Android Oyun Yükleme [RESİMLİ ANLATIM!] Güncellendi - 04.07.2014

Sponsorlu Bağlantılar

berk_cglr

Üye
bende htc hd2 var miui serisi android rom yuklu gameloft oyunlarini indirince internetten daya dosyasini indirmek istedigim uyumsuz diyor bunu nasil duzeltebiliri nfs shift, angry bird sorunsuz kurdu ama bu olmuyor

Anqer-X

Anqer-X

Üye
Arkadaslar ben bu n.o.v.2HD oyununu tüm dosyalarını çektim wifiden oyun acılıyor demosu oynuyor fakat oyuna girerken kapatıldı dıye uyarı alıyorum...tamam diyorum..tekrar açıyorum yine aynı ne iş anlamadım..cihazım g.s.2...kurulum dizinide dogru.SD CARD GAMELOFT_games içinde..ics.4.0.3.sandeviç surumunede guncelledım..daha ne eksik anlayamadım...

ademazca

Üye
ellerine kollarına sağlık :) harika anlatım olmuş calıştı sonunda :)

----------Eklendi @ 13:49:19 ---------- Yazıldı @ 13:39:28 ----------

şimdiki sorun :) oyunun tam ekranda cıkmaması ne olabilir ?

valla ben ne yaptımsa olmadı 2 oyun copy dedi başkası wifi ye yüklendi ama bi sorun var benim telefonu phone ve card olarak görüyor card = sd phone = dahili hafıza
sd cardın içinde ne android var ne gameloft var bunlar dahili hafızanın içinde 2 türlüde denedim olmadı :D beceremedik ios kullandığımız zaman neler yapiyorduk ama android saçma olacak ama beceremedik.

izzetinho

Üye
apk dosyasını yükledim ama sd dosyasını bulamadım yardımcı olurmusunuz

quix55

Üye
Benim bir sorum olucak ben kısa bir süre içersine arc s alıcam telefonda kullanıcıya kalan hafıza 320mb gerçekten çok düşük ben oyun yüklediğimde bu oyun benim hafıza kartımamı yüklenecek yoksa telefon hafızasınamı ?

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Telefon hafızasına fakat sd karta taşıyabilirsiniz ( bağzı uygulamalarda geçerlidir ) + 320mb hiçte az değil arkadaşım. Çok rahat idare eder seni. Çoğu insan 150mb ile yetinebiliyor rahat bir şekilde. :)

quix55

Üye
fifayı yüklemek istiyodum fakat 1.6gb dediler hayal oldu artık :)

---------- Eklendi @ 18:00:26 ---------- Yazıldı @ 17:50:11 ----------

bunun bir çaresi yokmu? Eğer öyleyse ben hiç hafıza kartı almıyim :)

quix55

Üye
Konu gerçeten çok açıklayıcı olmuş Teşekkürler

galatasaray57

Üye
arkadaşlar andıroite sybian oyunları yüklenebiliyor mu bir yardımcı ol sanız aşırı sevinirim

guvenxy

Üye
beyler yardım lütfen...bıktım tekrar tekrar wifi den oyun indirmekten root tek programla yapılıyor onu biliyorum burda sorun yok.. daha sonra root yaptık oyun dosyasını (files) oyunu kurulu oldugu yere attık direk görürmü dosyayı yoksa herhangi bir program gerekirmi..keza oyunları programları sd karta kurmak içinde bir program gerekirmi yoksa root yapınca bu özellikler otomatikman telefona ekleniyormu..

mesela ben tüm programları oyunları sd kartta kurmak istiyorum ne yapmam gerek net olarak bunu yapmak istiyorum..birde oyunları wifiden deyilde hazır dosyayı oyun klasörüne atarak çalıştırmak istiyorum

dtmmustafa

Üye
teşekkürler

simonquest

Üye
beyler yardım lütfen...bıktım tekrar tekrar wifi den oyun indirmekten root tek programla yapılıyor onu biliyorum burda sorun yok.. daha sonra root yaptık oyun dosyasını (files) oyunu kurulu oldugu yere attık direk görürmü dosyayı yoksa herhangi bir program gerekirmi..keza oyunları programları sd karta kurmak içinde bir program gerekirmi yoksa root yapınca bu özellikler otomatikman telefona ekleniyormu..

mesela ben tüm programları oyunları sd kartta kurmak istiyorum ne yapmam gerek net olarak bunu yapmak istiyorum..birde oyunları wifiden deyilde hazır dosyayı oyun klasörüne atarak çalıştırmak istiyorum

oyunları,programları sd ye kurmak için app2sd gibi bir program gerekir.
hazır dosyayı oyun klasörüne atmak için oyunun data sını indirmen lazım telefonunun işlemcisine göre vs.

Kurt.AdaM

Kurt.AdaM

Üye
bu sd dosyalarını rarlımı atacağız yoksa rardan çıkarıpmı..
birde hafıza kartına attığımız apk dosyaları..kurulunca nereye kuruluyor..kartamı telefonamı..

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Rardan çıkarıp atacaksın kardeşim. Telefona kurulur genelde.

remosel

Üye
Ben BİA 2 yi kurmaya çalışıyorum.APK yı tele kurdum onda sorun yok ama SD dosyası ZİP li halde.Onu Zipten çıkarıp mı SD karta yüklemem lazım ? Yaptım olmuyor nedense ???? Bu arada benim telde
app installer,
apk manager ve androzip yok galiba .Acaba ondan mı olmuyor ???

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Ben BİA 2 yi kurmaya çalışıyorum.APK yı tele kurdum onda sorun yok ama SD dosyası ZİP li halde.Onu Zipten çıkarıp mı SD karta yüklemem lazım ? Yaptım olmuyor nedense ???? Bu arada benim telde
app installer,
apk manager ve androzip yok galiba .Acaba ondan mı olmuyor ???

Bir üst mesajda da belirtmişim zaten zipten çıkartılıp yapılacak diye kardeşim. Bu arada Bia2 nin sd dosyasını Gameloft>games'in içerisine atacaksın. Çünkü gameloft yapımı oyun bia2.

cihatgenc

cihatgenc

Üye
tesekkürler

remosel

Üye
Teşekkürler .Oldu şimdi.Kızma hemen.:)

x-scarface

x-scarface

Üye
çok :tşk:

Üst Alt