Android Oyun Yükleme [RESİMLİ ANLATIM!] Güncellendi - 04.07.2014

Sponsorlu Bağlantılar

calypso16

calypso16

Üye
ben bir türlü beceremiyorum apk+sd yüklemesini dendiği gibi yapıyorum ama olmuyor

zerrin92

Üye
Arkadaşlar SD kartımda yer kalmadı oyunlar hafıza kartına yüklemek istiyorum nasıl yapıcam yani SD Data dosyasını hafıza kartından nasıl çalıştırabilirim?

metinoktaybeyaz

Üye
şimdi ben gta3.apk indirdim sd dosyasını indirmedim. Telefona atıp kuracam. Sd dosyalarını kendisimi indirir?

ammoc4

Üye
usta pes 12 de dosyayı telefon hafızasına atın diyor bunu nasıl yapcam peki ?

Remember Me

Remember Me

Üye
yararlı bir konu eline sağlık

ento123

Üye
ya bende htc desire c var ama bir türlü oyun atamadım htc sync den yüklüyorum onda menü ye oyunun resmi geliyor ama oyun hata verip duruyor usb bağlantısı yapıyorum ondada attığm apk dosyası telefonun hiç bir yerinde bulamıyorum yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler :)

blackclaw31

Üye
Ben senin dediklerini yaptım tablete bağladım apk yi sd carda attım çıkardım kurdum download yeri geldi kapattım çıkardım sonra ea diye bir dosya var sd dosyası onu sd carda attım sonra çıkardım açtım ama yinede indirme istiyor ? yardım lütfen

okokmen

Üye
çok saol kardeş download error alıyodum sürekli artık düzeldi :)

mt001

Üye
tesekkurler cok ıyı paylasım

azab40300

Üye
Anlasilir

logart67

Üye
Google nexus da da bu yöntem işe yarar mı? bildiğiniz üzere yerleşik hafızalı bi telefon sd giris yok

- - - Eklendi - - -

Ayrıca google nexus a wifi olmadan yada telefonun internet paketini kullanmadan bilgisayardan app installer programını yüklemenin bi yolu warmı acaba?

CABBAR

CABBAR

Üye
Android hiç kullanmadım daha önce. Tablet aldım Android 4.0'lı marketten wifi ile oyun yüklerken bu konuda anlatılanları yapacak mıyım ? Yoksa internet üzerinden kurulum mu yapılacak? :tşk:

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sizden çok özür diliyorum konuyla ilgilenemediğim için. Üniversiteye hazırlanıyorum forumla pek ilgilenemez oldum. Fakat daha önce de açıklamasını yapmıştım konunun kilitlenmesine dair. Zaten bir çok sayıda kopyası var konunun. Android ile bir alakam kalmadı iOS a geçtiğim için. Olumlu ve olumsuz yorum yapan herkese teşekkürler tekrar fakat konuyla artık pek ilgileneceğimi sanmıyorum.

semicartermatic

semicartermatic

Üye
benim sd kartı yok. 16gb kendi hafızasına nasıl atabilirim oyunu? şimdiden teşekkürler.

volkan321

Üye
Bse yuklyemedim

ekrem.ts1

ekrem.ts1

Üye
arkadaşlar adroid markette paralı olan oyunları nette bulamadım bulduklarım da bozuk ve çalışmaz durumda markette paralı olan oyun ve uygulamaları da paylaşırsanız sevinirim veya bu tür oyunların bulunduğu sitenin sağlam link'ini de atarsanız sevinirim şimdiden paylaşımlar için :tşk:

bitman97

Üye
arkadaslar ben uygulamayi indirdim apk +sd diyo apk yi 7z olarak paylasmis arkadas dosyayi pcden aciyorum .apk disinda hersey var :(

NeBeL07

Üye
Yardım edermisn telefonu pcye baglayınca hafıza kartı var vide phone card var ben apk yükleyince telefondan phone carda yükleniyor phone carddın boyutu az oldugundan sd dosyasını oraya atamıyorum nasıl hafıza kartına yükliycm

seqiz

seqiz

Üye
tel.e bunları indirdim.nasıl dewam etmeliyim?yardımcı olursan sewinirim.

foreverthe

foreverthe

Üye
Bilmeyen arkadaşlara çok yardımcı olucak :)

Üst Alt