Android Gingerbread 2.3.4 Temiz ve Stabil Kurulum + 2.3.7 Güncellemesi + ICS Kurulum

Sponsorlu Bağlantılar

mutlu 1452

mutlu 1452

Üye
yeni sürüm 2.3.4 de bazen konuşmalarda ses gelir gibi oluyor ama net degil

kaan dean

kaan dean

Üye
mutlu kardes bu task managere bulamiyorum sunu resimli bi gostersen girmedigim bolumu kalmadi:@ asphalti aciyorum malesef bu video oynatilamiyor diyor....!!!!:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur

osmanayman

osmanayman

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar şu bahsettiğiniz "Security Low" meselesini bir türlü halledemedim... Ayarlar, Advanced Task Manager, Advanced Task Killer prolarında böyle bir seçenek göremedim... Ram en fazla 135 mb falan bende...:bilmm

Lütfen cevap...|-)

mutlu 1452

mutlu 1452

Üye
muhtemelen eski sürümü yüklemişsindir 2.3.3 de video açılamıyor diye hata vermiyor

mutlu 1452

mutlu 1452

Üye
task manengerda ayarlara girmen için telin ekran kapatma tuşunu çek sçenekler çıkacak ayarları seç en aşşağıda securityi seç low u seç tekrar çık gir daha
fazla uygulama kapatacak

----------Eklendi 09.05.2011 @ 00:02:55 ---------- Yazıldı 08.05.2011 @ 23:59:29 ----------

yeni surume nasil guncellerim komple bastanmi kurmaliyim...?

root

mount /home /and

cd /and

tar xvf /home/user/MyDocs/gingerbread-Mido.Fayad-2.3.3-RC3.tar

gingerbread-Mido.Fayad-2.3.3-RC3.tar dosyasını mydocsa at terminalde yukarıdaki komutları gir bukadar basit

osmanayman

osmanayman

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah Mutlu kardeş...:oke:

mutlu 1452

mutlu 1452

Üye
yeni sürüm 2.3.4 te ses geliyor ama net degil yakın zamanda telefon konuşmasınıda çözerler tam kullanılır hale gelir sms gönderebiliyor kamera,radyo,gps okadar önemli degil benim
için maemoda var zaten önemli olan konuşabilmek

deepnesssss

Üye
Uyarı : Arkadaşlar bu aday sürümdür demedi demeyin arkadaşlar bunu kurmadan önce bu os nin aday sürümü olduğunun bilinmesi gerektiğini düşünüyorum

osmanayman

osmanayman

Üye
    Konu Sahibi
2.3.3'de oyunlara herhangi bir hata ile karşılaşmadan giriyordum (Asphalt6'nın oyundan atması dışında). 2.3.4'de girerken "Bu video dosyası oynatılamıyor" diyor. İlk açtığımda dememişti şimdi bu sorunu vermeye başladı. Swap desteği sağlanmış deniyor. Ram yine 256mb. swap ne işe yarayacak anlamadım.

mert_1047

mert_1047

Üye
sawp takas alanı oluyor maemoda zaten aktif olarak devrede ben asphalt6 yı bitirdim 2.3.3 de (163 e kadar çıkarabiliyordum boş remi) 2.3.4 ne kadar stabil ? hız olarak fark varmı gerçi şimdi kuracağım beğenmezsem geri dönerim 2.3.3 e?

Not:Swap için hafıza kartında yanılmıyorsam üçüncü bir bölüme ihtiyaç sanki öyle gözüküyor deneyince haber ederim Selamlar...

2.3.4 ü Kurdum Sistemle İlgili İlk İzlenimler:

2.3.3 e göre gerçekten büyük stabilite farkı var sistem daha stabil ve kararlı çalışıyor boş remi maksimuma çıkarmak için binbir türlü takla atmamıza gerek kalmamış:) gene de system klasöründen gereksiz bi kaç şeyi silmem gerekecek maksat açılışta çıkmasın birde androidin orjinal launcher ı eklenmiş buna sevindim:) swapı daha deneyemedim sistemi kuralı iki dakika oldu zaten:)

2.3.4 te Asphalt6 izlenimim 135 mb boş ramle oyunu açtı helal olsun

osmanayman

osmanayman

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal launcher'ı nasıl aktif ederim? Şu an HTC Sense launcher var ve devre dışı bırakamıyorum. Kaldırmam mı gerekiyor? Yoksa bi ayarı vs var mı? Bu arada ram en fazla 144mb bende. Dediklerinizi aynen uyguladım artış oldu(100'den 144'e çıktı). Daha arttırmak için ne yapayım? Orjinal launcher rami arttırır mı?

keops_crush

Üye
arkadaşlar şu hafıza kartını ikiye bölme kısmını nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz virtual box programını kurdum ama beceremedim izlediğiniz yolları adım adım anlatırsanız teşekkür ederim !!!

osmanayman

osmanayman

Üye
    Konu Sahibi
FPse (PS Emulatörü) ile Tekken3 oynadım acayip hızlı... Uçuyor adeta. Fakat asphalt6 hala açmadı demek sorun oyunun data dosyalarında. Bir de onları değiştirip deneyelim...:hmmm

----------Eklendi @ 15:45:19 ---------- Yazıldı @ 15:44:32 ----------

2.3.4 te Asphalt6 izlenimim 135 mb boş ramle oyunu açtı helal olsun

Swap işe yarıyor demek...:oke:

----------Eklendi @ 15:47:05 ---------- Yazıldı @ 15:45:19 ----------

arkadaşlar şu hafıza kartını ikiye bölme kısmını nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz virtual box programını kurdum ama beceremedim izlediğiniz yolları adım adım anlatırsanız teşekkür ederim !!!

Ben de o kısmı anlamıyorum fakat gerek yok zaten... İlk sayfadaki kurulumu yapın tamamdır...:oke:

keops_crush

Üye
root

mkdir /and (Şayet hata verirse "sudo mkdir /and" komutunu kullanın)

mount /home /and

cd /and

tar xvf /home/user/MyDocs/gingerbread-Mido.Fayad-2.3.3-RC3.tar komutunu verdikten sonra x terminal kapıtılıcaktır diyip işlemi sonlandırıyor arkadaşlar sorun neden olabilir ?

disconnect4141

disconnect4141

Üye

Gerek yok ama ayırcaksan "MiniTool Wizard Home Edition ya da Professional" bu konular için biçilmiş kaftan :)

----------Eklendi @ 21:42:23 ---------- Yazıldı @ 21:40:53 ----------

Ben size Androidi kurduktan sonra cpufreq ile nasıl overlock yapacağımızı sorcaktım? Androidden sonra 600 mhzye düşüyor daha yükseltemiyoruz bunun çözümü nedir?

osmanayman

osmanayman

Üye
    Konu Sahibi
ilk sayfada verilen kernellerden sonra teli her açışında yükseltilmesi gerekiyor...

root

cd /home/user/MyDocs

dpkg -i kernel-power-bootimg_2.6.28-maemo46_armel.deb

dpkg -i kernel-power-modules_2.6.28-maemo46_armel.deb

dpkg -i kernel-power_2.6.28-maemo46_armel.deb

dpkg -i kernel-power-flasher_2.6.28-maemo46_armel.deb

dpkg -i kernel-power-settings_0.11_armel.deb

Kolay gelsin....

mert_1047

mert_1047

Üye
Orjinal launcher'ı nasıl aktif ederim? Şu an HTC Sense launcher var ve devre dışı bırakamıyorum. Kaldırmam mı gerekiyor? Yoksa bi ayarı vs var mı? Bu arada ram en fazla 144mb bende. Dediklerinizi aynen uyguladım artış oldu(100'den 144'e çıktı). Daha arttırmak için ne yapayım? Orjinal launcher rami arttırır mı?

orjinal launcherı kullanmak için ayarlar uygulamalar o htc sense dediğin launcher pro nun yamalısı osman usta ayarlar uygualmalardan onu bul varsayılanları temizle cihazı resetle seçmiş olursun swap çalışmıyor sistem çok stabil eskiden asphalt hep resetlerdi ben şimdi sistemi direk açar açmaz açıyorum oynuyorum Helal Olsun adamlara

disconnect4141

disconnect4141

Üye
Arkadaslar adroidde muzik calarin mzuikleri video oynaticinin videolari ve resim go9stricinin tum resimleri gostermesi icin ne yapmamiz gerekiyor?

Birde bu android icin asphalt 6 angry birds disinda multitouch olmayan guzel oyunlar var mi? Program olarakta neler yukleyelim?

mert_1047

mert_1047

Üye
Fotoğraf Editliyorsanız Little Photo Adlı Programı Tavsiye Ediyorum Çok Güzel Efektler Var Birde Sword Diye Bir program var kılıcınızı seçiyor cihazı sallıyorsunuz:):)