arkadaslar androidi seciyorum multibootda sonrasinda acilma sayfasi geliyor fakat yarim saaat beklememe ragmen yanlizca logo cikiyor devam etmiyor.. daha once bunu yasayan varmi..?
Moderatörlerden N900 için Android bölümü açmalarını rica ediyorum... Artık şart oldu...![]()

hala android acilmiyor baslama menusunu gecmiyor yokmu farkli bir fikri olan yeniden boot ettim vs bunlarin disinda

cok uzulerek silmek zorunda kaldim androidi umarim ilerliyen zamanlardan daha stabil olurda yeniden yuklerim
Sorunun çözümünü galiba buldum kaan kardeş senin yaşadığın sorun terminalde kod veriyorsn hata veriyor değil mi ? kurulumda bak eğer kernel power da denemeye kalkarsan böyle sıkıntılar yaşarsın cihazı omap1 kerneliyle boot et kernel menüsünden birde oradan dene eğer oradan denediğinde aldıysan bu hatayı o zaman sorun başkadır çünkü ben geçende bişey yapacak oldum kernel power kernelinde baktım sudo gainroot ta mı bişeyde hata verdi almadı cihazı orjinal kernel de boot ettim sorun yaşamadan kurdum
mert bendeki sorun android kurulduktan sonra multibootla giris yapiyordum sonrasinda = cyanogen diye bir yazi ile android logosu geliyor ve oylece kaliyor ilerlemiyordu
hafıza kartı değiştirip dene ben bişey keşfettim aslında ikinci partition ı pek aramıyor diyor cihazın içinde hafıza kartı olsun yeter başka bi hafıza kartı tak öyle boot etmeye çalış ikinci partition şart değil direk tak dene?