Android Gingerbread 2.3.4 Temiz ve Stabil Kurulum + 2.3.7 Güncellemesi + ICS Kurulum

Sponsorlu Bağlantılar

mutlu 1452

mutlu 1452

Üye
asphalt6 yı çalıştırabilen oldumu?

osmanayman

osmanayman

Üye
    Konu Sahibi
Daha çalıştıramadım...

disconnect4141

disconnect4141

Üye
Bende nfs shift gerekli dosyayi indiriyor sonra beklenmedik bicimdi kapandi diyor..

mert_1047

mert_1047

Üye
bi daha deneme fırsatı bulamadım işte en fazla ilerlediğim nokta sağ alt g işareti ve ana ekrana atıyor bi daha deneyeceğim demekki az kaldı başarmama memory booster tarzı prolarla cihazı biraz boşaltıp deneyeceğim gene hadi hayırlısı...

disconnect4141

disconnect4141

Üye
Ben daha 2.3.3 yükleyemedim. Ana sayfadakiler hariç başka yol yok mu? Bu kurulumu 2.3.1 gibi deb haline getirebilir miyiz?

mert_1047

mert_1047

Üye
bence çok pratik bi kurulumu var nerede taklıyorsunuz anlamadım? dosyaların ismi uzun geliyorsa cihazdan 1 2 3 vs diye adlandırın tıkır tıkır kurarsınız

converter2

converter2

Üye
hocam paylaşım için teşekkürler setupcpu 600 mhzde kalıyor 1 ghz yapamıyorum androıd kurulu herşey tamam .kernelleri yeniden yüklesem düzelirmi dpkg -i kernel-power_2.6.28-maemo46_armel.deb

dpkg -i kernel-power-flasher_2.6.28-maemo46_armel.deb

dpkg -i kernel-power-settings_0.11_armel.deb
bunlar owerlock için olanlar galiba diğerleri multiboot var.

----------Eklendi @ 11:19:34 ---------- Yazıldı @ 11:12:04 ----------

Eski Sürüm mürüm istemiyor ben cihazı sabah komple flashladım 8gblık uygulama vs... için sonra ilk android kurdum cayır cayır çalışıyor bu arada arkadaşalr burada bi kaç android oyununun eklentileri kendisi filan var malum asphalt 6 eklenti istiyor 500 mb:S ben henüz indiriyorum patları çalışırsa haber ederim Selamlar...

kardeş bu linkten 3 parti asphalt 6 indirdim rar dosyası diyor ama açamıyorum bilgisayarda yardımcı olursan sevinirim teşekkürler

osmanayman

osmanayman

Üye
    Konu Sahibi
Birlikte aç seçeneğinden winrarı seç istersen:oke:

mert_1047

mert_1047

Üye
kardeş asphalt 6 sevdasından vazgeç çok uğraştım olmuyor dün zaten cihazı bir hata sonucu yeniden flashladım o linkten indirme işe yaramıyor çünkü:S 3üne tıklayıp klasöre çıkart deyince işlemesi lazım olmuyormu ? ne hatası alıyorsun? bütün n900 lü arkadaşlara tavsiyem kesinlikle android ikinci sisteminiz oalrak bulunsun dün bi hata sonucu maemo yu boot edemiyordum androidden girdim bütün dosyalarımı çektim cihazdan:)

converter2

converter2

Üye
rar dosyası yazıyor ama açmıyor winrarı açarak girdim çıkarırken 314 file hatası verdi tanımlanamayan arşiv sorunu diyor ben oyundan geçtim cpuyu ayarlayamıyorum 600 den ykarı çıkmıyor

mert_1047

mert_1047

Üye
demekki indirirken bi kırılma filan olmuş çünkü aynı dosyayı indirdiğimde bi sıkıntı çıkmamıştı nerede overclock yapamıyorsun androidde mi yoksa maemodamı maemoda bugüne kdar hiç oc yapmadım android de zaten bi sıkıntı olmaması gerek set cpudan daha pratik oc programı yok zaten:)

converter2

converter2

Üye
,androidde yapamıyorum 600 den yukarı çıkmıyor du şimdide multiboot menü gelmiyor direk maemo açılıyor on defa restart attım yine aynı.

mert_1047

mert_1047

Üye
cihaz açılırken nokia yazısında hemen q ye veya herhangi bir harfe basın klavyeden multiboot karşınıza gelecektir

tutas_tee

tutas_tee

Üye
elinize saglik tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin bazi yerlerde karti bolumlemeden ve birazdaa degisik sekilde verilmis acaba bir fark varmi karti blumlemeyi illakide yapmalimiyiz egerr olmazsa olmaz bir uygulama ise yada baska bir yolu varmi karti bolumlemnini acaba???

mert_1047

mert_1047

Üye
programların hepsi deb zaten neyine zorlanıyorsunuz çok pratik arkadaşlar 10 dakika kastınızmı iş tamamdır yani bunun ne zor yanı var bakın orada arap sitesinin linkini vermişler girin nasıl karışık mutlu usta sağolsun kendisi en kolay kurulacak şekilde anlatmış f.osmansx1 de bütün dosyaları surmuş bi tek kurmak kalıyor! bunada zor diyenleri kınıyorum şahsen cihazı alalı yaklaşık bi ay oldu 3.haftamda kurdum denedim herşeyiyle güzel şebeke telefon problemini çözsünler gene kuracağım

BJK_FREAQ

Üye
Arkadaslar bende Android 2.3.3'ü N900'üme kurdum ancak Bilgisayarimdaki Android oyunlari hangi klasöre nasil atmaliyim ?
Yani su .apk dosyalarini ?

mert_1047

mert_1047

Üye
asphalt 6 denemem ile ilgili yeni bilgilendirmeler

bir arkadaşa desire aldık ve ona kurduk cihazda stabil bir şekilde oynayabildiğimizi söyleyemeyeceğim
2:asphalt 6 için yeni linkler düşmüş youtube a bi kaç yöntem vermişler motorola apk ile kurmuş adamın biri birde swap açın demiş(hiç aklıma gelmemişti:S) videosunu izledim pek kasmıyordu desire dan stabil oynatıyordu:)
3:androidi en kısa zamanda tekrar kurup denemelerime devam edeceğim

asphalt 6 yı açmayı bir kez başardım yanlız araba seçince reset yedim ram yetersiz kalıyor:S:S

----------Eklendi @ 21:25:46 ---------- Yazıldı @ 21:19:20 ----------

Arkadaslar bende Android 2.3.3'ü N900'üme kurdum ancak Bilgisayarimdaki Android oyunlari hangi klasöre nasil atmaliyim ?
Yani su .apk dosyalarini ?

cihazın ana dizinine atın androiddeki file manager dan kurun olay bu

mert_1047

mert_1047

Üye
Arkadaşlar oyunu sonunda çalıştırdım gerçekten dehşet kasmaymış vs... yok harika çalışıyor 750 800mhz arası çalıştırdım yanlız cihaz arada sıkışınca poyundan atıyor yanlız bu atışlar yarış sırasında olmuyor yakında video eklerim:)

osmanayman

osmanayman

Üye
    Konu Sahibi
Ram olayını nasıl hallederiz... Mutlu kardeş "task ayarlardan security low yap rami yükselt" demişti önceki mesajların birinde... Fakat göremedim...:bilmm