öğreniyorum

Ben teşekkür ederim kardeşim.

tuna0

Üye
root olmadan oyun yüklesem de hafıza kartından çalışmaz mı yani ?

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Çalışır kardeşim.

ozsahmet

Üye
arkadaşlar apk dosyasını kurmaya çaıştığımda dosya bozuk yükleme yapılamadı diyor.. Bütün büyük oyunlarda aynı tableti çinden aldım adamlar spiderman felan atmışlar kütür kütür çalışıyo ben kurmaya çalışınca yükleme yapmıyor kurulumu bilgisayarda yapıp tablete atma gibi bir yöntem varmı sis uzantısında felan oluyordu apk ler içinde varmı böyle birşey?

MaximRom

Üye
amma zahöetli iş yahu :D symbian da ki gibi dosyayı direk karta atıp oyunu telefon da kursak çalışmaz mı yani şimdi :D

ZaZuM

ZaZuM

Üye
seviyom ya bu maxicep i çok güzel bi anlatım olmuş eline parmaklarına sağlık :D

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: tedirgin1111
hsynslk

hsynslk

Üye
Arkadaslar bana galaxy ace uygun sensorlu araba yarisi oyununun yazilim kodlari lazim nereden bulabilirim bilgisi olan varmi?

sek00

sek00

Üye
ben de data dosyasının içinde böyle bir görüntü var. obb adlı dosyayı atınca olmuyor. dosya adının böyle olması gerekmiyor mu?

didar

didar

Üye
selam benim telefonum htc sensation xl yani sd kart yuvasi yok şu an için sadece ücretsiz olan android market oyun uygulamalarını indirebiliyorum. maxicepten indirip yüklemem için neler yapmam gerekir yani biraz bilgilendirilmek istiyorumda :) özel mesajlada olabilir konuyu dağıtmamak için burdanda olabilir tesekkürler şimdiden kolay gelsin.

pasha2023

Üye
mrhaba benim telefonum galaxy pocket yeni çıktığı için usb kablosu yok galiba o yüzden bluetooth yoluyla yapmak gerekiyor çaresi varmı?

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
ben de data dosyasının içinde böyle bir görüntü var. obb adlı dosyayı atınca olmuyor. dosya adının böyle olması gerekmiyor mu?

Anlatmak istediğiniz olayı tam olarak anlamadım..

- - - Eklendi - - -

selam benim telefonum htc sensation xl yani sd kart yuvasi yok şu an için sadece ücretsiz olan android market oyun uygulamalarını indirebiliyorum. maxicepten indirip yüklemem için neler yapmam gerekir yani biraz bilgilendirilmek istiyorumda :) özel mesajlada olabilir konuyu dağıtmamak için burdanda olabilir tesekkürler şimdiden kolay gelsin.

Dahili hafızanıza atamıyor musunuz ? Oradan olur belki pek bir bilgim yok deneyin derim.

- - - Eklendi - - -

mrhaba benim telefonum galaxy pocket yeni çıktığı için usb kablosu yok galiba o yüzden bluetooth yoluyla yapmak gerekiyor çaresi varmı?

Kart okuyucu sayesinde de halledebilirsiniz.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar konunun çok sayıda kopyası var. Alıntı yapmanıza bir şey demiyorum, benimde alıntı yaptığım konular var fakat hepsinde alıntı olduğunu belirtiyorum. Sizden ricam alıntı yaparken konunun alıntı olduğunu, hatta mümkünse kaynak dahi belirtmenizi istiyorum.

sek00

sek00

Üye
Yani diyorum ki resimdeki dosyalara bakarsan adları site adı gibi ama bendeki dosyanın adı obb. atınca data dosyasına olmuyor diyorum.

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Yani diyorum ki resimdeki dosyalara bakarsan adları site adı gibi ama bendeki dosyanın adı obb. atınca data dosyasına olmuyor diyorum.

İllaha com. ile başlayacak da değil zaten hocam. Fakat obb yi ilk defa görüyorum.

Üst Alt