Peocawe
Üye
o halde gun bross oyunu diğer oyunlar gibi uyumsuz başka sd datalı oyunlar deniycez teşekkürler
Ben tesekkur ederim.
o halde gun bross oyunu diğer oyunlar gibi uyumsuz başka sd datalı oyunlar deniycez teşekkürler
teşekkurler..faydalı paylaşım..ama işiniz zor bir sürü model..tablet..telefon)))
Her güzel işin bir zor yanı vardır. 
arkadaslar bı konuda danısmak ıstıyorum , telefonum turkcellden garantılı aldım yanı root lu mu oluo rootsuz mu bılmıorum ama
1- app installer
2- apk manager
3- androzip
bunları telefonuma dırek yukleyebılırmıyım bı de elımde bıkac oyunun apk dosyası var ama sd dosyaları yok bunları nasıl tele yukleyebılırım acaba yardımcı olursanız sevınırım bu konularda bıraz acemıyım
samsung galaxy ace s5830
1-asphalt 6
2-pes 2012
3-N.O.V.A 2 Near Orbit Vanguard Alliance HD v1.0.0
4-Need For Speed Shift v1.0.73
bu oyunları kaldırırmı ?
----------Eklendi @ 18:48:49 ---------- Yazıldı @ 18:48:09 ----------
suanda pes 2012 download ediyorum samsung galaxy ace s5830 da ancak kasma fln yaparmı acaba ?
Rica ederim ama pcden de yapilsa apk dosyasini kurabilmek icin app installer, kaldirmak icin de apk manager şart.. ayrica bir dosya yoneticisi programi da ozellikle bir android telefon icin olmazsa olmaz.. ben genelde apk+sd dosyalarini netten wifi ile indiriyorum app installer ile apk dosyasini kuruyorum sonra androzip ile sd dosyasini android dosyasina tasiyorum calisiyor
Bu da aklinizda bulunsun...
SD dosyası olmayınca oyunu demo olarak mı download ediyo apk ?
eemğine sağlık üstad fakat (http://www.maxicep.com/www.megaupload.com/?d=KTRG89LY) bu linke tıkladığımda bu mesaj geliyo Geçersiz Komut: Forum
Eğer normal ve geçerli bir Linke tıkladığınızdan eminseniz, Lütfen, Yönetici ile irtibata geçin.yardımcı olursan sevinirim
Ya ne beLa bisey bu android symbianda ne guzel jar veya sis dosyasini indir kur :S. iş yerindeki Müdür basima bela acti android işletim sistemli samsung telefonu var oyun istiyor bendentövbe ya
![]()
Emir büyük yerden yüklüceksin. Anlatımını ben yaptım gerisi sizden. 
Arkadaşlar merhaba.
Android telefonlara oyun yüklemeyi bilmeyenler için kısa bi şekilde anlatacağım.
(yalnız apk+sd dosyasını indirince geçerlidir bu aksi taktirde sd dosyasını telefon patch olarak download eder).
1. Apk+sd dosyasını bilgisayarınıza indirin.
2. İlk önce "Apk" dosyasını telefona atın ve usb kablosunu çıkartın.
3. Sonra telefona attığınız "Apk" dosyasını kurun 1 defa çalıştırın ve download ekranı gelene kadar bekleyin ardından oyundan çıkış yapın.
4. Usb kablonuzu telefonunuza bağlayın ve "sd" dosyasını SDCARD içindeki "Android>data" klasörünün içine atın.
Önemli:
( Eğer indirdiğiniz oyun "Gameloft" ise o zaman 4. maddeyi şöyle uygulayın ) ;
"sd" dosyasını SDCARD içindeki "gameloft>games" adlı klasörün içine atıyoruz.
ve oyuna girin.
Aksi bir durum olmadığı sürece oyun sorunsuz çalışır.
Bir defa beğen'e basarsanız memnun olurum
Gameloft oyunlarının tümü hafıza kartına kurulmaz mesela galaxy s gibi dahili hafızası olan telefonlarda oyunlar dahili hafızaya kurulur.. Hafızanın dolmasının önüne geçmek içinse bu program yardımıyla oyunlarınızı hafıza kartınıza yükleyeceksiniz..
Galaxy SL i9003 de olumlu sonuç alınmıştır diğer telefonlarda denenmemiştir ve çalışma garantisi de yoktur deneyenler sonucu yazarlarsa sevinirim..
ekran görüntüleri aşağıda eklentide..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
http://www.maxicep.com/www.megaupload.com/?d=KTRG89LY
harika anlatım olmuş calıştı sonunda 
oyunun tam ekranda cıkmaması ne olabilir ?