Android 2016' da işletim sistemi pazarında Windows'u da geride bırakacak

Kerim.

Üye

Telefon uygulamaları kendi kapatıyor yazmış arkadaş.

pardon yanls okumusum.

- - - Eklendi - - -

Telefon uygulamaları kendi kapatıyor yazmış arkadaş.

pardon yanls okumusum.

- - - Eklendi - - -

belle ne alaka simdi?ben belleye bir sey mi dedim?

androidin hantalligi sanal makinadan kaynakli bosa ram cekiyo bu sistem ancak android 5 te filan verimli calisir ama verimli calisirsada hicbir verimli sistem o sanal makinadan fazla verim vermez

Placebo-

Üye
androidin hantalligi sanal makinadan kaynakli bosa ram cekiyo bu sistem ancak android 5 te filan verimli calisir ama verimli calisirsada hicbir verimli sistem o sanal makinadan fazla verim vermez

Kendi içinde çelişiyorsun. Daha aç yazdıklarını.

37 yıllık windows tecrübesi vs 6 yıllık aceleci android baya sallamışlar

pirenuri

Üye
2-3 uygulama ile telefon kapaniyormus ha?sen napiyon ayni anda nova3,moderncombat3,real racing falan mi aciyon napiyon sen

telefon kendini degil uygulamayi kapatiyor gs2imden biliyorum sadece oyun icin kullaniyorum ama 1-2 aya gs2yide 701 ide satip l920 almayi planliyorum

- - - Eklendi - - -

pardon yanls okumusum.

- - - Eklendi - - -

pardon yanls okumusum.

- - - Eklendi - - -

belle ne alaka simdi?ben belleye bir sey mi dedim?

symbiandan iyi demissin belle de symbian ama stabillikte androidi geciyor ne is

Uruloki

Üye
Android in pc sürümü mevcut hatta bir kaç netbook android yüklü çıkıyordu kutudan ki gayet akıcı bir sistem pc üzerinde he jb kullanan birisi olarak diyorum önceki sürümler kötü ama jb den sonra baya bir değişiyor telefon ayrica bu telefon yavaslamarinida anlamiyorum nasil oluyor tabletim de dolu rom denedim sorun yok telefon 2 aylık sorun yok peki siz nasıl 2 haftada kasma yapiyor diyorsunuz onu anlamadım hele tabletim jb rom yukledikten sonra iyice uçmaya başladı

Tepkiler: TheMadness

PriZm

Üye
Orjinal romlar odex'li oluyor genellikle.
ve uygulama yükledikçe bir süre sonra şişiyorlar.
üstelik uygulamaları kaldırsan bile odex dosyaları gitmiyor çöplüğe çeviriyor telefonu.
ama CM gibi romlarda böyle bir sorun yok.Çünkü tamamen De-Odex'li.

Tepkiler: TheMadness

deodexed + zipaligned

telefon kendini degil uygulamayi kapatiyor gs2imden biliyorum sadece oyun icin kullaniyorum ama 1-2 aya gs2yide 701 ide satip l920 almayi planliyorum

- - - Eklendi - - -

symbiandan iyi demissin belle de symbian ama stabillikte androidi geciyor ne is

Her şeyi kısalım stabil olsun oldu mu şimdi?

Project Roadrunner tamamen otursun, Android 4.2 veya 5.0'da stabilliği göreceksiniz.