Android Gingerbread 2.3.4 Temiz ve Stabil Kurulum + 2.3.7 Güncellemesi + ICS Kurulum

Sponsorlu Bağlantılar

mutlu 1452

mutlu 1452

Üye
oyunu çalıştırmana sevindim task manenger den ayarlardan security i tıkla ve low u seç çık bidaha gir ve daha fazla uygulama kapatacak 145-150 mb free yazarsa rahat oynarsın

----------Eklendi @ 23:21:27 ---------- Yazıldı @ 23:10:19 ----------

birde career e basınca hemen bölüm seçmeyin 20-25 saniye bekleyin hemen üst üste basınca kitleniyor

mert_1047

mert_1047

Üye
mutlu usta low yetmiyor ben işinaslını çözdüm
android de ramin boşunu ortaya çıkarabilmek için biraz cihazı zorlamak lazım çünkü daha önceleri deniyordum elli kez temizliyordum maks. 127 filan oluyordu benim taktik şu cihazı başlatıyorum temizlik maks 127 filan ulaşıyor ardından ganstar 2 açıyorum bi tur atıp çıkıyorum bi temizlik 149 150 oluyor bi dahja gangstar atıyorum 155 filan birde klavyeyi kapatıyorum ayarlardan sonra giriyorum zaten cihaz oynamaya başladımı işlem tamam kasma filan bişey yok desire de bu kadar stabil oynayamıyorduk:) Yardımların İçin Teşekkürler

mutlu 1452

mutlu 1452

Üye
dedigin yöntemde doğru bir oyuna girip çıktığında rami yükseltiyor onu söylemeyi unuttum sana kısmetmiş

mert_1047

mert_1047

Üye
onu da tesadüfen keşfettim kısmetimde varmış birde bu arada ben 3.1.2 apk kullandım yani motorola apksi birde onun cache i indirdim oynamak isteyen arkadaşlar olursa maksat bilgileri bulunsun isteyen olursa linkde verebilirim

Bu arada mutlu usta mobile4arab da meşhur olmuşsun sen asphalt açıkken girmişsin ya adamlar diyor hangi sistemde oynamış palm a mı çıktı vs.. baya ilginç bi konu vardı:)))

tutas_tee

tutas_tee

Üye
galaksy s modellerini yükleyeceksin applanet proğramını yükle bütün oyunları bedava indir oyna

acaba yardim edermisiniz bu programi hafiza kartina attim ama hafiza kartini gormuyor marketten appintaller uygulamasi yukleyin dediler ama market kullanilmamaktadir diyor acaba uygulamalaru ve oyunlari nasil yukleyecegim bir yardim???

birde bu android sistemi telefondan kaldirmak istersem ne yapmam gerekiyor soyleyebilirmisisniz???

mert_1047

mert_1047

Üye
fast & furious 5 çıkmış android için yarın indirip deneyeceğim youtube da ios için olan versiyonun videosunu izledim oyun harika gözüküyor

• Beğen
Tepkiler: tutas_tee
disconnect4141

disconnect4141

Üye
Asphaltın linkleri versen güzel olur. Cache vs..

mutlu 1452

mutlu 1452

Üye
son güncellemeler sonucunda androidde sms gönderilebiliyor denedim

kaan dean

kaan dean

Üye
son güncellemeler sonucunda androidde sms gönderilebiliyor denedim

mutlu sunu ogrenmek istiyorum ben androidi kurduktan sonra iki isletim sistemi arasinda nasil gecis yapicam. android kuruldugunda maemo yu hic bir sekilde kullanamamazlik varmi . yoksa iki secenegide tercihe goremi kullaniyorsun tam olarak ne oluyor..?

mutlu 1452

mutlu 1452

Üye
ikisinide kullanabilirsin teli açarken kızağı aç multiboot gelecek oradan 1 ve 2 ye basıp hangisini açacağını seçiyorsun maemo iptal olmuyor

kaan dean

kaan dean

Üye
mutlu ozeline bakarmisin?

----------Eklendi @ 19:56:17 ---------- Yazıldı @ 18:11:46 ----------

indirme isleminden sonraki xterm kodlarini girince bu cikiyor.... ne ypamaliyim

mutlu 1452

mutlu 1452

Üye
ilgili dsyaları mydocsa at ve kodların hepsini yeni not defteri aç hepsin kopyala xterminali aç sırasına göre kopyala yapıştır yap ozaman yanlışlık olmaz birboşluk bile
fazla yapsan xterm hata verir
bu arada mount /home /and cd /and komutlarını girmemişsin ondan hata oluşmuş

kaan dean

kaan dean

Üye
yine ayni hatayi verdi......."" bu arada mount /home /and cd /and komutlarını girmemişsin""
demissin bu kodu ayri ayri mi yazicaz senin burda yazdigin gibi hepsini birmi yazicaz.. bu arada msn vermistim eklermisin lutfen

mutlu 1452

mutlu 1452

Üye
ayrı ayrı yazacaksın ilk sayfaya bak anlarsın zaten

kaan dean

kaan dean

Üye
ayni sonuc vazgecmek uzereyimm neden hata verir acmaz anlamiyorum:@:off::vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur

mert_1047

mert_1047

Üye
Asphaltın linkleri versen güzel olur. Cache vs..

ßuyrun Size Asphalt 6

Bi çok versiyonun bulunduğu 7z dosyası

siz içinde 3.1.2 apk var onu kuracaksınız

cache 3 part:

not oyuna gireceğinizde en az 152 veya üzeri boş rem gerekmekte selamlar... İyi Eğlenceler wi-fi açıkken filan gameloft opyunlarına girmeyin kaçağa düşüyor sonra

Kaçaktan çıkarma yöntemi:

Ayarlar uygulamalar kaçağa düşen uygulamaya bi tık verileri temizleye bi tık not: oyun saveiniz komple silinir oyun ilk açtığınız günkü haline geri döner

kaan dean

kaan dean

Üye
hata yapmamak adina telefonu sifirdan HARD FORMAT attimm yeniden verilen komutlari yerine getirmeme ragmen sonuc yine husran....

kaan dean

kaan dean

Üye
sonunda baska bir siteden yukledim actim kurdum vs... simdi oyunlari nasil kurucaz verilen linki indirdik sonra bunu nereye aticaz sd kartami nereye...?

osmanayman

osmanayman

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar şu bahsettiğiniz "Security Low" meselesini bir türlü halledemedim... Ayarlar, Advanced Task Manager, Advanced Task Killer prolarında böyle bir seçenek göremedim... Ram en fazla 135 mb falan bende...:bilmm