Android Oyun Yükleme [RESİMLİ ANLATIM!] Güncellendi - 04.07.2014

Sponsorlu Bağlantılar

ganeja

Üye
teşekkurler..faydalı paylaşım..ama işiniz zor bir sürü model..tablet..telefon)))

kinger1905

kinger1905

Üye
arkadaslar bı konuda danısmak ıstıyorum , telefonum turkcellden garantılı aldım yanı root lu mu oluo rootsuz mu bılmıorum ama
1- app installer
2- apk manager
3- androzip
bunları telefonuma dırek yukleyebılırmıyım bı de elımde bıkac oyunun apk dosyası var ama sd dosyaları yok bunları nasıl tele yukleyebılırım acaba yardımcı olursanız sevınırım bu konularda bıraz acemıyım

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bı konuda danısmak ıstıyorum , telefonum turkcellden garantılı aldım yanı root lu mu oluo rootsuz mu bılmıorum ama
1- app installer
2- apk manager
3- androzip
bunları telefonuma dırek yukleyebılırmıyım bı de elımde bıkac oyunun apk dosyası var ama sd dosyaları yok bunları nasıl tele yukleyebılırım acaba yardımcı olursanız sevınırım bu konularda bıraz acemıyım

Kardeşim, telefonun garantisiz geliyor direk sana. Söylediğin programları root olmadan yükleyebilirsin. Fakat rootlu olduğu taktirde telefonun, oyunları daha rahat oynayabilirsin. Apk dosyasını kur ve oyuna gir otomatik indirir gerisin fakat kablosuz internetin olması gerekiyor.

izmailov3

Üye
samsung galaxy ace s5830
1-asphalt 6
2-pes 2012
3-N.O.V.A 2 Near Orbit Vanguard Alliance HD v1.0.0
4-Need For Speed Shift v1.0.73

bu oyunları kaldırırmı ?

----------Eklendi @ 18:48:49 ---------- Yazıldı @ 18:48:09 ----------

suanda pes 2012 download ediyorum samsung galaxy ace s5830 da ancak kasma fln yaparmı acaba ?

ibrahim539

ibrahim539

Üye
Teşekkürler

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy ace s5830
1-asphalt 6
2-pes 2012
3-N.O.V.A 2 Near Orbit Vanguard Alliance HD v1.0.0
4-Need For Speed Shift v1.0.73

bu oyunları kaldırırmı ?

----------Eklendi @ 18:48:49 ---------- Yazıldı @ 18:48:09 ----------

suanda pes 2012 download ediyorum samsung galaxy ace s5830 da ancak kasma fln yaparmı acaba ?

Asphalt 6 imkansız. Diğer hepsini kaldırır.

gold-king

Üye
Rica ederim ama pcden de yapilsa apk dosyasini kurabilmek icin app installer, kaldirmak icin de apk manager şart.. ayrica bir dosya yoneticisi programi da ozellikle bir android telefon icin olmazsa olmaz.. ben genelde apk+sd dosyalarini netten wifi ile indiriyorum app installer ile apk dosyasini kuruyorum sonra androzip ile sd dosyasini android dosyasina tasiyorum calisiyor :)
Bu da aklinizda bulunsun...

bunu nasıl yapıyorsunuz tam olarak açıklar mısınz?

uluenis3

uluenis3

Üye
SD dosyası olmayınca oyunu demo olarak mı download ediyo apk ?

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
OBiRSeRSeRi

OBiRSeRSeRi

Üye
Ya ne beLa bisey bu android symbianda ne guzel jar veya sis dosyasini indir kur :S. iş yerindeki Müdür basima bela acti android işletim sistemli samsung telefonu var oyun istiyor benden :D tövbe ya :s

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Ya ne beLa bisey bu android symbianda ne guzel jar veya sis dosyasini indir kur :S. iş yerindeki Müdür basima bela acti android işletim sistemli samsung telefonu var oyun istiyor benden :D tövbe ya :s

Ahahah. :D Emir büyük yerden yüklüceksin. Anlatımını ben yaptım gerisi sizden. :D

etna81

etna81

Üye
Arkadaşlar merhaba.

Android telefonlara oyun yüklemeyi bilmeyenler için kısa bi şekilde anlatacağım.
(yalnız apk+sd dosyasını indirince geçerlidir bu aksi taktirde sd dosyasını telefon patch olarak download eder).

1. Apk+sd dosyasını bilgisayarınıza indirin.
2. İlk önce "Apk" dosyasını telefona atın ve usb kablosunu çıkartın.
3. Sonra telefona attığınız "Apk" dosyasını kurun 1 defa çalıştırın ve download ekranı gelene kadar bekleyin ardından oyundan çıkış yapın.
4. Usb kablonuzu telefonunuza bağlayın ve "sd" dosyasını SDCARD içindeki "Android>data" klasörünün içine atın.

Önemli:
(
Eğer indirdiğiniz oyun "Gameloft" ise o zaman 4. maddeyi şöyle uygulayın ) ;
"sd" dosyasını SDCARD içindeki "gameloft>games" adlı klasörün içine atıyoruz.

ve oyuna girin.

Aksi bir durum olmadığı sürece oyun sorunsuz çalışır.

Bir defa beğen'e basarsanız memnun olurum :)

Gameloft oyunlarının tümü hafıza kartına kurulmaz mesela galaxy s gibi dahili hafızası olan telefonlarda oyunlar dahili hafızaya kurulur.. Hafızanın dolmasının önüne geçmek içinse bu program yardımıyla oyunlarınızı hafıza kartınıza yükleyeceksiniz..

Galaxy SL i9003 de olumlu sonuç alınmıştır diğer telefonlarda denenmemiştir ve çalışma garantisi de yoktur deneyenler sonucu yazarlarsa sevinirim..

ekran görüntüleri aşağıda eklentide..

http://www.maxicep.com/www.megaupload.com/?d=KTRG89LY

ellerine kollarına sağlık :) harika anlatım olmuş calıştı sonunda :)

----------Eklendi @ 13:49:19 ---------- Yazıldı @ 13:39:28 ----------

şimdiki sorun :) oyunun tam ekranda cıkmaması ne olabilir ?

melo_sedo

melo_sedo

Üye
kardeş çok saol _=)

katran1

Üye
ashpalt 5i indrdim de içinden apk çıkmadı nasıl yapıcaz?

erkanaymak

erkanaymak

Üye
:oke:

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
@etna81 yaptığına sevindim kardeşim güle güle oyna. Bazı oyunların tam ekranda çalışmama sebebi o oyunun telefonunla uyumlu olmadığını gösterir. Örnek veriyorum; telefonun 320x480 ise 480x800 oyunları desteklemez.

@melo_sedo sen sağol kardeşim.

@katran1 sade sd dosyasını indirmişsindir kardeşim apk+sd yazarsan aradığında daha kolay olur.

Üst Alt