Android Oyun Yükleme [RESİMLİ ANLATIM!] Güncellendi - 04.07.2014

Sponsorlu Bağlantılar

PriveT

PriveT

Üye
Selamlar, ben androidin cok acemisiyim.
2-3 apk dosya yukledim, direk kurdum calisti. Simdi bu konuyu gordum.
Acaba eskiden apk dosyalari direk kurmak imkani yoktuda mi bu konu acildi? Yoksa Bazi apk`ler (tesadufen benim kurduklarim) direk kuruluyor, bazilari halen kurulmuyor mu?

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Selamlar, ben androidin cok acemisiyim.
2-3 apk dosya yukledim, direk kurdum calisti. Simdi bu konuyu gordum.
Acaba eskiden apk dosyalari direk kurmak imkani yoktuda mi bu konu acildi? Yoksa Bazi apk`ler (tesadufen benim kurduklarim) direk kuruluyor, bazilari halen kurulmuyor mu?

Merhaba. Bazı oyunlar SD dosyası istemez, yani hepsi APK nın içindedir. Sizinkide muhtemelen öyle olsa gerek. : )

sharke2010

sharke2010

Üye
başka türlü yüklenmezmi?

join_23

join_23

Üye
teşekkürler

553_olmaz_553

Üye
ii anlatım olmuş

- - - Eklendi - - -

teşekkür ederim

faruk4153

Üye
arkadaşlar bende galaxy nexus var açamadım oyunu dediklerinizi aynen yaptım olmadı yardmcı olurmusunuz

bandit_hilmi

Üye
ben de bi türlü acamiyorum hep tekrar download istiyor.rootlu mu olmasi gerekiyor telefonun.arc s kullanıyorum

kral_hades

Üye
dediklerinizin aynısını yaptım fakat tıklıyorum oyuna giriyomus gibi oluyo 1 saniye sonra masaüstüne dönüyo açılmıyo bu arada oyun fifa 2012

kral_hades

Üye
konu ölmüş kimsenin umrunda değil

protactinium

Üye
Resimde anlatılanı yaptım fakat şöyle bir sorun oluştu "DERLEYİCİ HATASI".Bu soruna bir çözüm bulamadım ne bu sitede ne de başka sitelerde.

Ayrıca şöyle bir sorun daha oluştur > Usb kablosunu taktım dosyaları görüntülemek için açtım > Android > data > bundan sonra Gameloft diye dosya bulamadım kendim kurdum öyle attım acaba bundan mı kaynaklanıyor anlamadım.Yardımcı olursanız sevinirim lütfen.

cext

Üye
apk yi telefondaki hangi yere atacaz android mi ?

ak_al

ak_al

Üye
bu tür oyunların çalışması için telefon rootlu mu olmalı bende de çalışmıyor da!
ben becerememişim şimdi yaptım sağolalsın :)

metin1365

metin1365

Üye
bu tür oyunların çalışması için telefon rootlu mu olmalı bende de çalışmıyor da!
ben becerememişim şimdi yaptım sağolalsın :)

kardeş bende beceremiyorum sen nasıl yaptın :D

asa359

Üye
kardeş bi sorum olucak ya .s ben Samsung Galaxy Young S5360 kullanıcısıyım fakat ski safari oyununu yüklüyorum kuruyorum ,
kurduktan sonra oyunu bulamıyorum
diger oyunları kurunca menuye gidiyor ama bunun nereye gittigini bilmiyorum .s

bide diger oyunları yükleyince kaydet ve aç butonu geliyor bnu yükleyince sadece kaydet butonu geliyor lütfen yardımcı ol .s.s

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar konuyla eskisi gibi sık sık ilgilenemiyorum.. Çok yoğunum 2 aydır.. Gerekli işlemleri yetkili birisi yaparsa sevinirim.

-Emre

-Emre

Üye
sd dosyasının uzantısı sd mi ?

cext

Üye
videolu anlatım yapabilme imkanınız var mı ?

- - - Eklendi - - -

bende scard>android yok sadece android var ona yaptım ama oyuna girince ,Error
download error .The server is not available or validation of this files is not succesful . Please try again later , yaziyor telefonum galaxy ace yardım ltfnn .

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
videolu anlatım yapabilme imkanınız var mı ?

- - - Eklendi - - -

bende scard>android yok sadece android var ona yaptım ama oyuna girince ,Error
download error .The server is not available or validation of this files is not succesful . Please try again later , yaziyor telefonum galaxy ace yardım ltfnn .

sdcard bir klasör ismi değil. sdcard sizin hafıza kartınızın ismi. Android'in içinde ki data klasörüne atıcaksınız oyunun sd dosyasını.

Üst Alt