Andorid OS Telefon Alıcam Yardım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye

Android pazarı karışabilir sonuçta 4 çekirdekliler geliyor ne olacağı belli olmaz

Bende 4 çekirdeklileri bekliyom dayım ingiltereden getircek.Şu an s2 kullanıyorum Onuda o getirdi Htc one x yada huawei ascend D Quad Getirtmeyi düşünüyorum

android pazarı karışmıyor aslında karışan müşterinin kafası o kadar çok seçenek bulunuyor ki :)

Sony, Samsung, Htc, Motorola, Lg, Huwei daha aklıma gelmeyen markalar her geçen gün daha güçlü cihaz çıkartıyorlar ve pazardaki

rekabet kızıştıkça seçeceğin telefonda o kadar artıyor ama en azından Türkiye pazarı için ciddi fiyat düşüşleri olacağını sanmıyorum çünkü vergilerde binince yine sağlam bir telefon için fiyatlar tuzlu oluyor

klongs

klongs

Üye
android pazarı karışmıyor aslında karışan müşterinin kafası o kadar çok seçenek bulunuyor ki :)

Sony, Samsung, Htc, Motorola, Lg, Huwei daha aklıma gelmeyen markalar her geçen gün daha güçlü cihaz çıkartıyorlar ve pazardaki

rekabet kızıştıkça seçeceğin telefonda o kadar artıyor ama en azından Türkiye pazarı için ciddi fiyat düşüşleri olacağını sanmıyorum çünkü vergilerde binince yine sağlam bir telefon için fiyatlar tuzlu oluyor

ben alırsam kesinlikle netten alırım nette 1300 olan teknosada 1800 oluyor

karayel90

karayel90

Üye
Teknolojinin olumsuz yanı bu işte neredeyse günde 1 yeni model çıkıyor kullanıcılarda bu hıza yetişemiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...