Android Gingerbread 2.3.4 Temiz ve Stabil Kurulum + 2.3.7 Güncellemesi + ICS Kurulum

Sponsorlu Bağlantılar

mutlu 1452

mutlu 1452

Üye
kendi n900 ümden asphalt6 videosu

saruman_me

saruman_me

Üye
illa bu oyunu oynamak için güzelim tlf nu farklı kılıklara sürmek hiç hoş değil bence ki emin ol şu oyunu açan bi sürü tlf dan çok üstün..

osmanayman

osmanayman

Üye
    Konu Sahibi
Bu telefonu seviyorum yaa....:aha:

zovet

Üye
Arkadaşlar, Android'i kurmaya çalıştım ancak, multiboot menüde sadece ;

Maemo 2.6.28-omap1
Maemo kernel-power46

seçenekleri var. Android yok. Nerde hata yapıyorum acaba?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

mutlu 1452

mutlu 1452

Üye
etc/mutiboot.d/ dizininde android.item dosyası yok ondan açamıyorsun bunu oraya at açılsın

zovet

Üye
Arkadaşım hızlı cevabın için teşekkür ederim. Söylediğin klasörde item dosyasının aynısından vardı ama diğerini de kopyaladım. Fakat değişen hiç bişey olmadı. Başka bir problemmi var acaba?

mutlu 1452

mutlu 1452

Üye
microsd karta 2.bölümü ext3 formatına bölüm yaptınmı

zovet

Üye
Ha onu yapmadım. daha dogrusu yapamadım. yapabılırsem kurma ıslemını yenıden yapmammı lazım yoksa dırek calısırmı.

mutlu 1452

mutlu 1452

Üye
2.3.3 sürümü yüklediysen bidaha yüklemene gerek yok

zovet

Üye
Ben hala halledemedim bunu. Dün akşamdan beri 4.kez format attım. 8gb'lık vanillada yükledim ama yine olmadı. Sorunum şu, her yüklemeyi bitirdiğimde cihaz hafızası dolu, gelen ve giden mesajlarınız ve görüşme kayıtlarınız tutulamıyor gibi bişey yazıyor. App manager'dan da yükleme yapmak istediğimde aynı uyarıyı alıyorum. Sabahtan beri tüm forumu taradım bir cevap bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.

--------------- Ekleme ---------------

Ben hala halledemedim bunu. Dün akşamdan beri 4.kez format attım. 8gb'lık vanillada yükledim ama yine olmadı. Sorunum şu, her yüklemeyi bitirdiğimde cihaz hafızası dolu, gelen ve giden mesajlarınız ve görüşme kayıtlarınız tutulamıyor gibi bişey yazıyor. App manager'dan da yükleme yapmak istediğimde aynı uyarıyı alıyorum. Sabahtan beri tüm forumu taradım bir cevap bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.

öğrendiğim kadarıyla rootfs hafızasının dolmasından bu uyarıyı veriyormuş. Peki ben nerde hata yapıyorum acaba? android dosyalarını direk orayamı kuruyorum acaba bilmeden??

osmanayman

osmanayman

Üye
    Konu Sahibi
Aynı hatayı ben de yapmıştım. Kurulumu (ilk sayfada) eksiksiz yapmaya çalış sorun çıkacağını zannetmiyorum.:oke:

mert_1047

mert_1047

Üye
Mutlu kardeş şu asphaltı nasıl çalıştırdığını anlatman mümkünmü elli türlü sd cache indirdik . 0 elde var 0 oyun açılıyor video bölümünü atlıyorum sağ altta g işareti çıkıyor 10 saniye durup atıyor sorun bizdenmi kaynaklı yoksa şans işimi çözemedim:S veya nereden indirdin linki yollarsan sevinirim senin verdiğin android oyunlar adlı klasörden de kurdum cache i telden indirdim sonuç aynı hüsran:S bu backup alıp yükleme hikayesi vardı sgs içn onu denedim o da fıss:S kaç çeşit apk dosyası denedim senin verdiğini denedim başkasını denedim bir tülü olmadı gitti:S Yardımların İçin Şimdiden Teşekkürler Selamlar...

zovet

Üye
Aynı hatayı ben de yapmıştım. Kurulumu (ilk sayfada) eksiksiz yapmaya çalış sorun çıkacağını zannetmiyorum.:oke:

Evet, haklısın. Her defasında aynı satırı atlamışım. Sonunda hallettim. Ama şimdi de ilk açılışta Türkçeyi seçtim, şimdi ingilizce ve rusça karışımı bişey oldu, tamamen ingilizceye çeviremiyorum :-(

osmanayman

osmanayman

Üye
    Konu Sahibi
İlk açılıştı biraz bekletir (5dk kadar) dil seçimi yap android iconuna tıkla her ne kadar el işareti android iconunun üstüne gelirse gelsin sen bekle bir-iki adımdan sonra açılır. Daha sonraki girişlerinde ise bunlarla uğraşmazsın. Zaten tele girdiysen ayarlardan değiştirmeyi dene... Selametle...

burhankul

Üye
Gingerbread 2.3.3 (Şifre: dr.midofayad)

link calismiyo indiremiyorum arkadasim

disconnect4141

disconnect4141

Üye
Bu virtual box ile ext 3 formatlı 8 mblık NITROID adında bolumu nasıl oluşturabiliriz?

osmanayman

osmanayman

Üye
    Konu Sahibi
O kısmı ben de yapamadım... Fakat kurulumu ilk sayfadaki gibi yaptım ve şu an hiçbir problem yok... Selametle...

mutlu 1452

mutlu 1452

Üye
asphalt6 benim verdiğimi yüklemişsin sağ altta g işareti var telefondan data dosyasını indirmişsin açılması lazım benimkide aynısı belki ram yetersiz geliyodur.
task manengerdan bak 145 mb olması lazım oynaması için task ayarlardan security low yap rami yükselt bide öyle dene açması lazım

disconnect4141

disconnect4141

Üye
Bende acilirken biraz yazilar dolduktan sonra siyah ekranda 1 tane cizgi var oyle kaliyor sizde de ilk acilis boyle mi beklemem mi gerekiyor?