Android Gingerbread 2.3.4 Temiz ve Stabil Kurulum + 2.3.7 Güncellemesi + ICS Kurulum

Sponsorlu Bağlantılar

saruman_me

saruman_me

Üye
arkadaşlar ben hala tlf özeliğini kulanamıyorum numarayı çevirdiğimde uçak modunu kapat diyorum kapanmıyorda :S yeni sürümü yükledik denğileni yaptık acaba eksik bişimi yaptık yardımcı olusanız çok sevinirm teşekküler..

osmanayman

osmanayman

Üye
    Konu Sahibi
Telefon özelliği derken aramayı kastediyorsan çıkmadı daha... Fakat şebeke var...

mert_1047

mert_1047

Üye
Telefon özelliği henüz çalışmıyor zamanla o da olur. fakat internet paketiniz filan varsa onları kullanabilirsiniz ben test ettim netteki hız maemodan farklı daha bi hızlı anladımki bu androidin bi numarasıda internetmiş sanki kendisi boostluyor

kaan dean

kaan dean

Üye
arkadaslar bende surekli bir titresim ve buton sesi geliyor nereye dokunsam bu nedir yavvv:off::off::off::off::off::off::off:

saruman_me

saruman_me

Üye
osmanayman

osmanayman

Üye
    Konu Sahibi
Maemo'dan pin sorgulamasını kaldır (Telefon açılışı pinsiz olacak yani). Sorun buydu herhalde...

----------Eklendi @ 22:25:14 ---------- Yazıldı @ 22:24:53 ----------

:allalla:

kaan dean

kaan dean

Üye
video dahi oynatmıyor. whatsapp fring hiç bişey kullanamıyorum.yanlızca internet var sms var ama flash yok.... her işlemde titreşim ve aptalca sinir bozucu ses de cabası..

mert_1047

mert_1047

Üye
video dahi oynatmıyor. whatsapp fring hiç bişey kullanamıyorum.yanlızca internet var sms var ama flash yok.... her işlemde titreşim ve aptalca sinir bozucu ses de cabası..

advanced task killer la remi maksimuma çıkar videoda filan sorun yok hatta adamın biri tegra hd oyunları nasıl oynayacağımızı bile gösterdi deneyeyim paylaşacağım yöntemi

osmanayman

osmanayman

Üye
    Konu Sahibi
advanced task killer la remi maksimuma çıkar videoda filan sorun yok hatta adamın biri tegra hd oyunları nasıl oynayacağımızı bile gösterdi deneyeyim paylaşacağım yöntemi

Herhalde ChainFire3D olayından bahsediyorsun. Biraz baktım mükemmel bir şeye benziyor. Oyun oynarken performansta artış sağlıyormuş (Ram, İşlemci vs). Sonucu bir an önce bekliyoruz Mert...:oke:

mert_1047

mert_1047

Üye
Herhalde ChainFire3D olayından bahsediyorsun. Biraz baktım mükemmel bir şeye benziyor. Oyun oynarken performansta artış sağlıyormuş (Ram, İşlemci vs). Sonucu bir an önce bekliyoruz Mert...:oke:

Evet yanlız bi sıkıntı var adam sanki ben tam kuramadım gibi bişey diyor en altta denemekte fayda var genede ben deneyeceğim olursa anlatımımı yaparım Selamlar...

kaan dean

kaan dean

Üye
yaa arkadaslar ALLAH rizasi icin biri su advenced task denilen lanet seyin bulundugu yeri gosteren bir resim koysun. telefonu 3 dile cevirdim yine bulamadim...

osmanayman

osmanayman

Üye
    Konu Sahibi
yaa arkadaslar ALLAH rizasi icin biri su advenced task denilen lanet seyin bulundugu yeri gosteren bir resim koysun. telefonu 3 dile cevirdim yine bulamadim...

Advanced Task Killer programı: :oke:

----------Eklendi @ 21:07:42 ---------- Yazıldı @ 21:03:14 ----------

Evet yanlız bi sıkıntı var adam sanki ben tam kuramadım gibi bişey diyor en altta denemekte fayda var genede ben deneyeceğim olursa anlatımımı yaparım Selamlar...

Ben kurdum, Programa girdim superuser'a ekledi. Ardından program içinden install and reboot seçeneğini seçtim ram için min 156mb falan gerekli dedi. Olmadı yanş bende. Programın esprisi şu tegra, powervr, snapdragon işlemciler arasındaki farkı kaldırıyor gibi birşey...

mert_1047

mert_1047

Üye
Advanced Task Killer programı: :oke:

----------Eklendi @ 21:07:42 ---------- Yazıldı @ 21:03:14 ----------

Ben kurdum, Programa girdim superuser'a ekledi. Ardından program içinden install and reboot seçeneğini seçtim ram için min 156mb falan gerekli dedi. Olmadı yanş bende. Programın esprisi şu tegra, powervr, snapdragon işlemciler arasındaki farkı kaldırıyor gibi birşey...

Eğer ciddi çalışıyorsa çok güzel çünkü son zamanlarda dikkat ettiğim nokta android oyunları tekelleşmeye başladı mesela tegra hd ye çok süper oyunlar çıkıyordu ve sırf onlar için yapıyorlardı sinir bozucu olabiliyordu daha bi deneme fırsatı bulamadım yarın denerim bi sıkıntı çıkmazsa birde markettenmi kurdunuz yoksa bi anlatım vardı onumu denediniz (Bi Recover işi vardı onunla meşguldüm o yüzden bi türlü bakma fırsatım olmadı:S)Selamlar...

Not:Program başka cihazlarda takır takır çalışıyor süper ya adam motorola defy de samurai vengeance 2 oynamış dehşet oyun...

Son Dipnot: Chainfire yapmak üzereyim bi hata vardı fixledim birazdan tegra hd oyunları deneyeceğim selamlar:):):)

kaan dean

kaan dean

Üye
ßuyrun Size Asphalt 6

Bi çok versiyonun bulunduğu 7z dosyası

siz içinde 3.1.2 apk var onu kuracaksınız

cache 3 part:

not oyuna gireceğinizde en az 152 veya üzeri boş rem gerekmekte selamlar... İyi Eğlenceler wi-fi açıkken filan gameloft opyunlarına girmeyin kaçağa düşüyor sonra

Kaçaktan çıkarma yöntemi:

Ayarlar uygulamalar kaçağa düşen uygulamaya bi tık verileri temizleye bi tık not: oyun saveiniz komple silinir oyun ilk açtığınız günkü haline geri döner

en bastaki link olu yenilermisin lutfen

boshnaq

Üye
ya ben bu ext3 format olayını anlamadım bunu açık bir biçimde nasıl yapılıyo ne kullanılıo anlatırmısın?

kaan dean

kaan dean

Üye
N11 Vostok 2.3.3 KURULUM

Öncelikle gerekli dosyaları indirin ve MyDocs a atın;

Gingerbread 2.3.3 (Şifre: dr.midofayad)

mido-item

Kernel, Multiboot ve Nitdroid dosyaları

Şayet ilk defa kuruyorsanız kernel, multiboot ve nitdroid dosyalarını mydocs aatın ve şu komutları girin;

root

cd /home/user/MyDocs

dpkg -i multiboot-0.2.11.deb

dpkg -i kernel-power-bootimg_2.6.28-maemo46_armel.deb

dpkg -i kernel-power-modules_2.6.28-maemo46_armel.deb

dpkg -i multiboot-kernel-maemo_0.3-1_armel.deb

dpkg -i multiboot-kernel-power_0.3-1_armel.deb

dpkg -i kernel-power_2.6.28-maemo46_armel.deb

dpkg -i kernel-power-flasher_2.6.28-maemo46_armel.deb

dpkg -i kernel-power-settings_0.11_armel.deb

Zaten kuruluysa bu işlemlere gerek yok... Daha sonra; (X-Term'den çıkıp tekrar girin)

root

mkdir /and (Şayet hata verirse "sudo mkdir /and" komutunu kullanın)

mount /home /and

cd /and

tar xvf /home/user/MyDocs/gingerbread-Mido.Fayad-2.3.3-RC3.tar

dpkg -i /home/user/MyDocs/NITDroid-kernel-Mido.Fayad.deb

N12 UMay 2.3.4 KURULUM

2.3.3 için gerekli olan kernel dosyaları bu kurulum için de gereklidir. Şayet kuruluysa aşağıdaki kurulum işlemlerine geçiniz.

Önce aşağıdaki dosyaları indiriniz

N12 UMay 2.3.4

Mesaj Fix

Nitdroid Kernel (USB Mode için gerekli)

Ardından;

root

mkdir /and (Şayet hata verirse "sudo mkdir /and" komutunu kullanın)

mount /home /and

cd /and

tar xvf /home/user/MyDocs/gingerbread-Mido.Fayad-2.3.4-N12-May.tar

tar xvf /home/user/MyDocs/messages-fix.tar

dpkg -i /home/user/MyDocs/nitdroid-kernel-2.6.28-07_rc3_armel.deb

NOT: 2.3.4'e swap desteği sağlanmış. Bunun için indirdiğimiz "gingerbread-Mido.Fayad-2.3.4-N12-May.tar" içerisindeki "default.prob" dosyasını not defteri ile açın ve swap yazan satırın sonundaki "0" değerini "1" yapın ve kaydedin ardından filebox ile "home" dizinine yapıştırın ve değiştirin.

NOT: Doğru yaptıysanız hafıza kartına değil optfs yani telefonun hafızasına kurulur son olarakta her ne kadar tel hafızasına kurulsa da microsd kartta 1.bölüm fat32 ve 2.bölümdede ext3 formatlı bir bölüm olması lazım yoksa hata verir açmaz. Micro sd ye ext3 formatlı fazla degil 8 mb bir bölüm biçimleyin 1. bölüm fat32 2.bölüm ext3 olmalı ve adını da NITDROID yapın virtual box programı ile micro sd yi bilgisayarda ext3 formatında biçimleyebilirsiniz, windows desteklemez...

Son kısım Mutlu (mutlu 1452) kardeşimden alıntıdır... Yardımları için kendisine teşekkür ederim... :oke:

COKKK ONEMLI
arkadaslar benim gibi kurma zorlugu cekenlere onemle duyurulur.. SAKIN OLA BENIM GIBI
gingerbread-Mido.Fayad-2.3.3-RC3.tar DOSYASINI RARDAN CIKARIP CALISTIRMAYA UGRASMAYIN.. BEN YAKLASIK 2-3 AYDIR UGRASIYORUM BURDAN SIZLERDE AZ COK SAHIT OLMUSSUNUZDUR.. dosyayi oldugu gibi Mydocs a atin.