Android Gingerbread 2.3.4 Temiz ve Stabil Kurulum + 2.3.7 Güncellemesi + ICS Kurulum

Sponsorlu Bağlantılar

forest_law

Üye
slm kardeş bende Xperia Arc S var android marketten psx4droid diye bir uygulama indirdim fakat tekken 3 oynamam için gerekli bilgiye sahip değilim nasıl tekken 3 oynayabilirim yardım edebilirmisiniz.

kaan dean

kaan dean

Üye
mert kardesim bende baglanti surekli kopuyor sende de varmi boyle bir sorun wifiyi bagliyorum bi bakmisim 5-10 dakika sonra baglanti yok

yalnizkalp21

Üye
beyler kurulumda su n 12 li tar dosyasini kurarken hata alanlar tar dan sonra (.bz2) yazsşnlar yuklenir bende ole oldu dosya uzantisini tam yazdim oldu

yalnizkalp21

Üye
beyler bu araba yarislarinda hep araba saga cekiyo telefonu ne kadar cevirsem fayda yok bilen biri varmi bu sensorun bi ayari varmi sizde normalmi calisiyo sensor oyunlari shifti kurdum marketten raging thundrri indirdim hepsi ayni saga cfekiyo sensorle oynayamiyom

osmanayman

osmanayman

Üye
    Konu Sahibi
Bende SHIFT vardı hiç sorun yoktu. Bazı oyunlarda sensorün sıkıntılı olduğu doğru...

kaan dean

kaan dean

Üye
arkadaslar son zamanlarda surekli bir hata veriyor telefon android aciliyor sonra malesef diyor kapanmaya zorla diyor sebeke sorunu var surekli yukleyen arkadaslarim bu sorunu yasiyormu acaaba..?

0SEmih0

Üye
ben bayadır n900'ümde android kullanıorum... bende sıkıntılar yasadım kurulumdan sonra ama çözdüm..
smste yollayabiliorm alabiliorm hertürlü internet paketimide kullanıorum fakat nasl bi sorundur bilmiorum ama ilk bağlantı denemesi int olmasına ragmen bağlantı yokmuş gibi görünüo, örnegin web'e tıkladıgımda bağlantı yok uyarısı gelior fakat tamama tıkladıgımda site açılıyor. böyle olunca internet bağlantısı gereken bazı programlarda o ilk adımı atlayamadıgı için wifi'a ihtiyac duyuyor... whatsapp kurmak istediğimde yine aynı hatayı verdiğinden yukleyemediğim fakat wifi'dan yukledm suanda sorunsuz kullanıorum.
ve yükle(yebil)diğim oyunları çok rahat oynayabiliorum (fruit ninja, nfs shift vs.)
benim sorunum Reckless Getaway die bi oyun var. apk'sını yukluorum sdcard dosyalarını nereye atacagmı çözemedim... oyuna giriorm start vs bölümü seçiorum loading ekranı gelio başa geri atio..... bi bu konu hakkında yardım isticektim....

kaan dean

kaan dean

Üye
Mudur nerden kurulum yaptin.? Bi paylasirmisin lutfen

0SEmih0

Üye
zamanım olmadıgından çevirisini yapamadım inş sorun olmaz....

To install Android 2.3 on Nokia N900 follow these steps-

1. Connect your
mobile to internet via Wi-Fi or Cellular data and insert a MicroSD card in mobile.
2.Enable all repositories from App manager ( , , and the )
3.Install rootsh (if you don’t have) and Leafpad from the App manager
open x-terminal type:

root
apt-get update
apt-get install nitdroid-installer
y
y again if it asks again.
Close x-terminal when package is installed

Now Download
Copy it to: /home/user/MyDocs
Download
Copy it to: /home/user/MyDocs
Open terminal and type:

root
cd /home/user/MyDocs
bzip2 -d N12_UMay.tar.bz2
cd /home
mkdir /and
cd /
mount /home /and
cd /and
tar xvf /home/user/MyDocs/N12_UMay.tar
dpkg -i /home/user/MyDocs/nitdroid-kernel-2.6.28-07_rc4_armel.deb

Now type-

leafpad /etc/multiboot.d/11-NITDroid-mmcblk0p2-2.6.28.NIT.
(then press Tab on your screen and press Enter to open it in Leafpad )

Your .item file shall open take a look at ITEM_DEVICE, if you’re using an mmc then change it to
ITEM_DEVICE=${INT_CARD}p2
OR if you don’t have an mmc
ITEM_DEVICE=mmcblk0p2

Now reboot mobile and open physical keyboard,during start up you will get two OS options Maemo and Nitdroid.Select Nitdroid and enjoy Gingerbread on Nokia N900.

osmanayman

osmanayman

Üye
    Konu Sahibi
2.3.7 Güncellemesi eklenmiştir... Selametle...:oke:

kaan dean

kaan dean

Üye
ben bayadır n900'ümde android kullanıorum... bende sıkıntılar yasadım kurulumdan sonra ama çözdüm..
smste yollayabiliorm alabiliorm hertürlü internet paketimide kullanıorum fakat nasl bi sorundur bilmiorum ama ilk bağlantı denemesi int olmasına ragmen bağlantı yokmuş gibi görünüo, örnegin web'e tıkladıgımda bağlantı yok uyarısı gelior fakat tamama tıkladıgımda site açılıyor. böyle olunca internet bağlantısı gereken bazı programlarda o ilk adımı atlayamadıgı için wifi'a ihtiyac duyuyor... whatsapp kurmak istediğimde yine aynı hatayı verdiğinden yukleyemediğim fakat wifi'dan yukledm suanda sorunsuz kullanıorum.
ve yükle(yebil)diğim oyunları çok rahat oynayabiliorum (fruit ninja, nfs shift vs.)
benim sorunum Reckless Getaway die bi oyun var. apk'sını yukluorum sdcard dosyalarını nereye atacagmı çözemedim... oyuna giriorm start vs bölümü seçiorum loading ekranı gelio başa geri atio..... bi bu konu hakkında yardım isticektim....

son bolume kadar herseyi yaptim makineyi acip kapadigimda secenek geliyor seciyorum fakat surekli kodlari dokuyor assagi dogru ama nitdroid menusu hicc ekrana gelmiyor

receph

receph

Üye
2.3.7 güncellemesi olmuyor dostum.. kodlardamı bi sorun var

serserim1905

serserim1905

Üye
güncellemeyi bende yükleyemedim x termden yazıyorum kodları fakat no surc falan diyor

hasan_esat

Üye
ya parttan cıkartırken neden hata verıyor :S telefondayken mı acalım rar dan

osmanayman

osmanayman

Üye
    Konu Sahibi
Yazılanları dikkatli okuyun... İndirdiğimiz dosyaları tele atıyoruz... Gerisi kodlar... Selametle...:oke:

hasan_esat

Üye
rar şeklindemi atcaz?

osmanayman

osmanayman

Üye
    Konu Sahibi
İndirdiğin şekliyle atacaksın? Hangisini kuracaksın bilmem ama 2.3.4 kur ve indirdiğin dosyaları değiştirmeden direk tele at...

hasan_esat

Üye
Dediginiz gibi yaptım kurdum bir kere çalıştırdım sonra meamo ya geçtim bidaha multiboot da acılmadı androidde açılışda '0' da basıyorum ama multiboot açılmıyor neden acaba

yuvaci

Üye
n900 android 2.3.7 dosyası inmiyor içi boş olan arkadaş link verebilirmi

osmanayman

osmanayman

Üye
    Konu Sahibi
n900 android 2.3.7 dosyası inmiyor içi boş olan arkadaş link verebilirmi

forum.nitdroid sitesindeki veriler silinmiş... e-yes (site moderatörü) in belirttiğine göre kısa sürede toparlanacakmış...:bilmm