Android Oyun Yükleme [RESİMLİ ANLATIM!] Güncellendi - 04.07.2014

Sponsorlu Bağlantılar

ofluorhann

Üye
arkdaşlar bende sony xperia u var bi türlü oyun yükleyemedim nasıl yapıcam bi yardımcı olursanız sevinirim

kazimkaraman

Üye
bende galaxi wondir var ama bi turlu oyun indiremedim yardimci olursaniz cok sevinirim

istillalive

istillalive

Üye
Öncelikle paylaşım için çok teşekekürler. Yeni bir samsung s3 kullanıcısıyım.Bu konularda yeniyim mesajlara baktım ama kafam çok karıştı.. Apk+sd programlarını bilgisayarıma değilde telefonuma indirdim, illa ki bilgisayara indirmek gerekiyor mu? Oyunu indirirken hem apk hemde sd dosyalarını da mı indirmek gerekiyor? :/

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle paylaşım için çok teşekekürler. Yeni bir samsung s3 kullanıcısıyım.Bu konularda yeniyim mesajlara baktım ama kafam çok karıştı.. Apk+sd programlarını bilgisayarıma değilde telefonuma indirdim, illa ki bilgisayara indirmek gerekiyor mu? Oyunu indirirken hem apk hemde sd dosyalarını da mı indirmek gerekiyor? :/

Öncelikle herkese cevap veremediğim için özür dilerim. Bir çok kez belirttim bunu zaten... Sana gelecek olursak apk+sd'yi telefona indirsende olur fark etmez. Ama doğru yerlere atman gerekiyor sd dosyasını. sd dosyası dediğimiz şey apk dosyasının datasıdır. yani apk dosyasını yükleyip ardından açarsan otomatik olarak wifiden de çekebilirsin onu.. hemde kendi doğru yere atar sd dosyasını. ben sadece evinde wifi bulunmayan arkadaşlara anlattım bu olayı.

• Beğen
Tepkiler: istillalive
istillalive

istillalive

Üye
çok teşekkür ederim. cevap için. yani telefondan girdiğim zaman forumdan herhangi bir oyunun (mesela zombiewood) apk. indirdiğim zaman yeterli mi oluyor? wi-fi bağlantım oldugu için telefon otomatikman sd dosyasını çekecek?

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim. cevap için. yani telefondan girdiğim zaman forumdan herhangi bir oyunun (mesela zombiewood) apk. indirdiğim zaman yeterli mi oluyor? wi-fi bağlantım oldugu için telefon otomatikman sd dosyasını çekecek?

Aynen öyle. :) apk dosyasını indirmen yeterlidir wifi bağlantın olduğu sürece..

• Beğen
Tepkiler: istillalive

Sorumania11

Üye
Hocam denedim olmadı acil yardım ya ?
Spiderman yükleyemedim

trolbaba

Üye
eline saglik hocam eyvallah.

karete kazım

Üye
yükleyecek uygulama bulunamadı dior tablette ne yapmam lazım ?

bemas

Üye
eyvallah kardeşim

mstery60

mstery60

Üye
tesekkurler

frontiera

Üye
Teşekkürler..

ozzo01

ozzo01

Üye
Tesekkurler androidde yeniyim cok yardmci oldu bu konu :)

loneywolfs

Üye
benim sd kartta android data diye bir klasör yok ne yapmam lazım​

- - - Eklendi - - -

benim sd kartta android data diye bir klasör yok ne yapmam lazım​

fernoke

Üye
herkez sormuşda ben bişi sorucam bu sd kartta dataya atılacak olan sd dosyası klasör halindeki mi atılacak yoksa klasör içindeki data dosyası mı bunu anlayamadım

--karakefen--

Üye
herkese selam.

rostdrop

Üye
İndirdiğim dosya gpk nasıl ayrıstrcam androzip falan var ama acamıyorum yardım :S

aydogan89

Üye
lutfen yardm edın bende galaxy s3 war bu gta 3 ü indrdm androit/data içne koyuyrm apk yı kurduktan sonra ama oyun gene download dıo hata verıyo asphaltı fln kuramadım hep oyun hata verdı bi yardım edin

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
lutfen yardm edın bende galaxy s3 war bu gta 3 ü indrdm androit/data içne koyuyrm apk yı kurduktan sonra ama oyun gene download dıo hata verıyo asphaltı fln kuramadım hep oyun hata verdı bi yardım edin

vice city'nin dosyalarını Android>Obb klasörünün içine atıcaksın.

enes lg

Üye
slm arkadaşlar benim sd cart da android dosyası yok ne yapmam lazım acil cevap

Üst Alt