Peocawe
Üye
dediğin gibi atıyorum direk data dosyasının içine olmuyor.
İndirdiğin oyunun adı ne ki ?
dediğin gibi atıyorum direk data dosyasının içine olmuyor.
mrhaba benim telefonum galaxy pocket yeni çıktığı için usb kablosu yok galiba o yüzden bluetooth yoluyla yapmak gerekiyor çaresi varmı?
ben de data dosyasının içinde böyle bir görüntü var. obb adlı dosyayı atınca olmuyor. dosya adının böyle olması gerekmiyor mu?
selam benim telefonum htc sensation xl yani sd kart yuvasi yok şu an için sadece ücretsiz olan android market oyun uygulamalarını indirebiliyorum. maxicepten indirip yüklemem için neler yapmam gerekir yani biraz bilgilendirilmek istiyorumdaözel mesajlada olabilir konuyu dağıtmamak için burdanda olabilir tesekkürler şimdiden kolay gelsin.
kurdum attım fakat yine dosya indirmeye kalkıyor iptal etsem de olmuyor galaxy wonder kullanıyorum ve birşey daha sormak istiyorum telefondan wifi aracılıgı ile indirmeyi denedim bu sefer de hata verdi sonra tekrar indirmeyi denedim yer yok diyor. acaba data'yı hafıza kartına nasıl taşırım daha önce sorulduysa affola
amma zahöetli iş yahusymbian da ki gibi dosyayı direk karta atıp oyunu telefon da kursak çalışmaz mı yani şimdi
![]()
fifayı yüklemek istiyodum fakat 1.6gb dediler hayal oldu artık
---------- Eklendi @ 18:00:26 ---------- Yazıldı @ 17:50:11 ----------
bunun bir çaresi yokmu? Eğer öyleyse ben hiç hafıza kartı almıyim![]()
merhaba arkadaslar,
azönce yanlislikla telefonunun icindeki sd kartindan gameloft dosyasini sildim....
ne yapmam lazim??![]()
Tamamdır.yardımın için.

Eyvallah Kardeş

slm benim tel samsung galaxy young dedin gibi apk dosyasını atıp kuruorm ama download ekranı falan gelmio oyun ashalpt 5 :S
en geç yarın bu konudaki en aktiflerden biri olcamandroid telefonum geliyorda
![]()
Sende direk SD dosyasını indirip Gameloft>games'in içine atmayı dene o zaman kardeşim. Google'da ya da forumda aratarak bulabilirsin. : )
problem dedin gibi yaptım halde hala download istemesi check istemesi olmuo malesef![]()
bende bişi var zannettimde girdim![]()

bende bişi var zannettimde girdim![]()