Android Oyun Yükleme [RESİMLİ ANLATIM!] Güncellendi - 04.07.2014

Sponsorlu Bağlantılar

tcfb

tcfb

Üye
Hocam bide şöyle bişey var android/data ya taşınan klasörler com. yla başlar hep. gameloftun Oyunlarında ise düz isim mesela modern combat sandstorm şöyle olur . sd/gameloft/games/sandstorm yada 2 sinede uymuyor o zaman üreticinin adına bakıcaksın ea ise
hafıza kartına ea dosyası kurup içine glu ise glu diye klasör açmak gerekiyor . bence bunuda ekle küçük bi dipnot olarak

- - - Eklendi - - -

mrhaba benim telefonum galaxy pocket yeni çıktığı için usb kablosu yok galiba o yüzden bluetooth yoluyla yapmak gerekiyor çaresi varmı?

androzip i indir playstoreden. ücretsiz dösya yöneticisi . maxicep den paylaşılan uygun oyunları bul indir genelde ripleyip upluyolar
inen zip dosyasını bu programla çıkart . gereken yere at sonra apkyı kur oyun açılır.

- - - Eklendi - - -

ben de data dosyasının içinde böyle bir görüntü var. obb adlı dosyayı atınca olmuyor. dosya adının böyle olması gerekmiyor mu?

obb dosyasını data nın içine değil androidin içne atıcaksın yani data ile obb yan yana klasör olucak androidin içinde.

- - - Eklendi - - -

selam benim telefonum htc sensation xl yani sd kart yuvasi yok şu an için sadece ücretsiz olan android market oyun uygulamalarını indirebiliyorum. maxicepten indirip yüklemem için neler yapmam gerekir yani biraz bilgilendirilmek istiyorumda :) özel mesajlada olabilir konuyu dağıtmamak için burdanda olabilir tesekkürler şimdiden kolay gelsin.

rar dosyalarını normal internet tarayıcısı bilinmeyen dosya türü deyip indirmiyor . opera mini kur. sonra androzipi kur . androzip playstorede ücretsiz. sonra oyunun sd apk sını indir sd riplendiği için söylüyorum andro zipi işine yarayacaktır . inen sd dosyasını androzip ile aç daha sonra atılması gereken yere at. apk yı kur oyna .

- - - Eklendi - - -

kurdum attım fakat yine dosya indirmeye kalkıyor iptal etsem de olmuyor galaxy wonder kullanıyorum ve birşey daha sormak istiyorum telefondan wifi aracılıgı ile indirmeyi denedim bu sefer de hata verdi sonra tekrar indirmeyi denedim yer yok diyor. acaba data'yı hafıza kartına nasıl taşırım daha önce sorulduysa affola

data inerken sd memoryi seçmeniz gerekli .

- - - Eklendi - - -

amma zahöetli iş yahu :D symbian da ki gibi dosyayı direk karta atıp oyunu telefon da kursak çalışmaz mı yani şimdi :D

zaten aynı iş . bu sd dosyası olanlarda oluyo . yani sd dosyası varsa genelde kaliteli oyunlarda olur gerekli yere at apk yı kur oyna .
eğer sd yoksa zaten symbian gibi sadece çalışan apkyı bulmak önemli at hafızaya kur .

- - - Eklendi - - -

fifayı yüklemek istiyodum fakat 1.6gb dediler hayal oldu artık :)

---------- Eklendi @ 18:00:26 ---------- Yazıldı @ 17:50:11 ----------

bunun bir çaresi yokmu? Eğer öyleyse ben hiç hafıza kartı almıyim :)

sen o işi yanlış anlamışsın . apk lar launcher gibidir oyun dosyalarını hafızaya atarsın . apk lar telefonda kalır . apknın boyutu 20 mb olsa telefon hafızana bazen 1 mb a yüklenir . yani o 1.6 hafıza kartına . 5 mb telefona kurulur.

• Beğen
Tepkiler: sek00

dnz 20

Üye
merhaba arkadaslar,

azönce yanlislikla telefonunun icindeki sd kartindan gameloft dosyasini sildim....
ne yapmam lazim??:off:

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
merhaba arkadaslar,

azönce yanlislikla telefonunun icindeki sd kartindan gameloft dosyasini sildim....
ne yapmam lazim??:off:

Tekrar olusturun ve oyunun sd dosyasını içine atın. Wifi den çekiyosanız da tekrar çekin.

• Beğen
Tepkiler: dnz 20

dnz 20

Üye
tamam tesekkürler.

sek00

sek00

Üye
Tamamdır. :tşk: yardımın için.

KaBaRDeY_1976

Üye
Eyvallah Kardeş

mesutsengon

Üye
kardeş sd dosyasını nerden bulabilirm yok arıyorum arıyorum hiç bir yerde yok :( yardım pls link falan yokmu

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim kuracağın oyunun sd dosyasını aratıcaksın. örnek veriyorum Asphalt 5'i. Google'da aratırken Asphalt 5 sd dosyası gibi.

türkojan89

Üye
slm benim tel samsung galaxy young dedin gibi apk dosyasını atıp kuruorm ama download ekranı falan gelmio oyun ashalpt 5 :S

BehzatÇ.

BehzatÇ.

Üye
en geç yarın bu konudaki en aktiflerden biri olcam :D android telefonum geliyorda :D

türkojan89

Üye
yardım edicek iyi bilen biri yokmu ?

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
slm benim tel samsung galaxy young dedin gibi apk dosyasını atıp kuruorm ama download ekranı falan gelmio oyun ashalpt 5 :S

Sende direk SD dosyasını indirip Gameloft>games'in içine atmayı dene o zaman kardeşim. Google'da ya da forumda aratarak bulabilirsin. : )

- - - Eklendi - - -

en geç yarın bu konudaki en aktiflerden biri olcam :D android telefonum geliyorda :D

Hayırlı olsun diyelim o halde. : )

türkojan89

Üye

Sende direk SD dosyasını indirip Gameloft>games'in içine atmayı dene o zaman kardeşim. Google'da ya da forumda aratarak bulabilirsin. : )

problem dedin gibi yaptım halde hala download istemesi check istemesi olmuo malesef :(

sezginex

Üye
:tşk:

abandonware

abandonware

Üye
bende bişi var zannettimde girdim :zzz:

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
bende bişi var zannettimde girdim :zzz:

Anlamadım ? eğer konunun çok gereksiz olduğunu düşünüyorsan bu konu yaklaşık 1 yıl önce açılmıştı. Yani o zamanlar android kullanıcıları bu kadar fazla değildi ve oyun yüklemekte zorluk çeken insanlar vardı. Ayrıca bir çok kişiye yararı dokunduğu kesin. Yorumları baştan sona kadar okumanı tavsiye ederim. İlk defa böyle bir yorum alıyorum bu konu hakkında. Teşekkür ediyorum.

BehzatÇ.

BehzatÇ.

Üye
gangstar rioda önce apk yi kurdum sonra sd yi gameloftun içine attım olmadı şimdide android dataya atcam inş. olur

Üst Alt